Kellokosken kirjasto

Kellokosken kirjastorakennus aurinkoisena kesäpäivänä.

Kellokosken kirjasto suljetaan remontin vuoksi 19.4.2021. Sulun arvioitu kesto on syyskuun alkuun asti. Lue lisää remontista.

Yhteystiedot

Kuntotaival 2 B 
04500  Kellokoski

040 314 4245 
kellokoskenkirjasto(at)tuusula.fi

Aukioloajat

suljettu remontin takia 19.4.2021 kesän yli.

Poikkeavat aukioloajat

Kellokosken kirjasto sijaitsee samassa rakennuksessa Kellokosken sosiaali- ja terveysaseman sekä Nuorkan kanssa koulujen läheisyydessä.

Kirjaston tiloissa on asiakkaiden käytettävissä viisi tietokonetta, tulostin, kopiokone ja skanneri.

Aineistot

Kirjastoon tulee noin 60 sanoma- ja aikakauslehteä. Uusia kirjoja ja muuta kirjastoaineistoa hankitaan vuosittain keskimäärin 1500 kappaletta.

Kellokosken kirjastosta löytyy tietoa Tuusulan kunnasta ja kunnallisesta päätöksenteosta sekä paikallista tietoa mm. Kellokosken kartanon, Ruukin ja Kellokosken sairaalan historiasta.

Kirjaston palveluja täydentävät asiakkaiden mahdollisuus varata teoksia kaikista Kirkes-kirjastoista (Järvenpää, Kerava, Mäntsälä ja Tuusula), joustavan kaukopalvelun kautta Ratamo-kirjastoista (Hausjärvi, Hyvinkää, Nurmijärvi ja Riihimäki) tai kaikki Suomen kirjastot kattavan kaukopalvelun kautta.

Tapahtumat ja palvelut

Lapsiperheiden palvelut ovat toiminnan keskeinen painopiste. Satumatkoja pidetään MLL:n avoimessa perhekerhossa Roinilan päiväkodilla. Kirjastokinossa näytetään elokuvia kerran kuussa tiistaisin Nuorkan salissa. Kirjastossa toimii aikuisten lukupiiri.

Kirjaston kotipalvelu tuo kirjastopalvelut kotiin liikuntaesteisille tuusulalaisille, jotka eivät vamman, sairauden tai korkean iän vuoksi voi itse asioida kirjastossa.

Lisätietoa kirjaston palveluista ja asioinnista kirjastossa.

Tervetuloa kirjastoon!

Kellokosken kirjaston tapahtumia