Kellokosken kirjasto

Kellokosken kirjastorakennus aurinkoisena kesäpäivänä.

Kellokosken kirjaston remontti on valmis. Kirjaston ovet avautuvat 16.9.2021 klo 13. 

Yhteystiedot

Kuntotaival 2 B 
04500  Kellokoski

040 314 4245 
kellokoskenkirjasto(at)tuusula.fi

Aukioloajat

maanantai klo 13–19
tiistai klo 13–19
keskiviikko klo 10–16
torstai klo 13–19
perjantai klo 10–16

Poikkeavat aukioloajat

Tuusinfo Kellokosken kirjastossa torstaisin klo 12-17.30.
Tuusinfon pisteellä voi hoitaa mm. HSL-asioita, hoitaa tilavarauksia kunnalta varattaviin tiloihin ja saada Tuusula-tietoa sekä paljon muuta.

Kellokosken kirjasto sijaitsee samassa rakennuksessa Kellokosken sosiaali- ja terveysaseman sekä Nuorkan kanssa koulujen läheisyydessä.

Kirjaston tiloissa on asiakkaiden käytettävissä viisi tietokonetta, tulostin, kopiokone ja skanneri.

Aineistot

Kirjastoon tulee noin 60 sanoma- ja aikakauslehteä. Uusia kirjoja ja muuta kirjastoaineistoa hankitaan vuosittain keskimäärin 1500 kappaletta.

Kellokosken kirjastosta löytyy tietoa Tuusulan kunnasta ja kunnallisesta päätöksenteosta sekä paikallista tietoa mm. Kellokosken kartanon, Ruukin ja Kellokosken sairaalan historiasta.

Kirjaston palveluja täydentävät asiakkaiden mahdollisuus varata teoksia kaikista Kirkes-kirjastoista (Järvenpää, Kerava, Mäntsälä ja Tuusula), joustavan kaukopalvelun kautta Ratamo-kirjastoista (Hausjärvi, Hyvinkää, Nurmijärvi ja Riihimäki) tai kaikki Suomen kirjastot kattavan kaukopalvelun kautta.

Tapahtumat ja palvelut

Lapsiperheiden palvelut ovat toiminnan keskeinen painopiste. Satumatkoja pidetään kerran kuussa kirjastolla. Kirjastokinossa näytetään elokuvia kerran kuussa tiistaisin Nuorkan salissa. Kirjastossa toimii aikuisten lukupiiri.

Kirjaston kotipalvelu tuo kirjastopalvelut kotiin liikuntaesteisille tuusulalaisille, jotka eivät vamman, sairauden tai korkean iän vuoksi voi itse asioida kirjastossa.

Lisätietoa kirjaston palveluista ja asioinnista kirjastossa.

Tervetuloa kirjastoon!

Kellokosken kirjaston tapahtumia