Tukijaksopaikat

Kalliomaan koulussa on tukijaksopaikkoja koulunkäynnin tukemiseen ja arviointiin. Tukijaksopaikat on tarkoitettu oppilaille, joiden koulunkäyntikyky on heikentynyt ja koulunkäynnissä on omassa koulussa suuria haasteita tai koulunkäynti on kokonaan keskeytynyt. Tukijaksot on tarkoitettu lasten- tai nuorisopsykiatrisen erikoissairaanhoidon piirissä oleville 11-17 -vuotiaille peruskoululaisille. Tukijaksolle tullaan esh:n tai kasvatus- ja perheneuvolan lähetteellä.

Tukijaksot toteutetaan joko käynteinä oppilaan omalla koululla tai Kalliomaan koulun eri luokissa.

Konsultaatio

Kalliomaan koulu tarjoaa konsultaatiopalveluita oppilaaksiotto alueen perustasolle alueellisen vaativan oppilashuollon (ALVA) kautta. Konsultaatiotyöstä vastaavat konsultoivat erityisluokanopettajat ja oppilashuoltohenkilöstö:

  • konsultoiva erityisluokanopettaja Reija Laine (Nurmijärvi, Tuusula) 040-314 4399
  • konsultoiva erityisluokanopettaja Tiina Sund (Järvenpää ja Pornainen) 040-314 4397
  • koulukuraattori Merja Willberg 040-314 3917 
  • sairaanhoitaja Iiri Metsoila 050-497 0201

Suostumus / lupa-lomake

Suostumuslomake 21-22 tulee olla täytettynä ennen konsultaation alkua. Sen jälkeen voit olla yhteydessä konsultoivaan tiimiin. Ennen huoltajien suostumusta on nimetön konsultaatio mahdollinen.

Lähetä suostumus / lupa-lomake Kalliomaan koululle osoitteeseen: Kalliomaan koulu / ALVA, Vanha Valtatie 198 04500 Kellokoski.