Meidän koulu

 

Kalliomaan koulun opetus järjestetään tiimeissä. SOOLO-tiimissä on koulun nuorisopsykiatriset yläluokat sekä yläkoulun tukijaksot sekä osa konsultaatiosta. SOOLO-tiimin vastaavana opettajana toimii Reija Laine. SOOLO-tiimiin kuuluvat avoluokat: Tuusulanjärvi, Rantatie ja Erkkola sekä pienryhmä Nuppulinna. Skype-opetusta annetaan tarvittaessa perustelluista syistä yhdessä hoidon ja huoltajien kanssa suunnitellen.

DUO-tiimin vastaavana opettajana toimii Katarina Hakkarainen. DUO vastaa alakoululuokan opettamisesta ja lastenpsykiatrian tukijaksoista sekä intensiivisen avohoitoyksikkö NIA:n  päivänuorten pitkäaikaisopetuksesta ja lyhytaikaisista intensiivijaksoista. Myös DUO-tiimissä toimii konsultoiva opettaja.

ALVA-oppilashuoltohenkilöstö muodostaa koulun kolmannen, TRIO-tiimin. Kalliomaan koulun oppilaiden oppilashuolto sekä lasten- että nuorisopsykiatrian alueellisten konsultaatioiden suunnittelu ja toteutus sekä alueen ALVA-kuntien omien vaativan erityisen tuen ryhmien oppilashuolto kuuluvat TRIO:lle.