Kirjastoauto

Kirjastoauto palvelee kahdessa vuorossa viitenä päivänä viikossa.

Missä haluaisit kirjastoauto Kirren pysähtyvän?

Suunnittelemme perjantaille 24.1.2020 Kirrelle pop up -reittiä, joka ajetaan klo 15-20 välillä. Esitä toiveesi vastaamalla kyselyyn 17.1.20 mennessä ja Kirre saattaa ilmestyä toivepysäkillesi! Ihan joka paikkaan Kirrellä ei pääse, mutta mietimme lähimmän mahdollisen paikan pysähdykselle. Aikataulu ja reitti suunnitellaan tulleiden toiveiden perusteella. Kellonaikatoiveet otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Tieto reitistä ilmoitetaan 22.1.2020 (verkkosivuilla, somessa, Kirressä). Jos toiveita tulee runsaasti, toteutamme loput toiveet keväällä. On mahdollista, että otamme tulevaisuudessa toivepysäkkejä myös vakituiselle reitillemme! 

Vastaa kyselyyn 

Yhteystiedot

040 314 3447 (kirjastoauto)  
040 314 3426 (työhuone)
kirjastoauto(at)tuusula.fi

Reitit ja pysäkit

Aikataulu, iltareitit

Aikataulu, koulu- ja päiväkotireitit

Kirjastoauton reitit Tuusulan karttapalvelussa

Ehdota kirjastoautolle pysäkkiä

 

Tapahtumat

Kirjastoauto on mielellään mukana erilaisissa tapahtumissa Tuusulassa, esimerkiksi kyläjuhlilla, lasten tapahtumissa yms. Jos olet järjestämässä tapahtumaa, johon haluaisit kirjastoauton mukaan, niin ota yhteyttä. Yhteydenotot mielellään mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jolloin saadaan soviteltua tapahtuma mukaan kirjastoauton muuhun toimintaan. Yhteydenotot sähköpostilla kirjastoauto@tuusula.fi.

Tietoa kirjastoautosta

Tuusulan kirjastoautotoiminta alkoi vuonna 1970. Kirjaston edellinen auto Lukijan Onni palveli asiakkaita vuodesta 1999 vuoden 2016 alkuun saakka. Vuonna 2016 hankittu DAF-merkkinen, kuorma-autopohjainen kirjastoauto Kirre on valmistettu Seinäjoella Conlog Oy:n koritehtaalla. Auton ulkoasun on suunnitellut Jouni Väänänen Skye Designista.

Auto palvelee kahdessa vuorossa viitenä päivänä viikossa. Aamupäivisin kirjastoauto kiertää kouluja ja päiväkoteja. Iltapäivät ja illat on varattu kaukana kiinteistä kirjastoista asuville kuntalaisille. Yhteensä pysäkkejä on noin 70 kpl.

Kirjastojen poikkeavat aukioloajat