• Foreammatti PLUS -palvelu kuntalaisille

      Kutsu Foreammattiin saat www.tuusula.fi/ForeAmmattiPLUS

ForeAmmatti Plus -palvelu kuntalaisille

Ohjeet ForeAmmatti PLUS -tunnusten hakemiseen

Lähetä sähköpostia tyollisyyspalvelut@tuusula.fi

Kerro sähköpostissa nimesi, syntymävuotesi ja sähköpostisoitteesi.

Lähettämällä s-postin annat luvan tarkastaa kuntalaisuutesi tarvittaessa. Saat kutsun Foreammatti-palveluun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

ForeAmmatti on uudenlainen digitaalinen työnhaun väline. Sen avulla saat laajaa ja kattavaa tietoa kaikista ammateista, koulutuksista ja tulevaisuuden töistä. ForeAmmatti kerää tietoa työllisyydestä laaja-alaisesti ja avaa työpaikkojen näkymät nyt ja tulevaisuudessa.


ForeAmmatti Plus -palvelussa tehtävä oman osaamisen kartoitus tuottaa tietoa vahvuuksistasi ja osaamisestasi, ja voit hyödyntää tätä tietoa työnhaussa. Osaamisen kartoitus havainnollistaa, mitkä kaikki työt sopivat sinulle.

Tuusulan Ohjaamon tai Työllisyyspalvelun asiakkaana saat tunnukset ForeAmmatti Plus -palveluun laittamalla sähköpostin osoitteeseen tyollisyyspalvelut@tuusula.fi.

Kerro sähköpostissa nimesi, syntymävuotesi ja sähköpostisoitteesi. Lähettämällä s-postin annat luvan tarkastaa kuntalaisuutesi tarvittaessa. Saat kutsun Foreammatti-palveluun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.