A
  • Liikunnan ohjaus

Liikunnan ohjauspalvelut

Liikuntaa keväällä 2018

Ilmoittautuminen ryhmiin.

Ilmoittautuminen kevään 2018 Starttikursseihin ja syksyllä alkaneiden ryhmien vapaille paikoille alkaa ti 19.12. klo 9.00 alkaen ilmoittautumisohjelman kautta tai puhelimella 040 314 2222.

Ryhmät päättyvät viikolla 16 ja 17 riippuen ryhmästä.

Tarkemmat tiedot ryhmistä sivuilla starttikurssit, seniorit, soveltava liikunta, kunto- ja terveysliikunta sekä lasten liikunta.

Kesän 2018 uimakoulu tarjonta löytyy uinninopetus -sivulta.

Lisätietoja: 040 314 2222

Huom! Jokelan ja Kellokosken seniorien kuntojumpat peruttu to 28.3.

Huom! Lastentemppurata peruttu to 22.3. Korvaava kerta to 26.4.

Huom! Tiistain 20.3. ja 17.4. seniori kuntomix peruttu. Korvaavat kerrat ti 24.4. ja 8.5.

Huom! Keskiviikon 18.4. seniori tehotreeni, kehonhuolto, miesten kuntojumppa 60+, sekä klo 14 ja 14.30 vesijumpat on peruttu. Korvaavat kerrat järjestetään ke 25.4.

 

Tuusulan kunnan vapaa-aikapalveluiden tavoitteena on tarjota monipuolisia ja helposti saavutettavia liikuntamahdollisuuksia. Palveluilla tavoitellaan, että osallistujat löytävät itselleen sopivia liikuntamuotoja sekä saavat valmiuksia liikkua omatoimisesti. Vapaa-aikapalvelut tarjoavat tukea liikunnallisen elämäntavan opettelussa sekä mahdollisuuden työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseen turvallisessa ja motivoivassa ympäristössä.

Ohjattua liikuntaa on runsaasti tarjolla myös niille, joiden liikuntakyky on syystä tai toisesta heikentynyt. Ryhmiä on valittavissa lapsille, aikuisille sekä senioreille, joten jokaiselle varmasti löytyy sopiva ryhmä liikkua. Jos kuitenkaan et ole varma onko ryhmä juuri sinulle oikea, voit tulla kerran kokeilemaan maksutta. Ohjatut liikunnat pidetään pääsääntöisesti Tuusulan uimahallin tiloissa. Ryhmät on ensisijaisesti tarkoitettu tuusulalaisille. 

YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN OHJATUT LIIKUNTARYHMÄT

Tuusulan kansalaisopisto

Liikuntaseura Syke Tuusula

Jokelan kansalaisopisto

Kellokosken naisvoimistelijat

Hyvinvointistudio Sinun keho