• Liikunnan ohjaus

Liikunnan ohjauspalvelut

Liikuntaa syksyllä 2018

Ilmoittautuminen ryhmiin syksyllä 2018

Ilmoittautuminen liikuntaryhmiin alkaa ma 20.8. klo 9.00 alkaen kaikkien muiden, paitsi vesijumppien osalta. 

Seniori- ja erityisryhmien vesijumppiin ilmoittautuminen ke 22.8. klo 9.00-11.00. Ilmoittautua voit ilmoittautumisohjelman kautta tai puhelimitse (09) 87183070, sekä samaan aikaan TuusInfossa (Autoasemankatu 2).

Ilmoittautumisajan jälkeen ilmoittautuminen on jatkuvana ilmoittautumisohjelmassa, sekä virka-aikaan p. 040 314 2222

Tarkemmat tiedot ryhmistä: starttikurssit, seniorit, soveltava liikunta, kunto- ja terveysliikunta sekä lasten liikunta.

Ilmoittautumisohjelma

Lisätietoja: 040 314 2222

 

 

Tuusulan kunnan vapaa-aikapalveluiden tavoitteena on tarjota monipuolisia ja helposti saavutettavia liikuntamahdollisuuksia. Palveluilla tavoitellaan, että osallistujat löytävät itselleen sopivia liikuntamuotoja sekä saavat valmiuksia liikkua omatoimisesti. Vapaa-aikapalvelut tarjoavat tukea liikunnallisen elämäntavan opettelussa sekä mahdollisuuden työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseen turvallisessa ja motivoivassa ympäristössä.

Ohjattua liikuntaa on runsaasti tarjolla myös niille, joiden liikuntakyky on syystä tai toisesta heikentynyt. Ryhmiä on valittavissa lapsille, aikuisille sekä senioreille, joten jokaiselle varmasti löytyy sopiva ryhmä liikkua. Jos kuitenkaan et ole varma onko ryhmä juuri sinulle oikea, voit tulla kerran kokeilemaan maksutta. Ohjatut liikunnat pidetään pääsääntöisesti Tuusulan uimahallin tiloissa. Ryhmät on ensisijaisesti tarkoitettu tuusulalaisille. 

YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN OHJATUT LIIKUNTARYHMÄT

Tuusulan kansalaisopisto

Liikuntaseura Syke Tuusula

Jokelan kansalaisopisto

Hyvinvointistudio Sinun keho