A
  • Varhaiskasvatus

  • Varhaiskasvatus

  • Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatuspalvelut tarjoavat monipuolisia ja laadukkaita palveluita alle kouluikäisten lasten perheille. Jokainen vanhempi haluaa lapselleen parhaan mahdollisen kasvuympäristön. Me haluamme auttaa sinua löytämään lapsesi ja perheesi tarpeita vastaavat varhaiskasvatuspalvelut.

Toimintamme pohjautuu valtakunnalliseen ja Tuusulan kunnan varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Varhaiskasvatuksessa käytetään sähköistä asiointia. Toivomme sinun jättävän päivähoitohakemuksen tai yksityisen hoidon tuen kuntalisähakemuksen sähköisesti. Näet jättämäsi hakemukset ja niistä tehdyt päätökset Sähköinen asiointi/Omat asiat -kohdassa. Palveluun kirjaudutaan ensimmäistä kertaa verkkopankkitunnuksilla.

Varhaiskasvatuksen palveluohjaus neuvoo ja opastaa sinua hoitopaikan hakemisessa sekä varhaiskasvatuksen vaihtoehdoissa.

Tietoa muista Tuusulan kunnan lapsiperheiden palveluista


Ajankohtaista

Toimintakautta 2017-2018 koskevien esiopetuspäätösten tiedotus huoltajille aloitetaan viikosta 11 lähtien ja varhaiskasvatuspäätösten tiedotus viikosta 16 lähtien.

 

Uutiskirjeet

Päiväkotien kesäpäivystys 26.6. - 28.7.2017. Päivystäviä päiväkoteja ovat päiväkoti Pellava ja Maininki sekä Roinilan ja Notkopuiston päiväkodit.

Ohjeita huoltajille

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksut

  
Varhaiskasvatuksen palveluohjaus neuvoo ja opastaa sinua varhaiskasvatuksen asioissa ja eri vaihtoehdoissa
 
  Etelä-Tuusula p. 040 314 3361
 
  Pohjois-Tuusula p. 040 314 3344
 
  varhaiskasvatus.palveluohjaus(at)tuusula.fi