• Koulutilojen ilta- ja viikonloppukäyttö

      Tiloja harrastus- ja kokoontumiskäyttöön

Koulutilojen ilta- ja viikonloppukäyttö

YHTEYSTIEDOT

Toimialasihteeri Pia Visti-Korhonen

Rehtorit

Koulusihteerit

AJANKOHTAISTA

Uudet maksuperusteet voimaan 1.1.2018.

Yleistä hakemisesta

Tuusulan kunnan koulujen liikuntasalien ja muiden koulutilojen säännölliset käyttövuorot seuraavalle lukuvuodelle ovat haettavissa keskitettynä hakuaikana (1.-31.3.). Keskitetyn hakuajan jälkeen vapaaksi jääneet vuorot ovat haettavissa alla kohdissa Liikuntasalit ja Muut koulutilat mainitulla tavalla. 

Keskitetyn hakuajan alkamisesta tiedotetaan helmikuun/maaliskuun vaihteessa kunnan verkkosivustolla julkaistavassa kuulutuksessa, tiedotteessa ja Tuusulan kunnan sosiaalisessa mediassa (Facebook ja Twitter).

Keskitettynä hakuaikana saapuneista hakemuksista tehdään päätös kasvatus- ja sivistystoimen kehittämis- ja hallintyksikössä toukokuun puoleen väliin mennessä. Vapaaksi jääneitä vuoroja myönnetään kesästä lähtien rehtorien toimesta. 

Käyttövuoroja voivat hakea kunnan omat toiminnot, kansalaisopistot, rekisteröidyt urheiluseurat, yhdistykset ja yhteisöt, yksityiset henkilöt sekä rekisteröimättömät ryhmät. Vuorojaossa käytetään kasvatus- ja koulutuslautakunnan vahvistamia jakoperusteita. Hakijaa pyydetään tutustumaan ennen vuoron hakemista kasvatus- ja koulutuslautakunnan vahvistamiin maksuperusteisiin ja maksuihin.

Lue lisää koulutilojen käytöstä, liikuntasalien koosta ja käyttömahdollisuuksista.

Liikuntasalit

Koulujen liikuntasalien käyttövuorot lukuvuodelle 2018-2019 (ajalle 9.8.2018-1.6.2019) olivat haettavissa keskitettynä
hakuaikana 1.-31.3.2018 ensisijaisesti sähköisesti
Timmi-tilavarausohjelman kautta. 

Ohjeet Timmi-tilavarausohjelmaan rekisteröitymisestä, kirjautumisesta ja varaushakemuksen teosta löytyvät pikaohjeesta (avautuu Pdf-tiedostona).

Voit hakea liikuntasalin käyttövuoroa myös hakuajan jälkeen täyttämällä tulostettava koulutilan käyttöhakemus ja palauttamalla sen haettavan koulun rehtorille. Tarkastele koulujen liikuntasalien varaustilannetta Koulut alueittain -sivulla.

Mikäli liikuntasalivuoron sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, käytettävissä on tulostettava koulutilan käyttöhakemus (myös keskitettynä hakuaikana). Palautusosoite on löydettävissä alta Muut koulutilat -kohdan alta.


Muut koulutilat

Muiden koulutilojen (luokkatilat, ruokasalit jne.) käyttövuorot lukuvuodelle 2018-2019 (ajalle 9.8.2018-1.6.2019) olivat haettavissa keskitettynä hakuaikana 1.-31.3.2018 tulostettavalla koulutilan käyttöhakemuksella.

Hakemus palautetaan osoitteella:
Tuusulan kunta
Kasvatus- ja sivistystoimi
PL 60
04301 Tuusula
tai tuomalla sen Tuusulan kunnantalolle (os. Hyryläntie 16, 04300 Tuusula).

Voit hakea muun koulutilan käyttövuoroa myös hakuajan jälkeen toimittamalla hakemuksen (linkki hakemukseen on yläpuolella) haetun koulun rehtorille

Neuvottelutilaisuudet

Koulutilojen lukuvuoden kestäviä vakiovuoroja keskitettyinä hakuaikoina hakeneiden tahojen yhteyshenkilöillä on mahdollisuus tutustua vakiovuorojen jakoluonnoksiin Etelä-Tuusulassa ja Pohjois-Tuusulassa järjestettävissä neuvottelutilaisuuksissa.

Lukuvuoden 2018-2019 jakoluonnosten neuvottelutilaisuudet ovat seuraavasti:

  • Etelä-Tuusulan neuvottelutilaisuus (Etelä-Tuusulan kouluihin hakeneet) tiistaina 17.4.2018 klo 18.00 Tuusulan kunnantalo (Hyryläntie 16, Tuusula)
    • Tila: Valtuustosali
  • Pohjois-Tuusulan neuvottelutilaisuus (Pohjois-Tuusulan kouluihin hakeneet) keskiviikkona 18.4.2018 klo 18.00 Kellokosken koulu (Koulutie 7, 04500 Kellokoski)
    • Tila: Kirnu-sali (sisäänkäynti B1-ovesta)
    • Pysäköinti: Omenalahdentien varrella sijaitsevalla parkkipaikalla

Lisätietoja koulutilojen hakemisesta
 
vs. toimialasihteeri Pia Järvenpää 
puhelin: 040 314 3402

sähköposti: tilavaraus(at)tuusula.fi

 

 


Sivu päivitetty: 7.12.2018