A
  • Uimarannat

Uimarannat ja uimapaikat

Uimavesitilanne 2017

Keski-Uudenmaan Ympäristökeskus seuraa uimavesien laatua. Löydät tulokset yllä olevan linkin takaa.

AJANKOHTAISTA: Alkukesän koleilla ilmoilla Häklin ja Rusutjärven uimarantojen kesäkioskeja on pidetty auki vain satunnaisesti lämpiminä päivinä. Aukioloaikoja lisätään kelien parantuessa. Häklin kesäkioski on avoinna ja Rusutjärven kesäkioski avataan sään salliessa maanantaina 10.7.

Tuusulan uimarantojen siivous- ja kunnostustyöt sekä tarkistussukellukset ovat tehty. Virallinen uimarantakausi on 10.6.-31.8. välinen aika. Uimarantoja koskevat yhteydenotot: Työnjohtaja Jaska Vilen, 040 314 3490 tai urheilukeskuksen päivystys 040 314 3491. Vesien näytteenottoaikataulut ja tulokset löytyvät yllä olevasta linkistä "uimavesitilanne".

UIMARANNAT (EU-rannat)

HÄKLI Nahkelantie (ei uimavalvontaa)

Häklin kesäkioski palvelee ja pukuhuoneet ovat avoinna uimarantakaudella joka päivä klo 11-19 välisenä aikana. Palvelussa on säävaraus mm. vesisateella tai kylmällä ilmalla palvelua ei tuoteta.

Uimarannan luokitus* vuonna 2017 on erinomainen.

Häkli Tuusula uimavesiprofiili 2017

RUSUTJÄRVI Hiekkarannankuja (ei uimavalvontaa)

 

Uimaranta suljettu toistaiseksi turvallisuussyistä myrskyn jäljiltä!

Puomi avoinna uimarantakaudella päivittäin klo 8-21. (Puomi avattuna). Rusutjärven kesäkioski palvelee lämpimillä säillä pääsääntöisesti klo 12-18 välisenä. Pukuhuoneet pidetään avoinna säävarauksella.

Uimarannan luokitus* vuonna 2017 on erinomainen.

Rusutjärvi Tuusula uimavesiprofiili 2017

URHEILUKESKUS Kilpailukuja (ei uimavalvontaa)

Uimarannan luokitus* vuonna 2017 on erinomainen.

Urheilupuisto Tuusula uimavesiprofiili 2017

UIMAPAIKAT

JOKELAN POHJAVESILAMPI Koulukeskus

Ei luokiteltu*, ei uimavalvontaa

KELLOKOSKEN JOENRANTA Saunarannankuja

Ei luokiteltu*, ei uimavalvontaa

*Uimaveden luokitus Keski-Uudenmaan EU-rantojen (päivittäin yli sata kävijää) uimavedet on luokiteltu Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen yleisten uimarantojen uimaveden laatuvaatimuksista ja valvonnasta (177/2008) mukaisesti.

Uimarantojen luokitus tehdään uimakauden  päätyttyä  suolistoperäisten enterokokkien ja Escherichia coli -bakteerin valvontatutkimustulosten perusteella. Uimavesi luokitellaan joko erinomaiseksi, hyväksi, tyydyttäväksi tai huonoksi. Luokitus tarkastetaan vuosittain uimakauden päätyttyä. Luokitus ei muutu uimakauden aikana, vaikka uimaveden mikrobiologinen laatu tai sinilevätilanne huononisi kauden aikana.