Jäsenkortit

Nuori tarvitsee henkilökohtaisen kortin osallistuessaan alueellisen nuorisotyön järjestämään toimintaan. Kortin saaminen edellyttää nuorisotoiminnan sääntöjen hyväksymistä. 

Korttikäytännöllä ylläpidetään alueellisen nuorisotyön kävijärekisteriä ja huoltajien yhteystietolistaa. Kaikki hakemuksessa kysytyt tiedot ovat luottamuksellisia ja palvelevat yleistä turvallisuutta toiminnassa. Jäsenrekisterin yhteydessä säilytetään aina tietosuojalain mukaista rekisteriselostetta ja rekisteriä säilytetään vain toimintakauden ajan, jonka jälkeen se tuhotaan. Kortin tarkoitus on edistää alueellisen nuorisotyön henkilökunnan ja nuorten huoltajien välistä yhteydenpitoa. 

Alueellisen nuorisotyön kävijät saavat yhteystietolomakkeen kotiin täytettäväksi. Palauttamalla täytetyn lomakkeen huoltajan allekirjoituksella nuori saa ensimmäisellä kerralla itselleen jäsenkortin ja jatkossa vuositarran samaan korttiin. Hakemuksia saa kaikilta nuorisotiloilta ja alueellisen nuorisotyön toiminnoista. Kortti on maksuton. 

Toivomme huoltajien olevan rohkeasti yhteydessä ohjaajiin mieltä askarruttavissa asioissa. Lisätietoja saa nuoriso-ohjaajilta ja alueellisen nuorisotyön toimipisteistä.

Yhteystietolomakkeen voi myös tulostaa itse tämän linkin kautta: Jäsenkorttihakemus 2022

Jäsenkorttien tietosuojaseloste

 

Alueellisen nuorisotyön kortti