Riihikallion kehittämisverkoston ydintiimi

Kehittämisverkostojen ydintiimiläisten intohimona oman asuinympäristön kehittäminen.

Tammikuun 2022 asukaslehdessä on esitelty Tuusulan viiden kehittämisverkoston ydintiimin puheenjohtajat. Verkkojulkaisussa esitellään myös ydintiimien muut jäsenet. Seuraavana vuoden 2022 ensimmäiseen asukaslehteen ja verkkojulkaisuun pohjautuva Riihikallion ydintiimin esittely.


Riihikallion ydintiimi

Jo pari vuosikymmentä Tuusulassa asunut liikuntapäällikkö Jarmo Vakkila pitää virikkeellisen asuinympäristön kehittämistä tärkeänä. Hän harrastaa itse monipuolisesti liikuntaa muun muassa hiihtäen, lenkkeillen ja kalastaen. Perheeseen kuuluu vaimo, koiria sekä aikuiset lapset lapsineen.

”Toivon, että saamme eri ikäisiä asukkaita mukaan toimintaan ja hankkeita toteutettua konkreettisesti”, Vakkila pohtii.


 

 

Maria Ulvinen työskentelee lasten liikunnan ja harrastamisen asiantuntijana. Hän asuu Riihikalliossa kolmen poikansa kanssa ja harrastaa liikuntaa monipuolisesti.

”Hienoa, että paikallinen kehittäminen koetaan Tuusulassa tärkeänä. Pandemia on lisännyt ihmisten ajanviettoa kodin läheisyydessä, ja lähialueen palveluiden ja viihtyisyyden merkitys on korostunut entisestään”, Ulvinen toteaa. 


 

Vammaispalvelujen palveluohjaaja Minttu Junela on kiinnostunut yhdessä tekemisestä ja lähiympäristönsä kehittämisestä. Hänen kolme lastaan asuvat jo omillaan.

”Tuusula on tarjonnut hyvän ja rauhallisen elinympäristön kaikissa elämäni vaiheissa, ja näin on varmasti myös jatkossa. Arvostan Riihikallion viihtyisyyttä, hyviä palveluita ja luonnonläheisyyttä.  Mukavan kylämme kehittäminen jatkuu yhteisvoimin”, Junela pohtii


Lisäksi Riihikallion ydintiimissä toimii puheenjohtaja Markus Meckelberg sekä jäsenet Mani Tjurin, Jonna Jaakkola ja Sari Keurulainen.