Tervetuloa Tuusulaan

Tuusula on yrittäjien kunta. Me Tuusulassa tuemme ja kehitämme aktiivisesti alueen yritystoimintaa ja autamme yrityksiä liiketoiminnan käynnistämisessä. Tuusulan työpaikkaomavaraisuus on Keski-Uudenmaan kunnista paras 79,2%. Tuusula on siis vetovoimainen myös asuinpaikkana, eikä ihme, ovathan Tuusulassa palvelut ja luonto aina lähellä. 

Tuusulan kunnan omistamat vapaat yritystontit löytyvät Etelä-Tuusulan Rykmentinportista, Jokelasta ja Kellokoskelta.

Yritysten sijaintipaikaksi Tuusula on optimaalinen. Täällä logistiikka pelaa; lähellä ovat niin Helsinki-Vantaan lentoasema ja Vuosaaren satama kuin kaikki keskeiset pääväylätkin. Uudenmaan kasvava markkina-alue, pääkaupunkiseudun yliopistot ja korkeakoulut sekä sataman ja lentokentän läheisyys tukevat yrityksen kansainvälistä kasvua pitkällä tähtäimellä. 

Tuusulan sijainti kartalla

Yrittäminen Tuusulassa on kustannustehokasta verrattuna PK-seudun hintatasoon. Kunnan yritystonttien hinnat ja vuokrat ovat kilpailukykyisiä. Olemme kunnianhimoisia, ja siksi täällä asiat etenevät usein ripeässä tahdissa. Yrittäjälle aika on rahaa, Tuusulassa päätöksenteko on nopeaa ja yrityksen tarpeet ymmärretään. 

Autamme liiketoiminnan käynnistämisessä 

Kasvutiimi Sinua ja yritystäsi varten 

Tuusulan kunta on sitoutunut kehittämään yritysalueitaan pitkällä aikavälillä. Tuemme vahvasti myös pienten ja keskisuurten yritysten kasvua. Kunnan elinkeinopalveluiden keskeisenä tehtävänä on vahvistaa Tuusulan kilpailukykyä ja elinvoiman kehittymistä.  

Kunnan kasvutiimi auttaa, mikäli haluat selvittää mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvattamiseen tai sijoittamiseen Tuusulaan. Kunnan maankäytöstä, kaavoituksesta, työllisyyspalveluista ja teknisestä toimesta koostuva kasvutiimi etsii aktiivisesti ratkaisuja yritysten kasvun mahdollistamiseksi. Olennainen osa tiimin työtä ovat myös säännölliset vierailut paikallisissa yrityksissä, jotta Tuusula kehittyy yrittäjäystävällisenä kuntana.  

 


Tulevat alueetRykmentinportin työpaikka-alue