Koululaisten kesäkurssit

Tuusulan kulttuurin kesäkurssit

Tuusulan lastenkulttuuri järjestää koulujen lomaviikoilla erilaisia taidekursseja nuorisotaloilla. Lyhytkestoisten kurssien tarkoituksena on tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus tutustua eri taiteenlajeihin ja päästä kokeilemaan erilaisia harrastuksia. Kurssien hinta on 40/50 €, riippuen kestosta (4/5 päivää) 

Kursseille otetaan päivittäin mukaan omat eväät , tiloista löytyy jääkaappi ja mikro. Päälle kannattaa laittaa mukavat vaatteet, jotka saavat vaikka vähän sotkeentuakin, ja omat sisätossut voi halutessaan ottaa mukaan. Tärkein mukaan otettava asia on iloinen, kannustava ja toiset huomioon ottava asenne.

Muistattehan äidit ja isät, että on tärkeää, että lapsi itse haluaa tulla kurssille!

Kesän 2019 kursseille voi ilmoittautua 15.3.−30.4. välisenä aikana. Tänä aikana ilmoittautumisen voi perua veloituksetta. Ilmoittautumislinkit aukeavat tällä sivulla 15.3. klo 09.00

 


KULTTUURIN KESÄKURSSIT 2019


Seikkailutaideleiri
7−12-vuotiaille

Paikka: Riihikallion nuorisotalo, Pellavamäentie 13
Ajankohta: ma 17. − to 20.6. klo 10-15 (vko 25)
Kurssimaksu: 40 €

ILMOITTAUTUMISLINKKI AUKEAA 15.3. KLO 09.00
Seikkailutaideleirissä yhdistyvät leikki, kuvataide ja seikkailuretket!

Leirillä tutustutaan Tuusulan Riihikallion alueeseen uudesta näkökulmasta leikin ja taiteen keinoin. Teemme jättimäisiä katuliitupiirroksia, pikkuruisia miniveistoksia ja jännittäviä foto-grammeja. Opettelemme kaupunkiretkeilijän selviytymistaitoja ja teemme retkikeittimellä eväs-popcornia. Leirin päätämme suureen seikkailuseremoniaan!
Muista ottaa leirille mukaan eväät ja vesipullo!

Leirin opettajina toimivat kuvataideopettajat ja mestariseikkailijat Verna ja Satu. Lisätietoja seikkailutaidekoulusta löytyy osoitteesta https://seikkailutaidekoulu.com
Leirin järjestää Tuusulan lastenkulttuuri.

Kurssitarjonta täydentyy maaliskuun aikana.