Lasten taideleirit

Kuva: Ninke Naujoks 2023

Yhteystiedot

Tuusulan kulttuuripalvelut, kulttuurituottaja Lotta Mikkonen
lotta.mikkonen@tuusula.fi
040 314 3437

Tuusulan kulttuuripalvelut järjestävät koulujen kolmen ensimmäisen kesälomaviikon aikana taideleirejä 7-12 -vuotiaille lapsille. Leireillä lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus tutustua eri taiteenlajeihin ja päästä kokeilemaan uusia harrastuksia. Leirit järjestetään arkipäivisin klo 10–15.

Jokaiselle taideleireille mahtuu 18 osallistujaa. Neljän päivän leirit maksavat 65 euroa ja leirimaksu sisältää ruokailun. Leireille voi ilmoittautua 16.3. alaken Tuusulan kunnan verkkokaupassa. Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssikirjeet lähetetään osallistujille ilmoittautumisajan umpeuduttua.

Ilmoittautuminen leireille alkaa 16.3.2023 Tuusulan kunnan verkkokaupassa

Sarjakuvaleiri, Jokelan nuorisotalo, 5.–8.6.2023 

Leirillä tutustutaan sarjakuvan perusteisiin kokeilun, leikin, erehdyksen ja onnistumisen kautta. Opetuksen suunnittelusta ja ohjaamisesta vastaa kokenut sarjakuvaopettaja/sarjakuvataiteilija.

Ilmoittaudu leirille: Sarjakuvaleiri 7-12 -vuotiaille 5.-8.6. – Tuusulan kunnan verkkokauppa

Ympäristöseikkailuleiri, Kellokosken nuorisotalo, 12.15.6.2023

Ympäristöseikkailuleirillä tutustutaan Kellokosken lähiluontoon ja rakennuksiin taiteen ja leikin keinoin. Leirillä tehdään pieniä kävelyretkiä, piirretään karttoja, tutkaillaan erilaisia asumuksia ja opetellaan rakentamaan majoja. Välillä nautitaan kesästä pelaillen ja yhdessä ruokaillen. Leirin vetäjinä toimivat Arkkitehtuurikoulu Tiilin opettajat Miina Kanko ja Laura Nikkinen.

Ilmoittaudu leirille: Ympäristöseikkailuleiri 7-12 -vuotiaille 12.-15.6. – Tuusulan kunnan verkkokauppa

Pakopelileiri, Kirkonkylän koulu, 19.–22.6.2023

Pakopelileirillä jokainen osallistuja saa suunnitella oman laatikkoon toteutettavan pakopelinsä, jonka saa mukaan kotiin leirin lopussa. Omalle pelille saa tehdä itseä kiinnostavan tarinan, keksiä omat hauskat pulmatehtävät ja askarrella pelin haluamansa näköiseksi. Osallistuminen ei vaadi ennakko-osaamista aiheesta. Leirin sisällöstä vastaa pelisuunnittelija Maaria Klemetti

Ilmoittaudu leirille: Pakopelileiri 7-12 -vuotiaille 19.-22.6. – Tuusulan kunnan verkkokauppa