Koululaisten kesäkurssit

Katuliitutaidetta kulttuurin kesäkursseilla.

Tuusulan kulttuurin kesäkurssit

Tuusulan lastenkulttuuri järjestää koulujen lomaviikoilla erilaisia taidekursseja nuorisotaloilla. Lyhytkestoisten kurssien tarkoituksena on tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus tutustua eri taiteenlajeihin ja päästä kokeilemaan erilaisia harrastuksia. Kurssien hinta on 40/50 €, riippuen kestosta (4/5 päivää) 

Kursseille otetaan päivittäin mukaan omat eväät. Päälle kannattaa laittaa mukavat vaatteet, jotka saavat vaikka vähän sotkeentuakin, ja omat sisätossut voi halutessaan ottaa mukaan. Tärkein mukaan otettava asia on iloinen, kannustava ja toiset huomioon ottava asenne.

Muistattehan äidit ja isät, että on tärkeää, että lapsi itse haluaa tulla kurssille!KULTTUURIN KESÄKURSSIT 2020

Seikkailutaideleiri
7−12-vuotiaille

Paikka: Riihikallion nuorisotalo, Pellavamäentie 13
Ajankohta: ma 15. − to 18.6. klo 10-15 (vko 25) Kurssi on täyteen varattu. 
Kurssimaksu: 40 €

Seikkailutaideleirillä leikimme, ulkoilemme ja teemme seikkailuretkiä yhdessä! Lisäksi rakennamme lähimetsään Tuusulan metsämajamessut 2020.

Teemme seikkailujemme innoittamana taideteoksia eri tekniikoilla. Leirillä työstetään joka päivä taideteosta nimeltä Postikortteja Tuusulasta. Siinä pohditaan mitä kaikkea löydämme, kun tutkimme Riihikallion seutua seikkailijan silmin, ja mitä siitä voisi kertoa muille? Teemme toisillemme postikortteja seikkailuistamme ja lähetämme niitä myös tahoille, joille haluamme kertoa tuusulalaisista seikkailuista. Myös Tuusulan metsämajamessujen 2020 hienoista majanrakennusratkaisuista kerromme postikortein.

Leirin opettajina toimivat kuvataideopettajat (TaM) ja mestariseikkailijat Verna ja Satu.
Lisätietoja seikkailutaidekoulusta löytyy osoitteesta seikkailutaidekoulu.com. Leirin järjestää Tuusulan lastenkulttuuri.