Lasten taideleirit

Yhteystiedot

Tuusulan kulttuuripalvelut, kulttuurituottaja Lotta Mikkonen
lotta.mikkonen@tuusula.fi
040 314 3437

Tuusulan kulttuuripalvelut järjestää koulujen ensimmäisillä kesälomaviikoilla taideleirejä 7–12 -vuotiaille lapsille. Leireillä lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus tutustua eri taiteenlajeihin ja päästä kokeilemaan uusia harrastuksia. Leirit järjestetään arkipäivisin klo 10–15.

Jokaiselle taideleireille mahtuu 18 osallistujaa. Neljän päivän leirit maksavat 60 euroa ja leirimaksu sisältää ruokailun. Ilmoittautuminen leireille tehdään Tuusulan kunnan verkkokaupassa. Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssikirjeet lähetetään osallistujille ilmoittautumisajan umpeuduttua. 

Teatteri- ja draamaseikkailuleiri, Kirkonkylän koulu, 6.–9.6.2022 

Merirosvo- ja aarrejahti-teemaisella leirillä koetaan jännittäviä hetkiä draamaseikkailun parissa. Seikkailun tiimellyksessä kohdataan jännittäviä hahmoja, jotka opettavat lapsille uusia taitoja. Leirin ohjaajina toimivat teatteri-ilmaisun ohjaajat Vilma Salmi ja Kiisu Tuomi. 

Teatteri- ja musiikkileiri, Jokelan nuorisotalo, 13.16.6.2022

Merirosvo- ja aarrejahti-teemaisella leirillä luodaan ja sävelletään yhdessä teemaan sopiva kappale. Ohjaajien soitinten lisäksi leiriläiset käyttävät musiikin tuottamiseen omaa kehoa ja itse askartelemiaan instrumentteja. Leirille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa osaamista soittamisesta. Jokainen yksilö on musikaalinen omalla tavallaan. Leirin ohjaajina toimivat teatteri-ilmaisun ohjaaja Heini Vahtera ja musiikkipedagogi Jasmin Afaneh. 

Seikkailutaideleiri, Kellokosken nuorisotalo, 13.16.6.2022

Seikkailutaideleirillä tutkitaan Kellokoskea yhdessä seikkaillen ja taiteillen! Seikkailuretkien pohjalta tehdään taideteoksia eri tekniikoilla kuten piirtämällä, maalaamalla ja seikkailuvalokuvaamalla. Lisäksi opetellaan majanrakennusta, aarteenmetsästystä, retkikeitinpopcornien tekemistä ja muita seikkailutaiteilijan tärkeitä taitoja. Leirin opettajina toimivat Seikkailutaidekoulun kuvataideopettajat Satu Sipilä ja Verna Kuntsi.

 

Ilmoittautuminen leireille alkaa 16.3.2022 Tuusulan kunnan verkkokaupassa

https://shop.tuusula.fi/tuote/teatteri-ja-draamaseikkailuleiri-7-12-vuotiaille-3-9-6/

https://shop.tuusula.fi/tuote/seikkailutaideleiri-7-12-vuotiaille-13-16-6-2022/

https://shop.tuusula.fi/tuote/teatteri-ja-musiikkileiri-7-12-vuotiaille-13-16-6-2022/