Tekstiviestitiedote vesihuollon häiriöistä

Tuusulan Vesi ilmoittaa vesihuollon häiriöistä asiakkaille tekstiviestillä. Keypro Oy:n tekstiviestitiedotuspalvelu hakee häiriöalueen osoitteisiin rekisteröidyt julkiset puhelinnumerot automaattisesti numerotiedustelun kautta.

Jos liittymäsi on rekisteröity muuhun osoitteeseen (esim. työpuhelin), olet kieltänyt operaattoriasi luovuttamasta osoitettasi, tai liittymäsi on salainen tai prepaid, viesti ei sinua valitettavasti tavoita. Siinä tapauksessa voit ottaa häiriöistä ilmoittavat tekstiviestit käyttöön rekisteröimällä puhelinnumerosi suoraan Keypro Oy:n asiakasportaaliin.

Järjestelmään on mahdollisuus rekisteröidä enemmän kuin yksi osoite ja numero. Jos esimerkiksi Tuusulan ulkopuolella asuva haluaa häiriötiedoteviestit koskien Tuusulassa asuvaa omaistaan, voi antaa omaisen osoitteen ja sen numeron, mihin haluaa häiriötiedoteviestin.

Vesihuoltolaitos ei käytä tietoja muuhun tarkoitukseen kuin vesihuoltotiedotteiden lähettämiseen. 

Häiriötiedotteen tilausohje:

Siirry tilaamaan häiriötiedotteet suoraan Keypro Oy:n asiakasportaalista.

HUOM! Alla olevista ohjeista poiketen palvelun tilauksen yhteydessä EI tällä hetkellä lähetetä erillistä koodia tekstiviestillä. Kaksivaiheinen tunnistus on hetkellisesti poissa käytöstä ja asia on selvityksessä palveluntarjoajalla. Palvelun tilaus rekisteröityy siis heti ohjeen vaiheessa 7.

1. Valitse "Lisää / poista yhteystiedot viestintää varten".

 Häiriötiedotteen tilaus osa 1

2. Lisää katuosoitteesi ja postinumerosi niille varattuihin kenttiin.

3. Hyväksy palvelun käyttöehdot.

4. Suorita tietosuojatarkistus ("en ole robotti") ja jatka antaaksesi yhteystietosi.

5. Täytä nimesi ja puhelinnumerosi niille varattuihin kenttiin.

6. Varmista, että Sms -"täppä" (tekstiviestit) on valittuna. Sähköpostitiedotus ja ääniviestit eivät toistaiseksi ole käytössä.

7. Paina "Lähetä".

8. Järjestelmä lähettää ilmoitettuun puhelinnumeroon tekstiviestillä koodin.

9. Syötä saamasi tekstiviestikoodi koodi -kenttään ylempänä.

10. Paina uudelleen "Lähetä".

Puhelinnumerosi on nyt rekisteröity järjestelmään ja tekstiviestitiedotteet tavoittavat sinut jatkossa!

 

Huom! Mikäli tekstiviestipalveluntarve jossain vaiheessa lakkaa, tulee järjestelmään itse lisätty puhelinnumero käydä poistamassa palvelusta. Numeron poistaminen tapahtuu yllä olevan ohjeen mukaisesti, mutta viimeisellä sivulla ruksataan valinta "Haluan poistaa yhteystietoni viestilistoilta".