Tekstiviestitiedote vesihuollon häiriöistä

Tuusulan Vesi ilmoittaa vesihuollon häiriöistä asiakkaille tekstiviestillä. UMS-tekstiviestitiedotuspalvelu hakee häiriöalueen osoitteisiin rekisteröidyt puhelinnumerot automaattisesti numerotiedustelun kautta. Lankannumeroihin tiedotetta soitetaan 20 minuutin välein äänitteenä, kunnes vastaanottaja on vastannut puheluun. Jos sinulla on tavallinen liittymä, joka löytyy numerotiedostelusta henkilökohtaisella Tuusulan osoitteellasi, sinun ei tarvitse lisätä numeroasi järjestelmään.

Mikäli puhelinnumerosi on salainen, yrityksen omistuksessa tai osoitetietoja ei löydy numerotiedustelusta, tulee omat tiedot käydä lisäämässä asiakasportaalin kautta osoitteessa 

http://tuusula.ums-asiakasportaali.fi/

Järjestelmään on mahdollisuus rekisteröidä enemmän kuin yksi osoite ja numero. Jos esimerkiksi Tuusulan ulkopuolella asuva haluaa häiriötiedoteviestit koskien Tuusulassa asuvaa omaistaan, voi järjestelmään syöttää omaisen osoitteen ja sen numeron, mihin haluaa häiriötiedoteviestin.

Yritysten numerot ovat sidottuja yrityksen osoitteeseen, joten yritysliittymien käyttäjien tulee käydä syöttämässä oma osoite ja liittää se käytössänsä olevaan puhelinnumeroon. Tietoja voi muokata jälkikäteen.

Vesihuoltolaitos ei käytä tietoja muuhun tarkoitukseen kuin vesihuoltotiedotteiden lähettämiseen.

Jos numeron lisääminen ei onnistu, voit lähettää tiedot myös vesihuollon sähköpostiin vesihuoltolaitos ( at ) tuusula.fi