Tekstiviestitiedote

Tuusulan Vesi ilmoittaa vesihuollon häiriöistä asiakkaille tekstiviestillä. Palvelu hakee häiriöalueelle rekisteröidyt puhelinnumerot automaattisesti numerotiedustelun kautta. Jos sinulla on tavallinen liittymä, joka löytyy numerotiedostelusta Tuusulan osoitteella, sinun ei tarvitse lisätä numeroasi järjestelmään.

Jos asiakkaan puhelinnumero on salainen tai yrityksen omistuksessa, voi asiakas käydä lisäämässä tietonsa asiakasportaalin kautta osoitteessa 

http://tuusula.ums-asiakasportaali.fi/

Järjestelmään on mahdollisuus rekisteröidä enemmän kuin yksi osoite ja numero. Jos esimerkiksi Tuusulan ulkopuolella asuva haluaa häiriötiedoteviestit koskien Tuusulassa asuvaa omaistaan, voi järjestelmään syöttää omaisen osoitteen ja sen numeron, mihin haluaa häiriötiedoteviestin.

Yritysten numerot ovat sidottuja yrityksen osoitteeseen, joten yritysliittymien käyttäjien tulee käydä syöttämässä oma osoite ja liittää se käytössänsä olevaan puhelinnumeroon. Tietoja voi muokata jälkikäteen.

Vesihuoltolaitos ei käytä tietoja muuhun tarkoitukseen kuin vesihuoltotiedotteiden lähettämiseen.

Jos numeron lisääminen ei onnistu, voit lähettää tiedot myös vesihuollon sähköpostiin vesihuoltolaitos ( at ) tuusula.fi