Kasvu, kehittäminen ja rahoitus

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke 

Miltä näyttää tulevaisuus sinun yrityksessäsi? Pitäisikö kasvaa vai tehostaa - onko liikestrategia kirkkaana mielessä? Vai olisiko tarvetta miettiä hetki, miten markkinoin ja miten myyn palveluitani ja mistä hankin asiakkaita? Kuinka seuraan yritykseni taloutta ja kannattavuutta? Miten hinnoittelen? Kenen kanssa voisin verkostoitua ja saada kumppaneita? Ovatko markkinointi, tuotteistaminen ja investointirahoitus päässäsi suuria kysymysmerkkejä? 

Kunnan kehittämisyhtiö Keuke auttaa kaikissa näissä kysymyksissä. Varaa tapaamiselle aika verkosta tai puhelimitse osoitteesta: https://www.keuke.fi/yhteystiedot/  

Tutustu myös yrittäjän maksuttomaan sähköiseen tieto- ja lomakepankkiin Yritystulkkiin www.yritystulkki.fi 

 

Kasvutiimi 

Kunnan kasvutiimi auttaa, mikäli haluat selvittää mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvattamiseen tai sijoittamiseen Tuusulaan. Kunnan maankäytöstä, kaavoituksesta, työllisyyspalveluista ja teknisestä toimesta koostuva kasvutiimi etsii aktiivisesti ratkaisuja yritysten kasvun mahdollistamiseksi. Olennainen osa tiimin työtä ovat myös säännölliset vierailut paikallisissa yrityksissä, jotta Tuusula kehittyy yrittäjäystävällisenä kuntana. 

Ota yrityksen kasvuun liittyvissä asioissa yhteyttä kunnan elinkeinopäällikkö Toni Popovic tai elinvoimajohtajaan Kristiina Salo osoitteilla etunimi.sukunimi@tuusula.fi. 

 

Tukea yritysten digitaaliseen uudistumiseen 

Tuusulan kunta on mukana rahoittamassa pk-yritysten digitaalisen uudistumisen hanketta nimeltä WIMMA (1.9.2019 – 31.3.2022). Hanke tarjoaa yrityksille tietoa, kehittämisrahoitusta sekä erinomaisia webinaareja muun muassa markkinoinnin ja palvelujen digitaalisesta uudistumisesta. Hanketta toteuttaa Teknologiakeskus TechVilla Oy. 

Tutustu hankkeen tarjoamiin mahdollisuuksiin osoitteessa www.tudi.fi. 

 

EMO ry - Leader 

Paikalliset Leader-toimintaryhmät päättävät alueensa yhteisöjen ja yritysten ideoiden rahoittamisesta. Leader-tuki muodostuu EU:n, valtion ja kuntien rahoituksesta. Yritystuki on tarkoitettu maaseutualueella aloittavien tai toimivien yritysten toiminnan kehittämiseen, laajentamiseen ja investointeihin.  Tuettavan toimenpiteen tulee lisätä tai laajentaa yrityksen toimintaa, liikevaihtoa tai toimintaedellytyksiä. 

EMO neuvoo ideoiden kehittelyssä ja valmistelussa hankkeiksiTukea myönnetään taajamien ulkopuoliselle alueelle. Tarkista Tuusulan kaupunkialuerajaus yhdistyksen verkkosivuilta täältä: https://www.emory.fi/uploads/materiaalit/tuusula%20hyryl%C3%A4%20kaupunkialuerajaus.pdf  

EMO ry, Eteläinen Asemakatu 2 A 11130 Riihimäki 
Puhelin 050 573 2972 emo(@)emory.fi 
http://www.emory.fi/