Uudet tilat kasvaa, oppia ja harrastaa

Rakennamme uusia päiväkoteja ja kouluja, jotta voimme tarjota terveelliset ja turvalliset tilat kasvulle, oppimiselle ja harrastamiselle. Tilat muuntautuvat myös kuntalaisten yhteisiksi olohuoneiksi

Rakenna kotisi Tuusulaan

Tarjoamme monenlaisia asumisen vaihtoehtoja, turvalliset puitteet, pääsyn luontoon kotiportailta – ja samalla lyhyen matkan pääkaupungin vilinään. Katso vapaat tontit ja muut vaihtoehdot!

RSS

Ajankohtaista

23.4.2024

Tuusulan kunta myy noin 1 050 m2:n kokoista osoitteessa Nummenraitti 15 sijaitsevaa tilaa, jolla on arviolta vuonna 1970 valmistunut noin 35 m2:n vapaa-ajan asunto.

23.4.2024
22.4.2024

Kunnanhallitus kokoontui 22.4.2024.

22.4.2024
22.4.2024

Kesän 2024 lasten uimakouluihin ilmoittautuminen käynnistyy torstaina 25.4. klo 17 alkaen. Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu!

22.4.2024
19.4.2024

Tuusulan koulujen oppilaskuntien hallitusten yhteiskokousta vietettiin 12.4. pohtien lasten ja nuorten mahdollisuutta vaikuttaa heille itselleen tärkeisiin asioihin. Erityisenä aiheena oli lasten ja nuorten itse valitsema tavoite saavutettavammista harrastus- ja vapaa-ajanmahdollisuuksista laadinnassa olevaan Tuusulan Lapsiystävällinen kunta -työn toimintasuunnitelmaan. Kokouspäivään osallistui reilut 40 lasta ja nuorta yhdessä koulujensa aikuisten kanssa, ja sen aikana käytiin monia antoisia keskusteluja.  

19.4.2024
19.4.2024

Tuusulan kunta selvittää pysäköinnin nykytilaa osana pysäköintipolitiikan päivitystyötä. Päivitystyön tueksi kunta pyytää asukkaita ja yrittäjieä vastaamaan kyselyyn.

19.4.2024

Kulttuuritalo Monio

Syksyksi 2023 valmistuneen Monion modernit tilat tarjoavat kaikenikäisille kuntalaisille mahdollisuuden uuden oppimiseen ja monipuolisten kulttuurielämysten kokemiseen.

Tuusulan pormestari Kalle Ikkelä

Pormestarina toimii Kalle Ikkelä. Pormestari on päätoiminen luottamushenkilö, joka johtaa kunnan hallintoa, taloutta ja muuta toimintaa.

Päätöksenteko Tuusulassa

Esityslistat ovat nähtävillä verkossa pöytäkirjan julkaisuun saakka, viranhaltijapäätökset niiden oikaisuvaatimusajan tai valitusajan loppuun asti.

Yritys- ja palveluhakemisto

Yritys- ja palveluhakemistosta löydät kootusti Tuusulan seudun yritykset ja palvelut. Hakemistoa ylläpitää Tuusulan kunta.

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote) vastaa tuusulalaisten sosiaali- ja terveyspalveluista sekä erikoissairaanhoidon ja pelastustoimen järjestämisestä. 

Elämää Tuusulassa -asukaslehti

Tuusulan asukaslehti Elämää Tuusulassa kokoaa kunnan keskeisimmät kuulumiset. Lehden ohessa julkaistaan säännöllisesti teemaliitteitä mm. rakentamisesta. 

Liikkumisen iloa

Tuusulan urheilukeskus, tutummin Urkka, mahdollistaa kokeilemisen, oppimisen ja kehittymisen ilot ikään katsomatta. Hae sinäkin inspiraatiota liikkumiseen Tuusulan urheilukeskuksesta!

Halosenniemessä nykytaidetta Nelimarkka-Rahastosta

"Haaveita ja näkyjä" -näyttelyssä on esillä värikkäitä ja monitulkintaisia nykytaiteen teoksia sekä Pekka Halosen maalauksia.

Visit Tuusula

Tervetuloa päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Tutustu museoihin ja näyttelyihin, luontopolkuihin, kahviloihin ja muuhun tekemiseen! Talvella pääset myös esimerkiksi matkaluistelemaan ja hiihtämään.

Tilaa uutiskirje!

Haluatko pysyä perillä Tuusulan kunnan asioista? Voit tilata esimerkiksi Tuusulan uutisia -viikkokirjeen tai Tuusula suunnittelee ja rakentaa -uutiskirjeen sähköpostiisi.

Tapahtumia Tuusulassa

Tuusulassa järjestetään tänäkin vuonna monenlaisia tapahtumia. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Tutustu kunnan ja muiden toimijoiden tapahtumiin Tuusulan yhteisessä tapahtumakalenterissa.

Vesihuollon häiriöt

Vikapäivystys työajalla 040 314 3130 ja työajan ulkopuolella 040 314 3125. Tarkistathan ensin vesihuollon häiriökartalta äkilliset ja ennakoidut vesihuollon häiriötilanteet sekä niiden sijainnit.

Anna palautetta

Voit antaa palautetta Tuusulan kunnan palveluista, kysyä esimerkiksi lumen aurauksesta tai jättää kehitysehdotuksen. Viestisi ohjautuu keskitettyyn asiakaspalveluun TuusInfoon.

Asiakaspalvelu TuusInfo palvelee

Tuusulan kunnan asiakaspalvelu TuusInfo palvelee kuntalaisia, matkailijoita, yrityksiä ja yhteisöjä sekä kunnan työntekijöitä. Katso aukioloajat ja lisätiedot!