Anna palautetta

Voit antaa palautetta Tuusulan kunnan palveluista lomakkeella. Viestisi ohjautuu keskitettyyn asiakaspalveluun TuusInfoon, jossa palautteesi käsittely aloitetaan kahden työpäivän kuluessa.

Tuusulan pormestari Kalle Ikkelä

Pormestarina toimii Kalle Ikkelä. Pormestari on päätoiminen luottamushenkilö, joka johtaa kunnan hallintoa, taloutta ja muuta toimintaa.

Päätöksenteko Tuusulassa

Esityslistat ovat nähtävillä verkossa pöytäkirjan julkaisuun saakka, viranhaltijapäätökset niiden oikaisuvaatimusajan tai valitusajan loppuun asti.

Korona-ajan ohjeita

Epäiletkö tartuntaa, etsitkö tietoa kunnan palveluista koronavirustilanteessa tai haluatko katsoa viimeisimmät rajoitukset ja suositukset?

Korona-altistumiset

Keusote ei aseta koronavirukselle altistuneita enää karanteeniin 10.1.2022 alkaen. Jos sinut on asetettu karanteeniin ennen tätä, tekee Keusote sinulle luvatun karanteenipäätöksen.

Ostoksille verkkokauppaan

Tuusulan kunnan verkkokauppa tarjoaa erilaisia tuotteita kuten museokaupan antimia, konserttilippuja ja Tuusula-tuotteita. 

Aluevaalit 2022

Sote-uudistus tuo Keski-Uudellemaalle uuden hallinnollisen rakenteen – Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen. Hyvinvointialueelle valitaan aluevaltuusto tammikuussa 2022.

Aluevaalien äänestyspaikat

Ennakkoon voi äänestää 12.–18.1. Varsinainen vaalipäivä on 23.1. llmoittautuessaan äänestykseen äänestäjän on esitettävä riittävä selvitys henkilöllisyydestään.

Osbu-äänestys käynnissä

Kaikki 12 vuotta täyttäneet tuusulalaiset pääsevät äänestämään 10.1.–6.2. siitä, mihin tänä vuonna käytetään 100 000 euroa verorahoja. Äänestystulos julkaistaan 8.2. 

Tuntematon suunnittelija

Taiteilijakoti Erkkolassa avautuu 26.1. näyttely, jossa esitellään kuvittaja ja taidemaalari Martta Wendelinin tuntemattomampaa puolta suunnittelijana. Esillä on luonnoksia ja maalauksia vaatteista, kattauksista, kesämökeistä ja puutarhoista.

Visit Tuusula

Tervetuloa päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Tutustu museoihin, luontopolkuihin, kahviloihin ja muuhun tekemiseen! Tuusula tarjoaa elämyksiä – tule ja ota ne omaksesi.

Vesihuollon häiriöt

Vikapäivystys työajalla 040 314 3147 ja työajan ulkopuolella 040 314 3125. Tarkistathan ensin vesihuollon häiriökartalta äkilliset ja ennakoidut vesihuollon häiriötilanteet ja niiden sijainnit.

Uudet tilat kasvaa, oppia ja harrastaa

Rakennamme uusia päiväkoteja ja kouluja, jotta voimme tarjota terveelliset ja turvalliset tilat kasvulle, oppimiselle ja harrastamiselle. Tilat muuntautuvat myös kuntalaisten yhteisiksi olohuoneiksi.

Asumisen mahdollisuudet

Meillä asut kohtuuhintaisesti sekä luonnonrauhan ja kulttuurikohteiden että pääkaupunkiseudun sykkeen lähettyvillä. Myynnissä on omakotitontteja eri puolilta kuntaa. Katso myös muut vaihtoehdot.

Tuusulaa elävissä kuvissa

Tontteja tarjolla Jokelan Peltokaaressa
Oma koti Kellokoskelta!