Tuusulan lasten ja nuorten kuvataidekoulu

Tuusulan lasten ja nuorten kuvataidekoulu (1)

Tervetuloa mukaan kuvikseen!

Nettisivuiltamme löydät tietoa mm. opetuksen tavoitteista ja sisällöistä, lukujärjetyksestä ja lukukausimaksuista, lukuvuoden kestosta ja loma-ajoista sekä koulun ajankohtaisista asioista.

Löydät meidät myös facebookista ja Instagramista #tuusulankuvis.

 

JATKOILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODEN 2019-2020 OPINTOIHIN ON AVOINNA 7.-24.5.2019. Ilmoittautumisohjeet ja tulevan lukuvuoden lukujärjestys on lähetetty huoltajille sähköpostitse. Jos et ole saanut ohjeita, ole yhteydessä Lauraan (laura.nurro@tuusula.fi).


- Tuusulan lasten ja nuorten kuvataidekoulu tarjoaa 5-20 -vuotiaille lapsille ja nuorille mahdollisuuden opiskella kuvataiteita pitkäjänteisesti.

- Laajan oppimäärän mukainen kuvataiteen perusopetus on monialaista, tasolta toiselle tavoitteellisesti etenevää kuvataiteen opetusta.

- Opetuksessa huomioidaan oppilaan ikäkausi, omat taipumukset ja kiinnostuksen kohteet.

- Opintojen tavoitteena on kasvattaa oppilaita nauttimaan taiteista ja innostaa heitä elinikäiseen taiteiden harrastamiseen ja antaa valmiuksia taidealojen   jatko-opintoihin.

- Tuusulan kansalaisopiston yhteydessä toimivassa lasten ja nuorten kuvataidekoulussa opiskelee viikoittain n. 280 lasta ja nuorta Hyrylässä ja Kellokoskella.

- Viikko-opetuksen lisäksi järjestetään talvikauden lyhytkursseja sekä kesäkursseja.