Liikuntasalin iltakäyttö

Vaunukankaan koulun ja muidenkin koulujen keväällä tälle lukukaudelle myönnetyt salivuorot löytyvät linkin alta. 

Lukuvuoden aikana vapaaksi jääneitä vuoroja anotaan Timmi-tilanvarausjärjestelmän kautta. Lisätietoja ja ohjeet kirjautumiseen löytyvät täältä: Näin varaat tiloja

Kunnan sivuilta löydät lisätietoa salivarauksista.

Kunnan yleiset säännöt liikuntasalin iltakäyttäjille löytyvät täältä: Säännöt

Vaunukankaan koulun työajan ulkopuolisten salikäyttäjien avainkäytäntö:

Käynti liikuntatiloihin D-ovesta. D-ovi pidetään lukittuna koko ajan. Ovea ei saa jättää millään tavalla auki-asentoon. Matti Myöhäisiä varten on ovikello, joka kuuluu saliin.

Vuoron vastuuhenkilö voi noutaa ilta-avaimen koulun kansliasta koulusihteeriltä (sovi aika numerosta 040 314 3254 tai sähköpostitse terhi.ylisela @ tuusula.fi) ja sopii koulusihteerin kanssa kulkuluvan noudosta Tuusinfosta.

Välineistön käytöstä tulee sopia rehtorin kanssa. Käyttäjävihko on välinevaraston ovessa. Ryhmän vetäjän tulee kuitata käyttäjämäärä käyttäjävihkoon. Vihon kautta voi myös jättää viestiä koululle ja muille salin käyttäjille. Ilmoittakaa koululle, jos aloitatte tai lopetatte käytön eri aikaan, kuin salikausi on.

Koulujen loma-aikoina sali on suljettu. Mikäli koulu tarvitsee salia vuoronne aikana omaan käyttöön, siitä ilmoitetaan iltakäyttäjien sisäänkäynnissä ja ilmoitustaululla viimeistään kahta viikkoa aiemmin.

Palauttakaa avaimet kansliaan, kun ette käytä enää vuoroanne.

Hyviä liikunta- ja pelihetkiä!