Liikuntasalin iltakäyttö

Vaunukankaan koulun myönnetyt salivuorot lukuvuonna 2021-22.

Jäljelle jääneitä vuoroja voi hakea rehtori Janne Melliniltä,

janne.mellin @ tuusula.fi.

Liitä hakemukseesi salivarauslomake (pdf-tiedosto): Koulutilojen käyttöhakemus

(huom. hinnasto päivitetty 1.1.2014)

Kunnan sivuilta löydät lisätietoa salivarauksista. Tältä sivulta löydät kaikkien koulujen liikuntasalien varaustilanteen:

/sivu.tmpl?sivu_id=1985

Kunnan yleiset säännöt liikuntasalin iltakäyttäjille löytyvät täältä: Säännöt

Vaunukankaan koulun työajan ulkopuolisten salikäyttäjien avainkäytäntö:

Vuoron omaava seura/ryhmä noutaa kansliasta avaimen ja kulkuluvan, jolla pääsee liikuntatiloihin D-ovesta. D-ovi pidetään lukittuna koko ajan. Ovea ei saa jättää millään tavalla auki-asentoon. Matti Myöhäisiä varten on ovikello, joka kuuluu saliin. Vuoron vastuuhenkilö voi noutaa ilta-avaimen koulun kansliasta koulusihteeriltä (sovi aika numerosta 040 314 3254 tai sähköpostitse terhi.ylisela @ tuusula.fi) panttia (20e€) vastaan ja sopii koulusihteerin kanssa kulkuluvan noudosta Tuusinfosta. Välineistön käytöstä tulee sopia rehtorin kanssa. Käyttäjävihko on välinevaraston ovessa. Ryhmän vetäjän tulee kuitata käyttäjämäärä käyttäjävihkoon. Vihon kautta voi myös jättää viestiä koululle ja muille salin käyttäjille. Ilmoittakaa koululle, jos aloitatte tai lopetatte käytön eri aikaan, kuin salikausi on.

Koulujen loma-aikoina sali on suljettu. Mikäli koulu tarvitsee salia vuoronne aikana omaan käyttöön, siitä ilmoitetaan iltakäyttäjien sisäänkäynnissä ja ilmoitustaululla viimeistään kahta viikkoa aiemmin.

Palauttakaa avaimet kansliaan, kun ette käytä enää vuoroanne.

Hyviä liikunta- ja pelihetkiä!