Hakeminen

Hakeminen

Oppilas hakee oman yläkoulunsa urheiluvalmennusohjelmaan. Hän voi hakea toisen yläkoulun urheiluvalmennusohjelmaan toissijaisena hakijana. Tällöin sovelletaan Tuusulan oppilaaksioton periaatteita.

Sähköisessä hakulomakkeessa (julkaistaan tammikuussa 2021) oppilas valitsee yhden lajin, jonka valmennusohjelmaan hän hakee. Hakijalla on oltava ko. lajin voimassaoleva lajiliiton vakuutus.

Hakulomake

Kaikille 6.luokan (2008 syntyneet) oppilaille ja oppilaiden huoltajille lähetetään wilma-viesti koskien Tuusulan urheiluvalmennusohjelmaan hakemista. Huoltajille lähetettävässä wilma-viestissä on myös linkki sähköiseen hakulomakkeeseen (julkaistaan tammikuussa 2021).

Urheiluvalmennusohjelmaan haku (2008 syntyneet)

Urheiluvalmennusohjelman infotilaisuus huoltajille pidetään 11.1.2021 Google-meet-verkkotapaamisena. Verkko-osoite ilmoitetaan myöhemmin wilma-viestillä.

Hakuaika 12.1. - 12.2.2021

Urheiluvalmennusohjelman soveltuvuuskoe pidetään 19.3. etelä-Tuusulan koulut (Hyökkälä, Koulukeskus, Riihikallio) ja 25.3. pohjois-Tuusulan koulut (Kellokoski, Jokela). Soveltuvuuskokeet pidetään etelän koulujen osalta Tuusulan urheilukeskuksen salibandyhallissa ja pohjoisen koulujen osalta Jokelan koulukeskuksessa. Tarkemmat tiedot soveltuvuuskokeen järjestelyistä ilmoitetaan wilma-viestillä.

Soveltuvuuskokeen tulokset ja ilmoitus opiskelupaikan vastaanotosta 1.4.2021 mennessä.