Yhteisölainaamo

Tuusulan kunta tukee yhteisöjä ja asukkaiden omaehtoista toimintaa erilaisin avustuksin, tarjoamalla tiloja ja opastusta sekä lainaamalla yhteisölainaamosta tapahtumissa tarvittavia välineitä. Yhteisölainaamo on Tuusulan järjestösuunnitelman mukaista toimintaa. Yhteisölainaamo on tarkoitettu kunnan sisäisen käytön lisäksi myös tuusulalaisille yhdistyksille ja yhteisöille.

Yhteisöjen ja verkostojen tapahtumiin lainataan mm. äänentoistolaitteita, telttoja, painoja, videotykkiä ja A-telineitä. Lainaaminen on maksutonta ja yhteisölainaamo sijaitsee kunnantalolla osoitteessa Kotorannankuja 10, ovi C-2.  Lainajaa järjestää välineiden kuljetukset itse. Välineitä voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta yhteisolainaamo@tuusula.fi.

Lainaaja huolehtii siitä, että välineistä pidetään hyvää huolta ja ne palautetaan siisteinä ja tarpeen mukaan huollettuina. Märät teltat tulee kuivattaa ennen palautusta. Äänentoistolaitteiden patterit eivät sisälly lainaukseen, vaan jokaisen tulee huolehtia niistä itse. Jos lainattu tavara varastetaan tai hajoaa, tulee siitä ilmoittaa välittömästi kunnalle. Lainaaja on velvollinen korvaamaan tarvikkeille aiheuttamansa vahingot. Kunta ei vastaa vahingoista, joita lainattu väline mahdollisesti aiheuttaa lainaajan muille laitteille. Tavaroiden luovutuksesta kolmansille osapuolille pitää aina sopia erikseen. Välineet pitää palauttaa heti tapahtuman jälkeen, laina-aika sovitaan lainattaessa.


Lisätietoja: osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattori Marjo-Kaisa Konttiseen, p. 040 314 3035, marjo-kaisa.konttinen@tuusula.fi tai  yhteisömanageri Katja Repoon, katja.repo@tuusula.fi, p. 040 314  3048.

Yhteisölainaamotavarat