Tietoa opiskelijalle

♦  Kurssimaksut ja laskutus
Kurssimaksu on ilmoitettu kunkin kurssin kohdalla. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Lasku lähetetään opiskelijan kotiosoitteeseen. Syksyn ja kevään kurssit laskutetaan erikseen. Koko vuoden kestävät kurssit laskutetaan kahdessa erässä: syyskausi lokakuussa ja kevätkausi huhtikuussa. Lyhytkurssit laskutetaan huhtikuussa. Opiskelijat hankkivat tarvittavat kurssimateriaalit itse. Jos materiaalit sisältyvät kurssimaksuun tai ne voidaan hankkia yhteisesti, on se mainittu kurssin kohdalla.

♦  Opiston kursseja voi maksaa myös:
1. Smartum saldolla netti-ilmoittautumisen yhteydessä, puhelimella SmartumPay-sovelluksella, toimistossa voit maksaa myös Smartum-seteleillä. 
2. ePassilla netti-ilmoittautumisen yhteydessä tai mobiilisovelluksella.
3. Edenred mobiilisovelluksella, toimistossa voit maksaa myös Edenred Virike-seteleillä. Korttimaksu ei käy.

Jos kurssimaksu on jo laskutettu, sitä ei voi enää maksaa vaihtoehtoisilla tavoilla. Soita tai lähetä viesti toimistoon ennen kuin maksat Smartumilla, Edenredillä tai ePassilla: opisto@tuusula.fi tai p.040 314 3415,040 314 3418.

♦  Peruutusehdot
Ilmoittautuessasi kurssille sitoudut maksamaan kurssimaksun. Peruutus on aina tehtävä opiston toimistoon. Kurssin maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ilmoittamatta ei ole peruutus. Jos peruutat tulosi kurssille viimeistään 10 vuorokautta ennen kurssin alkua, ei kurssimaksua peritä ja lasku perutaan. Sen jälkeen kurssimaksu on maksettava kokonaan.

Opisto voi peruuttaa suunnitellun kurssin viikkoa ennen kurssin alkamista, mikäli kurssille ei ole tarpeeksi osallistujia. Tällöin jo maksetut kurssimaksut palautetaan. Opisto voi jättää korvaamatta yhden opintokerran peruuntumisen, kun se johtuu opettajan sairauspoissaolosta. Jos joudut sairaustapauksen vuoksi keskeyttämään kurssin, ole siitä yhteydessä pikaisesti opiston toimistoon p. 040 314 3415 tai 040 314 3418.


♦  Maksumuistutukset
Maksumuistutukset lähettää Intrum Oy:n Maksumuistutuspalvelu 14 päivää laskun eräpäivän jälkeen. Maksut tulee suorittaa maksumuistutuksen tiedoilla eräpäivään mennessä, muutoin perintä etenee Intrumilla.

♦  Opiston alennukset
Tuusulalaiset työttömät saavat 50 % alennuksen kaikista kursseista. Voimassa oleva todistus työttömyydestä tulee toimittaa opiston toimistoon mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen sekä lukukauden vaihtuessa. Myöhästyneenä esitetty todistus ei oikeuta alennukseen.
Kuvataidekoulussa opiskelevan oppilaan sisarukset ovat oikeutettuja -10 % alennukseen.  Muista ilmoittaa alennuksesta opiston toimistoon p. 040 314 3415 tai opisto@tuusula.fi. Vapaaoppilaspaikoista voi tiedustella rehtori Timo Rusaselta p. 040 314 3414.

♦  Todistukset
Opisto antaa pyydettäessä osallistumistodistuksen.

♦  Vakuutukset ja vastuut
Kaikki opiskelijat ovat tapaturmavakuutettuja. Opisto ei vastaa käytävien naulakoihin tai pukuhuoneisiin jätetyistä vaatteista tai muista tavaroista.

♦  Loma-ajat
Talviloma (vko 8) 22.-26.2.21

♦  Kevätnäyttely
Opiston kevätnäyttely 24.-29.4.21