A

Tietoa opiskelijalle

♦ Kurssimaksut ja laskutus

Kurssimaksu on ilmoitettu kunkin kurssin kohdalla. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Syksyn ja kevään kurssit laskutetaan erikseen. Lasku lähetetään opiskelijan kotiosoitteeseen. Opiskelijat hankkivat tarvittavat kurssimateriaalit itse. Jos materiaalit sisältyvät kurssimaksuun tai ne voidaan hankkia yhteisesti, on se mainittu kurssin kohdalla.

 

♦ Laskutukselle vaihtoehtoiset maksutavat:

1.
Smartum saldo, netti-ilmoittautumisen yhteydessä♦
2. Smartum mobiili
3. Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli
4. Virikeseteli
5. Virikemobiili

Kohdat 2-4 on hoidettava kansalaisopiston toimistossa mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen, ennen kurssimaksun laskuttamista. Jos kurssimaksu on jo laskutettu, sitä ei voi enää maksaa vaihtoehtoisilla tavoilla. Jos maksat osan kurssimaksusta Smartumilla tai Virikesetelillä, jäljelle jäävän osuuden on oltava vähintään 10 €.

 
Peruutusehdot

Ilmoittautuessasi kurssille sitoudut maksamaan kurssimaksun. Peruutus on aina tehtävä opiston toimistoon. Kurssin maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ilmoittamatta ei ole peruutus. Jos peruutat tulosi kurssille viimeistään 10 vuorokautta ennen kurssin alkua, ei kurssimaksua peritä ja lasku perutaan. Sen jälkeen kurssimaksu on maksettava kokonaan.

Opisto voi peruuttaa suunnitellun kurssin viikkoa ennen kurssin alkamista, mikäli kurssille ei ole tarpeeksi osallistujia. Tällöin jo maksetut kurssimaksut palautetaan. Opisto voi jättää korvaamatta yhden opintokerran peruuntumisen, kun se johtuu opettajan sairauspoissaolosta.

 

♦ Maksumuistutukset

Maksumuistutukset lähettää Trust Kapital Group Oy 14 päivää laskun eräpäivän jälkeen. Maksut tulee suorittaa maksumuistutuksen tiedoilla eräpäivään mennessä, muutoin ne siirtyvät perintään.

♦ Alennukset

Tuusulalaiset työttömät saavat 50 % alennuksen kaikista kursseista. Työnhakijan on esitettävä todistus työttömyydestä opiston toimistossa ennen kurssin alkamista. Myöhästyneenä esitetty todistus ei oikeuta alennukseen. Tuusulalaiset eläkeläiset saavat 50 % alennuksen tietotekniikan kurssimaksuista.

 

♦ Todistukset

Opisto antaa pyydettäessä osallistumistodistuksen.

  

♦ Vakuutukset ja vastuut

Kaikki opiskelijat ovat tapaturmavakuutettuja. Opisto ei vastaa käytävien naulakoihin tai pukuhuoneisiin jätetyistä vaatteista tai muista tavaroista.

 

♦ Loma-ajat

Talviloma (vko 8) 19.-23.2.18
Kiirastorstaina 29.3.18 ei ole iltaopetusta♦ Kevätnäyttelyt

Kansalaisopiston näyttely
18.-25.4.18 Opistolla

Kuvataidekoulun näyttely
15.5.-31.5.18 Opistolla

Kellokosken kuvataidekoulun näyttely
29.3.-7.5.18 Kellokosken kirjastolla