• Venepaikat

Venepaikat ja kalastusluvat

Venepaikkahakemus

Vuoden 2018 venemerkit ovat postitettu torstaina 3.5.

Venepaikat arvottiin keskiviikkona 2.5.2018 klo 12. Hakemuksia saapui määräajassa 143kpl, joista 10 sai venepaikan. Venepaikan saaneille on ilmoitettu arvonnan tuloksesta.

Jos haluat itsellesi venepaikan, toimi seuraavasti:
Jätä vapaamuotoinen hakemus venepaikasta kuluvan vuoden 30.4. mennessä (kirjallisesti, sähköpostilla tai täyttämällä sähköinen hakemus yllä olevasta linkistä). Vain 1 hakemus/talous. Ilmoita kirjallisesti tai sähköpostilla nimi, lähiosoite, puhelinnumero ja toivomus venepaikan sijainnista. Kaikki hakuajan jälkeen saapuneet hakemukset hylätään. Kirjalliset hakemukset tulee jättää 30.4.2018 klo 15 mennessä.

Kirjallisesti:
Tuusulan kunta/vapaa-aikapalvelut, Hyryläntie 16, 04300 Tuusula

Sähköpostitse:
liikunta(a)tuusula.fi

Tuusulan vapaa-aikapalveluilla on Tuusulanjärvellä kolme venepaikka-aluetta. Venepaikkoja vapautuu vuosittain vain rajallinen määrä ja ne ovat tarkoitettu tuusulalaisille yksityisille tai yhteisöille.

Venepaikan haltija maksaa vuosimaksun ja jatkaa venepaikan käyttöä maksamalla sen vuosittain (80euroa*). Jos venepaikkalaskua ei makseta, venepaikka arvotaan uusille hakijoille automaattisesti. Venepaikkojen haltijat saavat venepaikkalaskun vuosittain huhtikuussa, eräpäivä on ennen venepaikkojen arvontaa. Vuosittain vapautuvat venepaikat arvotaan vapaa-aikapalveluiden toimistossa jätettyjen hakemusten kesken.

Soutuveneitä (2kpl) voi myös vuokrata Halosenniemen lipunmyynnistä 040 314 3466. Hinta 7,5€/h, seuraavat tunnit 5€. Ei ennakkovarauksia.

Venepaikka    Kpl Vuosimaksu    Osoite
Koskenmäki 33 paikkaa    80euroa* Kirkkotie   
Pappila 71 paikkaa 80euroa* Kotuntie
Tuomala 24 paikkaa 80euroa*   Rantatie

* Voimassa oleva hinta

  • Venepaikan haltijan on varauduttava siirtämään vene muualle säilytykseen mahdollisten kunnostustöiden takia.
  • Venemerkki on kiinnitettävä veneeseen näkyvälle paikalle.

Kalastusluvista

Löydät täältä tietoa Tuusulanjärven kalastusasioista.