Venepaikat ja kalastusluvat

Vuokraa soutuvene!

Tuusulanjärven vuokrasoutuveneitä on saatavilla Gustavelundista ja Halosenniemen museosta taas keväällä 2021.  

Gustavelundin soutuveneet tulee varata etukäteen Sportuna Oy:n osoitteesta https://aurinkolautta.24varaus.fi/. Soutuvenevuokrauksen tiedustelut 040 582 1061 tai 0400 425 218. Halosenniemestä voi vuokrata soutuveneen museon aukioloaikoina syyskuun loppuun asti, lisätiedot osoitteesta www.halosenniemi.fi  

Suositellaan hansikkaiden käyttöä soutamaan lähtiessä. Pelastusliivit ja airot desifioidaan vuokrausten välissä.

Vuokrahinnat:
5€/2h

10€/4h
15€/6h

Vuoden 2021 venepaikka-arvonta suoritetaan Tuusinfossa maanantaina 3.5.2021 klo 10.00.

HAE VENEPAIKKAA TÄSTÄ 

Jos haluat itsellesi venepaikan, toimi seuraavasti:
Jätä vapaamuotoinen hakemus venepaikasta kuluvan vuoden 30.4. mennessä (kirjallisesti, sähköpostilla tai täyttämällä sähköinen hakemus yllä olevasta linkistä). Vain 1 hakemus/talous. Ilmoita kirjallisesti tai sähköpostilla nimi, lähiosoite, puhelinnumero ja toivomus venepaikan sijainnista. Kaikki hakuajan jälkeen saapuneet hakemukset ovat mukana seuraavan vuoden haussa. Kirjalliset hakemukset tulee jättää vuosittain 30.4. klo 15 mennessä.

Kirjallisesti:
Tuusulan kunta/vapaa-aikapalvelut, Hyryläntie 16, 04300 Tuusula

Sähköpostitse:
liikunta(a)tuusula.fi

Tuusulan vapaa-aikapalveluilla on Tuusulanjärvellä hallinnassaan kolme venepaikka-aluetta. Venepaikkoja vapautuu vuosittain vain rajallinen määrä ja ne ovat tarkoitettu tuusulalaisille yksityisille tai yhteisöille.

Venepaikan haltijat saavat maaliskuun aikana ilmoituspyynnön venepaikan käytöstä. Venepaikan haltijan on ilmoitettava, jos aikoo luopua venepaikasta. Luovutetut venepaikat jaetaan arpomalla hakijoiden kesken toukokuun alussa, haun päättymisen jälkeen.

Venepaikan haltija maksaa venepaikan vuosimaksun ja jatkaa venepaikan käyttöä. Luovutetut venepaikat arvotaan Tuusinfossa jätettyjen venepaikkahakemusten kesken.

Venepaikka    Kpl Vuosimaksu    Osoite
Koskenmäki 33 paikkaa    100euroa* Kirkkotie   
Pappila 71 paikkaa 100euroa* Kotuntie
Tuomala 24 paikkaa 80euroa*   Rantatie

* Voimassa oleva hinta

  • Venepaikan haltijan on varauduttava siirtämään vene muualle säilytykseen mahdollisten kunnostustöiden takia.
  • Venemerkki on kiinnitettävä veneeseen näkyvälle paikalle. Vanha merkki korvataan uudella, kun se on saapunut postissa venepaikan haltijalle.

Kalastusluvista

Löydät täältä tietoa Tuusulanjärven kalastusasioista.