Venepaikat ja kalastusluvat

Vuokraa soutuvene!

Tuusulanjärven vuokrasoutuveneitä on saatavilla kesäkaudella (Touko-Syyskuu) Gustavelundista (Sportuna Oy) ja Halosenniemen museosta.

Gustavelundin rannassa vuokralla olevat soutuveneet varataan etukäteen Sportuna Oy:n verkkosivulta: Etusivu - Sportuna Oy.

Soutuvenevuokrauksen tiedustelut 040 582 1061 tai 0400 425 218.

Halosenniemestä voi vuokrata soutuveneen museon aukioloaikoina syyskuun loppuun asti, lisätiedot osoitteesta www.halosenniemi.fi/veneet.

Suositellaan hansikkaiden käyttöä soutamaan lähtiessä. Pelastusliivit ja airot desifioidaan vuokrausten välissä.

Vuokrahinnat:
5€/2h
10€/4h
15€/6h

Vapautuneet venepaikat (13kpl) arvottiin tiistaina 2.5.2023 Tuusinfossa. Venepaikan arvonnassa saaneihin ollaan yhteydessä suoraan. Voit jättää tällä sivulla venepaikkahakemuksen vuodelle 2024.

Tuusulan vapaa-aikapalveluilla on Tuusulanjärvellä hallinnassaan kolme venepaikka-aluetta, Koskenmäellä (Kirkkotie, 33paikkaa), Pappilassa (Kotuntie, 71paikkaa) ja Tuomalassa (Rantatie, 24paikkaa). Venepaikkoja vapautuu vuosittain vain rajallinen määrä ja ne ovat tarkoitettu tuusulalaisille yksityisille tai yhteisöille.

VENEPAIKKASÄÄNNÖT

Lisäpalvelut:

  • Pappilan venesatamassa on soutuveneiden vesillelaskupaikka
  • Koskenmäen venesatamassa on lyhytaikaiseen (ma. 15min.) pysähtymiseen, pois jäämiseen ja kyytiin nousemiseen sopiva rantautumispaikka. Veneiden säilytys rantautumispaikalla on kielletty
  • Veneiden talvisäilytys, kysymykset ja luvat: 040 314 3490, liikunta@tuusula.fi

Venepaikkoja on saatavilla rajoitetusti ja niiden vaihtuvuus vuosittain on 5-10%. Olemme lisänneet vuokravenetarjontaa, vuokrasoutuveneitä on tarjolla edullisesti Gustavelundin rannasta (Sportuna Oy) ja Halosenniemestä (museo). Tiedot ja varausohjeet löytyvät viereisestä olevasta keltaisesta laatikosta.

HAE VENEPAIKKAA TÄSTÄ 

Jos haluat itsellesi venepaikan, toimi seuraavasti:
Jätä vapaamuotoinen hakemus venepaikasta kuluvan vuoden 30.4. mennessä (kirjallisesti, sähköpostilla tai täyttämällä sähköinen hakemus yllä olevasta linkistä). Vain 1 hakemus/talous. Ilmoita kirjallisesti tai sähköpostilla nimi, lähiosoite, puhelinnumero ja toivomus venepaikan sijainnista. Kaikki hakuajan jälkeen saapuneet hakemukset ovat mukana seuraavan vuoden haussa. Kirjalliset hakemukset tulee jättää vuosittain 30.4. klo 15 mennessä.
 
Kirjallisesti:
Tuusulan kunta/TuusInfo, Autoasemankatu 2, 04300 Tuusula
 
Sähköpostitse:
tuusinfo(a)tuusula.fi

Nykyiset venepaikan haltijat saavat maaliskuun aikana ilmoituspyynnön venepaikan käytöstä. Venepaikan haltijan on ilmoitettava, jos aikoo luopua venepaikasta. Luovutetut venepaikat jaetaan arpomalla hakijoiden kesken toukokuun alussa, haun päättymisen jälkeen.

Venepaikan haltija maksaa venepaikan vuosimaksun ja jatkaa venepaikan käyttöä. Luovutetut venepaikat arvotaan TuusInfossa jätettyjen venepaikkahakemusten kesken. Voimassa oleva vuosimaksu on 100€.

  • Venepaikan haltijan on varauduttava siirtämään vene muualle säilytykseen mahdollisten kunnostustöiden takia.
  • Venemerkki on kiinnitettävä veneeseen näkyvälle paikalle. Vanha merkki korvataan uudella, kun se on saapunut postissa venepaikan haltijalle.

Katso lisätietoja: Tuusulanjärven kalastusinfo