• Venepaikat

Venepaikat ja kalastusluvat

Venepaikkahakemus

Venepaikat ovat haettavissa kaudelle 2019!

HAE VENEPAIKKAA TÄSTÄ!

Jos haluat itsellesi venepaikan, toimi seuraavasti:
Jätä vapaamuotoinen hakemus venepaikasta kuluvan vuoden 30.4. mennessä (kirjallisesti, sähköpostilla tai täyttämällä sähköinen hakemus yllä olevasta linkistä). Vain 1 hakemus/talous. Ilmoita kirjallisesti tai sähköpostilla nimi, lähiosoite, puhelinnumero ja toivomus venepaikan sijainnista. Kaikki hakuajan jälkeen saapuneet hakemukset hylätään. Kirjalliset hakemukset tulee jättää 30.4.2018 klo 15 mennessä.

Kirjallisesti:
Tuusulan kunta/vapaa-aikapalvelut, Hyryläntie 16, 04300 Tuusula

Sähköpostitse:
liikunta(a)tuusula.fi

Koskenmäen venepaikka-aluetta kunnostetaan huhtikuussa 2019. Ilmoitamme kunnostuspäivistä tarkemmin venepaikkojen haltijoille. Laadimme parhaillaan kunnostussuunnitelmaa myös Pappilan venepaikka-alueelle. Kunnostusajankohta on vielä avoin.

Tuusulan vapaa-aikapalveluilla on Tuusulanjärvellä kolme venepaikka-aluetta. Venepaikkoja vapautuu vuosittain vain rajallinen määrä ja ne ovat tarkoitettu tuusulalaisille yksityisille tai yhteisöille.

HAE VENEPAIKKAA TÄSTÄ!

Venepaikan haltija maksaa vuosimaksun ja jatkaa venepaikan käyttöä maksamalla sen vuosittain (80euroa*). Jos venepaikkalaskua ei makseta, venepaikka arvotaan uusille hakijoille automaattisesti. Venepaikkojen haltijat saavat venepaikkalaskun vuosittain huhtikuussa, eräpäivä on ennen venepaikkojen arvontaa. Vuosittain vapautuvat venepaikat arvotaan vapaa-aikapalveluiden toimistossa jätettyjen hakemusten kesken.

Soutuveneitä (2kpl) voi myös vuokrata Halosenniemen lipunmyynnistä 040 314 3466. Hinta 7,5€/h, seuraavat tunnit 5€. Ei ennakkovarauksia.

Venepaikka    Kpl Vuosimaksu    Osoite
Koskenmäki 33 paikkaa    80euroa* Kirkkotie   
Pappila 71 paikkaa 80euroa* Kotuntie
Tuomala 24 paikkaa 80euroa*   Rantatie

* Voimassa oleva hinta

  • Venepaikan haltijan on varauduttava siirtämään vene muualle säilytykseen mahdollisten kunnostustöiden takia.
  • Venemerkki on kiinnitettävä veneeseen näkyvälle paikalle.

Kalastusluvista

Löydät täältä tietoa Tuusulanjärven kalastusasioista.