A
  • Venepaikat

Venepaikat ja kalastusluvat

Venepaikkahakemus

Jätä venepaikkahakemus (linkki tulee tähän kaudelle 2018)

Jos haluat itsellesi venepaikan, toimi seuraavasti:
Jätä vapaamuotoinen hakemus venepaikasta kuluvan vuoden 30.4. mennessä (kirjallisesti, sähköpostilla tai täyttämällä sähköinen hakemus yllä olevasta linkistä). Vain 1 hakemus/talous. Ilmoita kirjallisesti tai sähköpostilla nimi, lähiosoite, puhelinnumero ja toivomus venepaikan sijainnista. Kaikki hakuajan jälkeen saapuneet hakemukset hylätään. Kirjalliset hakemukset tulee jättää 30.4.2017 klo 15 mennessä.

Kirjallisesti:
Tuusulan kunta/liikuntapalvelut, Hyryläntie 16, 04300 Tuusula

Sähköpostitse:
liikunta(a)tuusula.fi

Venepaikat kaudelle 2017 on arvottu tiistaina 2.5.2017. Venepaikkahakemuksia saapui kuntaan kaikkiaan 116 kappaletta. Venepaikkoja vapautui arvottavaksi yhteensä 12 kappaletta. Venepaikan saaneille on ilmoitettu asiasta henkilökohtaisesti.

Tuusulan liikuntapalvelut hallinnoi Tuusulanjärvellä kolmea venepaikka-aluetta. Venepaikat (128kpl) perustuvat vuosimaksuun ja venepaikan haltija jatkaa venepaikan käyttöä maksamalla vuosittaisen venepaikkamaksun (80euroa*, laskutetaan vuosittain huhtikuussa). Jos venepaikkalaskua ei makseta, venepaikka menetetään ja arvotaan uusille hakijoille automaattisesti. Nykyisten venepaikkojen haltijat saavat venepaikkalaskun vuosittain huhtikuussa, eräpäivä on ennen venepaikkojen arvontaa. Vuosittain vapautuvat venepaikat arvotaan liikuntapalvelujen toimistossa jätettyjen hakemusten kesken.

Venepaikkoja vapautuu vuosittain vain rajallinen määrä. Soutuveneen (2kpl) voi myös vuokrata Halosenniemen lipunmyynnistä 040 314 3466. Hinta 7,5€/h, seuraavat tunnit 5€. Ei ennakkovarauksia.

Venepaikka    Kpl Vuosimaksu    Osoite
Koskenmäki 33 paikkaa    80euroa* Kirkkotie   
Pappila 71 paikkaa 80euroa* Kotuntie
Tuomala 24 paikkaa 80euroa*   Rantatie

* Voimassa oleva hinta.

  • Venepaikat ovat tarkoitettu tuusulalaisille.
  • Venepaikat laskutetaan vuosittain huhtikuussa, maksamatta jätetyt venepaikat arvotaan uusille hakijoille.
  • Venepaikka on tarkoitettu tuusulalaiselle henkilölle tai yhteisölle ja se säilyy maksamalla voimassa olevan venepaikkamaksun eräpäivään mennessä.
  • Veneet on siirrettävä kauden jälkeen muualle säilytykseen mahdollisten kunnostustöiden takia.
  • Venemerkki on kiinnitettävä veneeseen näkyvälle paikalle.

Kalastusluvista

Löydät täältä tietoa Tuusulanjärven kalastusasioista.