Venepaikat ja kalastusluvat

Venepaikkahakemus

Pappilan venepaikka-aluetta kunnostetaan loka-marraskuussa 2019. Alue on tavoitteena saada valmiiksi viimeistään veneilykauden 2020 alkuun mennessä (toukokuu).

Venepaikat arvottiin edellisen kerran maanantaina 6.5.2019 klo 8.00. Uusille venepaikan haltijoille on ilmoittu asiasta henkilökohtaisesti. Venepaikkahakemuksia saapui määräajassa 125kpl ja venepaikkoja vapautui yhteensä 14kpl.

HAE VENEPAIKKAA TÄSTÄ!

Jos haluat itsellesi venepaikan, toimi seuraavasti:
Jätä vapaamuotoinen hakemus venepaikasta kuluvan vuoden 30.4. mennessä (kirjallisesti, sähköpostilla tai täyttämällä sähköinen hakemus yllä olevasta linkistä). Vain 1 hakemus/talous. Ilmoita kirjallisesti tai sähköpostilla nimi, lähiosoite, puhelinnumero ja toivomus venepaikan sijainnista. Kaikki hakuajan jälkeen saapuneet hakemukset ovat mukana seuraavan vuoden haussa. Kirjalliset hakemukset tulee jättää 30.4.2020 klo 15 mennessä.

Kirjallisesti:
Tuusulan kunta/vapaa-aikapalvelut, Hyryläntie 16, 04300 Tuusula

Sähköpostitse:
liikunta(a)tuusula.fi

Koskenmäen venepaikka-alueen kunnostustyöt on saatu valmiiksi. Veneen voi viedä omalle paikalleen. Huomioikaa numerointi, veneet laitetaan paikoilleen numerojärjestyksessä. Laadimme parhaillaan kunnostussuunnitelmaa myös Pappilan venepaikka-alueelle. Kunnostusajankohta on vielä avoin.

Tuusulan vapaa-aikapalveluilla on Tuusulanjärvellä kolme venepaikka-aluetta. Venepaikkoja vapautuu vuosittain vain rajallinen määrä ja ne ovat tarkoitettu tuusulalaisille yksityisille tai yhteisöille. Vuonna 2019 vapautui 14 paikkaa, jotka arvottiin 125 hakeneen kesken.

HAE VENEPAIKKAA TÄSTÄ, OSALLISTUT VUODEN 2020 ARVONTAAN!

Venepaikan haltija maksaa vuosimaksun ja jatkaa venepaikan käyttöä maksamalla sen vuosittain (80euroa*). Jos venepaikkalaskua ei makseta, venepaikka arvotaan uusille hakijoille automaattisesti. Venepaikkojen haltijat saavat venepaikkalaskun vuosittain huhtikuussa, eräpäivä on ennen venepaikkojen arvontaa. Vuosittain vapautuvat venepaikat arvotaan vapaa-aikapalveluiden toimistossa jätettyjen hakemusten kesken.

Soutuveneitä voi myös vuokrata Halosenniemen lipunmyynnistä 040 314 3466 ja Gustavelundista (Sportuna Oy). Soutuveneen vuokra on 5€/2h, 10€/4h ja 15€/6h.

Venepaikka    Kpl Vuosimaksu    Osoite
Koskenmäki 33 paikkaa    80euroa* Kirkkotie   
Pappila 71 paikkaa 80euroa* Kotuntie
Tuomala 24 paikkaa 80euroa*   Rantatie

* Voimassa oleva hinta

  • Venepaikan haltijan on varauduttava siirtämään vene muualle säilytykseen mahdollisten kunnostustöiden takia.
  • Vene on siirrettävä talveksi pois venepaikka-alueelta.
  • Venemerkki on kiinnitettävä veneeseen näkyvälle paikalle.

Kalastusluvista

Löydät täältä tietoa Tuusulanjärven kalastusasioista.