• Omakotitontit

Tuusulan omakotitontit

Kysy lisää omakotitonteista

Tekninen palvelupiste

Tuusulasta löytyy niin jatkuvassa haussa olevia kiinteähintaisia tontteja, hakuajan puitteissa haettavia kiinteähintaisia tontteja kuin myös tarjouskilpailutontteja.

Jatkuvassa haussa olevia kiinteähintaisia tontteja löytyy Jokelan Peltokaaresta ja Lahelanpellosta.

Anttilanrannan uudelta asuinalueelta Etelä-Tuusulasta myydään tontteja jatkuvalla tarjouskilpailulla. Tutustu kohteisiin osoitteessa www.tuusula.fi/anttilanranta.

Rykmentinpuiston asuntomessualueen pientalotonttien haku on päättynyt. Mahdolliset tiedustelut suoraan asuntomessutoimistolta. Lisätietoja Asuntomessujen verkkosivulta asuntomessut.fi/tulevat-messut/tuusula-2020/

Kunnanvaltuusto on päättänyt kiinteähintaisten tonttien myyntihinnaksi Pohjois-Tuusulassa 225 e/k-m² ja Etelä-Tuusulassa 425 e/k-m². Tontit ovat myös vuokrattavissa. Vuokran suuruus on 5 % myyntihinnasta. Tontit ensisijaisesti myydään.

Kunnanvaltuuston päätös 8.10.2018 § 106

 

!HUOM!

Tuusulan kunnan myymät omakotitontit löytyvät 6.11.2018 alken Tuusulan kunnan karttapalvelusta. Aiempaa listauspalvelua ei enää pidetä yllä. Karttapalvelun löydät osoitteesta https://kartta.tuusula.fi. Tonttiaineisto löytyy karttapalvelun vasemman laidan valikosta: Näytä kartalla -> Tontit -> Myytävät omakotitontit.

Jokelan Peltokaaren tontit: https://kartta.tuusula.fi/link/2fmejh.

Anttilanrannan tontit:https://kartta.tuusula.fi/link/2frMJ7

Asuntomessut 2020 tontti:https://kartta.tuusula.fi/link/2fsok1

Alla olevasta upotuskartasta näet yleistilanteen siitä, mistä kunta myy tällä hetkellä omakotitontteja. Voit siirtyä karttapalveluun klikkaamalla upotuskartan yläreunasta löytyvää "Avaa karttapalvelussa"-nappia tai zoomaamalla upotuskartalla lähemmäs aluetta, joka sinua kiinnostaa. Tontin lisätiedot avautuvat tonttia klikkaamalla.