A
  • Omakotitontit

Omakotitontit

Kysy lisää omakotitonteista

Asiakaspalvelusihteeri Gun Söder

Asiakaspalvelusihteeri Piia Antosalo

Tuusulasta löytyy niin jatkuvassa haussa olevia kiinteähintaisia tontteja, hakuajan puitteissa haettavia kiinteähintaisia tontteja kuin myös tarjouskilpailutontteja.

Jatkuvassa haussa olevia kiinteähintaisia tontteja löytyy Jokelan Peltokaaresta ja Lahelanpelto II:n uudelta asuinalueelta Etelä-Tuusulasta. Lahelanpellossa on tällä hetkellä haussa kaksi kiinteistähintaista tonttia ja vuoden 2018 aikana myyntiin tulee 8-9 uutta tonttia. Seuraa kunnan verkkosivuja!

Toiselta Etelä-Tuusulan uudelta asuinalueelta, Anttilanrannasta, myydään tontteja tarjouskilpailun kautta juuri nyt! Haku käynnissä 1.2. - 19.3.2018 klo 14.00. Tutustu kohteisiin ja tarjouskilpailun ehtoihin osoitteessa www.tuusula.fi/anttilanranta.

Rykmentinpuiston asuntomessualueen vapaat pientalotontit ovat haettavissa 1.2.2018 alkaen. Nyt kannattaa olla nopea - enää muutama messutontti jäljellä! Lisätietoja hakemisesta Asuntomessujen verkkosivulta asuntomessut.fi/tulevat-messut/tuusula-2020/tonttihaku/

Kunnanvaltuusto on päättänyt kiinteähintaisten tonttien myyntihinnaksi Pohjois-Tuusulassa 225 e/k-m² ja Etelä-Tuusulassa 425 e/k-m². Tontit ovat myös vuokrattavissa. Vuokran suuruus on 5 % myyntihinnasta. Tontit ensisijaisesti myydään.

Kunnanvaltuuston päätös 13.11.2017 § 197