• Omakotitontit

Tuusulan omakotitontit

Kysy lisää omakotitonteista

Tekninen palvelupiste

p. 040 314 3144 tai

rakennusvalvonta@tuusula.fi

Tuusulasta löytyy niin jatkuvassa haussa olevia kiinteähintaisia tontteja, hakuajan puitteissa haettavia kiinteähintaisia tontteja kuin myös tarjouskilpailutontteja.

Jatkuvassa haussa olevia kiinteähintaisia tontteja löytyy Jokelan Peltokaaresta ja Lahelanpellosta.

Anttilanrannan uudelta asuinalueelta Etelä-Tuusulasta myydään tontteja jatkuvalla tarjouskilpailulla. Tutustu kohteisiin osoitteessa www.tuusula.fi/anttilanranta.

Rykmentinpuiston asuntomessualueen pientalotonttien haku on päättynyt. Mahdolliset tiedustelut suoraan asuntomessutoimistolta. Lisätietoja Asuntomessujen verkkosivulta asuntomessut.fi/tulevat-messut/tuusula-2020/

Kunnanvaltuusto on päättänyt kiinteähintaisten tonttien myyntihinnaksi Pohjois-Tuusulassa 225 e/k-m² ja Etelä-Tuusulassa 425 e/k-m². Tontit ovat myös vuokrattavissa. Vuokran suuruus on 5 % myyntihinnasta. Tontit ensisijaisesti myydään.

Kunnanvaltuuston päätös 8.10.2018 § 106

 

!HUOM!

Tuusulan kunnan myymät omakotitontit löytyvät 6.11.2018 alken Tuusulan kunnan karttapalvelusta. Aiempaa listauspalvelua ei enää pidetä yllä. Karttapalvelun löydät osoitteesta https://kartta.tuusula.fi. Tonttiaineisto löytyy karttapalvelun vasemman laidan valikosta: Näytä kartalla -> Tontit -> Myytävät omakotitontit.

Jokelan Peltokaaren tontit: https://kartta.tuusula.fi/link/2fmejh.

Anttilanrannan tontit:https://kartta.tuusula.fi/link/2frMJ7

Asuntomessut 2020 tontti:https://kartta.tuusula.fi/link/2fsok1

Alla olevasta upotuskartasta näet yleistilanteen siitä, mistä kunta myy tällä hetkellä omakotitontteja. Voit siirtyä karttapalveluun klikkaamalla upotuskartan yläreunasta löytyvää "Avaa karttapalvelussa"-nappia tai zoomaamalla upotuskartalla lähemmäs aluetta, joka sinua kiinnostaa. Tontin lisätiedot avautuvat tonttia klikkaamalla.