A
  • Omakotitontit

Omakotitontit

Kysy lisää omakotitonteista

Asiakaspalvelusihteeri Gun Söder

Asiakaspalvelusihteeri Piia Antosalo

Tuusulasta löytyy niin jatkuvassa haussa olevia kiinteähintaisia tontteja, hakuajan puitteissa haettavia kiinteähintaisia tontteja kuin myös tarjouskilpailutontteja.

Jatkuvassa haussa olevat kiinteähintaiset tontit löytyvät Jokelan Peltokaaresta, josta on vain kivenheitto asemalle ja keskustan palveluihin.

Lisäksi Etelä-Tuusulasta, Lahelanpelto II:n uudelta asemakaava-alueelta on jatkuvassa haussa yksi kiinteähintainen tontti. Lahelanpelto II:n asemakaava-alueelta tulee vuoden 2018 myyntiin reilusti lisää tontteja. Seuraa kunnan verkkosivuja!

Etelä-Tuusulan uudelta Anttilanrannan asuinalueelta myydään tontteja tarjouskilpailun kautta jälleen vuoden 2018 tammikuussa. Kilpailua odotellessa voit tutustua alueen tietoihin osoitteessa www.tuusula.fi/anttilanranta.

Rykmentinpuiston asuntomessualueen pientalotonttien hakuaika on 2.10.2017-15.1.2018. Lisätietoja hakemisesta Asuntomessujen verkkosivulta asuntomessut.fi/tulevat-messut/tuusula-2020/tonttihaku/

Kunnanvaltuusto on päättänyt kiinteähintaisten tonttien myyntihinnaksi Pohjois-Tuusulassa 225 e/k-m² ja Etelä-Tuusulassa 425 e/k-m². Tontit ovat myös vuokrattavissa. Vuokran suuruus on 8 % myyntihinnasta. Tontit ensisijaisesti myydään.

Kunnanvaltuuston päätös 13.2.2017 § 18