• Omakotitontit

Tuusulan omakotitontit

Yhteystiedot

Tonttien hakuun ja sopimusehtoihin liittyvät kysymykset ja yhteydenotot:

Sari Tennijärvi

 

Rakentamiseen, kaavamääräyksiin ja rakennuslupiin liittyvät kysymykset ja yhteydenotot:

Tekninen palvelupiste

Tuusulasta löytyy niin jatkuvassa haussa olevia kiinteähintaisia tontteja, hakuajan puitteissa haettavia kiinteähintaisia tontteja kuin myös tarjouskilpailutontteja.

Jatkuvassa haussa olevia kiinteähintaisia tontteja löytyy Jokelan Peltokaaresta sekä Etelä-Tuusulan Lahelanpellosta. Uutena alueena myyntiin avataan 3.8.2020 Kellokosken Linjapuisto.

Anttilanrannan uudelta asuinalueelta Etelä-Tuusulasta myydään tontteja jatkuvalla tarjouskilpailulla. Anttilanrannan tontteja on mahdollista myös vuokrata.

Kunnanvaltuusto on päättänyt kiinteähintaisten tonttien myyntihinnaksi Pohjois-Tuusulassa 225 e/k-m² ja Etelä-Tuusulassa 425 e/k-m². Tontit ovat myös vuokrattavissa. Vuokran suuruus on 5 % myyntihinnasta. Tontit ensisijaisesti myydään.

Kunnanvaltuuston hinnoittelupäätös 11.11.2019 § 145.

Kunnanvaltuuston päätös tarjoustonttien vuokrausmahdollisuudesta 6.4.2020 § 27

Tontit löytyvät karttapalvelusta

Tuusulan kunnan myymät omakotitontit löytyvät Tuusulan kunnan karttapalvelusta. Karttapalvelun löydät osoitteesta https://kartta.tuusula.fi. Tonttiaineisto löytyy karttapalvelun vasemman laidan valikosta: Näytä kartalla -> Tontit -> Myytävät omakotitontit.

Jokelan Peltokaaren tontit

Anttilanrannan tontit

Lahelanpellon tontit

Alla olevasta upotuskartasta näet yleistilanteen siitä, mistä kunta myy tällä hetkellä omakotitontteja. Voit siirtyä karttapalveluun klikkaamalla upotuskartan yläreunasta löytyvää "Avaa karttapalvelussa"-nappia tai zoomaamalla upotuskartalla lähemmäs aluetta, joka sinua kiinnostaa. Tontin lisätiedot avautuvat tonttia klikkaamalla.