A

Tuusulan tunnukset

Tuusulan kunnan logoTuusulan kunnan visuaalinen ilme perustuu tammenlehvä-logoon. Visuaalisen ilmeen on luonut tuusulalainen graafinen suunnittelija Matti Savimaa.

Graafisen ohjeiston avulla Tuusulan kunnan markkinointiviestintää on yhtenäistetty ja luotu ohjeet visuaalisen linjan toteuttamiseksi. Ilme näkyy sekä kunnan ulkoisessa että sisäisessä viestinnässä. Myös www-sivut myötäilevät ilmettä.

Tuusulan kunnan graafinen ohjeisto ja tammenlehvä-logot löytyvät vasemman valikon kautta. Tammenlehvä-liikemerkin käytöstä tulee sopia viestintäpäällikön kanssa.

Tammenlehvä-logo kuvastaa Tuusulan strategiassa esiin nostettuja vahvuuksia. Ilme perustuu kunnan strategiaan ja pitkän tähtäimen visioon. Tuusulan kunnan visio kertoo olennaisen siitä, millaisen halutaan Tuusulan olevan ja millaiseksi sitä halutaan kehittää. Visuaalinen ilme tukee tätä visiota ja strategiaa.

Logon tammenlehden muoto kuvastaa Tuusulan kunnan pitkiä perinteitä, kulttuuria, luonnonläheisyyttä ja vakautta. Liikemerkissä voi myös nähdä moottoritien ja Tuusulanjärven tai vaikka taiteilijan siveltimen ja paletin.