Peltokaaren ja Uunimiehenpuiston omakotitontit

Hyväksy evästeet niin saat sisällön näkyviin.

Jatkuva tonttihaku Jokelan Peltokaareen ja Uunimiehenpuistoon on alkanut 15.1.2024. Jatkuvassa haussa tontit jaetaan pääsääntöisesti hakujärjestyksessä, mutta kuitenkin valintakriteerejä noudattaen. Tutustu hakuohjeisiin ja -kriteereihin sivustollamme.

Tuusulan kunta myy ja vuokraa omakotitontteja Tuusulan Jokelasta Peltokaaren asuinalueelta sekä Uunimiehenpuistosta. Tutustu tarjontaan ja tältä sivustolta löytyviin tietoihin ja hakuohjeisiin.

Hakijoille tiedotetaan valinnoista sähköpostitse pian hakemuksen saavuttua. Muista seurata myös sähköpostin roskapostikansiota.

Tontinsaajien tulee huolellisesti tutustua näillä sivuilla oleviin materiaaleihin ennen tontin luovuttamista.

Tonttien hakuun ja sopimusehtoihin liittyvät kysymykset ja yhteydenotot:

Henrik Virta

Rakentamiseen, kaavamääräyksiin ja rakennuslupiin liittyvät kysymykset ja yhteydenotot:

Tekninen palvelupiste

 

 

 

 

 

 

Peltokaaren haettavat tontit Tuusulan karttapalvelussa

Uunimiehenpuiston haettavat tontit Tuusulan karttapalvelussa

Tonttien perustiedot löytyvät tonttia klikkaamalla. Haettavissa olevat vapaat tontit näkyvät karttakuvassa vihreällä.

Peltokaaren tontit

Uunimiehenpuiston tontit

Peltokaaren tonttimateriaali

Kaavamateriaali Peltokaari

Rakentamisohjeet Peltokaareen

Tuusulan kunta on tehnyt osalle tonteista tai niiden läheisyydessä yleisiä maaperätutkimuksia kaavoitustyötä ja kunnallistekniikan rakentamista varten. Tontin saajan tulee rakennuslupaa hakiessaan esittää tarkempi rakennuspaikkakohtainen maaperäselvitys ja perustamistapaselvitys rakennuspaikallaan. Tontin saajan on huomioitava, että vastuu perustamistavasta on tontin saajalla/rakentajalla eikä tontin luovuttajalla.

Maaperätiedot Lankatien alue, Peltokaari

Maaperätiedot Härkäkaivontien ympäristö, Peltokaari

Peltokaaren puistotien kunnallistekniikan maanrakennustöiden yhteydessä alueelta on löytynyt tiilimurskaa. On mahdollista, että tiilimurskaa voi löytyä myös kiinteistöiltä rakennustöiden yhteydessä.

Mikäli ilmenee, että kiinteistön alueella on jätteitä tai vanhoja rakenteita kuten johtoja, putkia, pylväitä, betonirakenteita tai muuta vastaavaa, ostaja/vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan poistamaan ne rakentamisen edellyttämässä laajuudessa. 

Lisätietoja Jokelasta

Peltokaaren radanvarren EV-alueen puistosuunnitelma 

Tontinhakijoiden on huomioitava, että Peltokaaren pohjoisosan kunnallistekniikan rakentaminen on viimeistelyjä vaille valmis. Asfaltointityöt alueella tehdään arviolta marraskuussa. Työmaa-alueilla liikkuminen on kielletty. Aikataulut eivät sido kuntaa. Rakentamaan tonteille pääsee, kun kunnallistekniikka on valmista ja tontinsaaja on hakenut tarvittavat rakennusluvat.

Korttelin 6413 tonttikartta

Korttelin 6414 tonttikartta

Korttelin 6415 tonttikartta

Korttelin 6417 tonttikartta

Korttelin 6418 tonttikartta

Korttelin 6431 tonttikartta

Korttelin 6432 tonttikartta osa 1

Korttelin 6432 tonttikartta osa 2

Korttelin 6436 tontikartta

Korttelin 6437 tonttikartta

Uunimiehenpuisto tonttimateriaali

Kaavamateriaali Uunimiehenpuisto

Tuusulan kunta on tehnyt yleisiä maaperätutkimuksia kaavoitustyötä ja kunnallistekniikan rakentamista varten. Tontin saajan tulee rakennuslupaa hakiessaan esittää tarkempi rakennuspaikkakohtainen maaperäselvitys ja perustamistapaselvitys rakennuspaikallaan. Tontin saajan on huomioitava, että vastuu perustamistavasta on tontin saajalla/rakentajalla eikä tontin luovuttajalla.

Maaperätiedot Uunimiehenpolku

Uunimiehenpuiston tonteilla kunnallistekniikka on valmiiksi rakennettu ja tonteille pääsee rakentamaan, kun tontinsaaja on hakenut tarvittavat rakennusluvat.

Tonttihaun ohjeet

Laajemmat ohjeet ja tarkemmat tiedot hakumenettelystä ja sopimusehdoista löydät täältä: Tietoa kiinteähintaisten tonttien hakijoille.

Lue myös: Omakotitonttien saajien valintaperusteita 

Tontteja haetaan määriteltynä hakuaikana ensisijaisesti sähköisesti. Sähköisen hakulomakkeen löydät täältä: Sähköinen hakulomake

Tulostettavan hakulomakkeen voi ladata täältä: Kiinteähintaisten tonttien hakulomake