A

Kuntakehityksen ja tekniikan (KETEK) tekninen palvelupiste

Tekninen palvelupiste on avoinna arkipäivisin klo 9-15, muina aikoina ajanvarauksella. KETEKin teknisestä palvelupisteestä kuntalaiset ja muut asiakkaat saavat yhdestä pisteestä mahdollisimman laajalti palvelua liittyen kaavoituksen, maankäytön ja paikkatiedon sekä rakennusvalvonnan palveluihin:
  • Rakennuslupa-, toimenpidelupa- ja poikkeuslupa- ym. hakemusten jättö, naapureiden kuulemiset sekä avustaminen Lupapisteen käytössä
  • Karttatilaukset (rakennus-ja poikkeuslupiin sekä kiinteistönvälittäjille), valokopiot, kunnan omakotitonttien markkinointi ja siihen liittyvät työt, laskutus sekä puhelinneuvonta
  • Asiakkaiden käyttöön on varattu tietokone, jolla voi tehdä mm. sähköisiä rakennuslupahakemuksia Lupapiste palveluun.

Yhteystiedot:
Puhelinnumero: 040 314 3144
Käyntiosoite: Tuusulan kunnantalo 3B krs., Hyryläntie 16, 04300 Tuusula
Sähköposti: rakennusvalvonta@tuusula.fi

 
Mikäli tulet tapaamaan henkilökohtaisesti esim. rakennustarkastajia, kunnallistekniikan suunnittelijoita tai kaavoittajia varaathan heiltä ajan etukäteen.
Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit. Emme ota vastaan käteistä rahaa, mahdollisuus laskutukseen.
 
Tuusulan kunnan kaavakartat, kunnallistekniikan suunnittelun katu- ja puistosuunnitelmat, Tuusulan veden vesihuoltosuunnitelmat sekä ELY:n ja VR:n suunnitelmat ovat nähtävillä kunnan verkkosivuilla ja TuusInfo:n asiakaspalvelussa pääkirjaston rakennuksessa Autoasemankatu 2, Hyrylä 22.5.2018 lähtien.