Tekninen palvelupiste

Tekninen palvelupiste on avoinna ma-to klo 10 - 15 ja pe klo 10-13:30, muina aikoina ajanvarauksella. Ajanvaraukset TuusInfo asiakaspalvelu p. 09 8718 3070 tai tuusinfo@tuusula.fi.

Koronaviruksen aiheuttamat muutokset Teknisen palvelupisteen toimintaan:

Tekninen palvelupiste palvelee ainoastaan sähköisesti. Henkilökohtaisia tapaamisia ei ole. Puhelimitse vastataan näin poikkeusoloissa lähes ainoastaan henkilökohtaisista puhelimista

Gun Söder 040 314 3548

Piia Antosalo 040 314 3536

Teknisen palvelupisteen numeroon 040 314 3144 vastaamista ei taata. Tämä johtuu siitä, että työtä tehdään nyt suurimmaksi osaksi etänä eikä tuota erillistä puhelinta kumpikaan kuljeta mukana.

Tekninen Palvelupiste

Teknisestä palvelupisteestä kuntalaiset ja muut asiakkaat saavat yhdestä pisteestä mahdollisimman laajalti palvelua liittyen kaavoituksen, maankäytön ja paikkatiedon sekä rakennusvalvonnan palveluihin:
  • Rakennuslupa-, toimenpidelupa- ja poikkeuslupa- ym. hakemusten jättö, naapureiden kuulemiset sekä avustaminen Lupapisteen käytössä
  • Karttatilaukset (rakennus-ja poikkeuslupiin sekä kiinteistönvälittäjille), valokopiot, kunnan omakotitonttien markkinointi ja siihen liittyvät työt, laskutus sekä puhelinneuvonta
  • Asiakkaiden käyttöön on varattu tietokone, jolla voi tehdä mm. sähköisiä rakennuslupahakemuksia Lupapiste palveluun.

Teknisen palvelupisteen yhteystiedot ma-to klo 10 - 15 ja pe klo 10-13:30.

Puhelinnumero: 040 314 3144
Käyntiosoite: Moukarinkuja 3 B 6, 04430 Tuusula
Sähköposti: rakennusvalvonta@tuusula.fi 


Mikäli tulet tapaamaan henkilökohtaisesti asiantuntijoita, esim. rakennustarkastajia, kunnallistekniikan suunnittelijoita tai kaavoittajia, varaathan heiltä ajan etukäteen.

Maksutapana laskutus.
 
Tuusulan kunnan kaavakartat, kunnallistekniikan suunnittelun katu- ja puistosuunnitelmat, Tuusulan veden vesihuoltosuunnitelmat sekä ELY:n ja VR:n suunnitelmat ovat nähtävillä kunnan verkkosivuilla ja TuusInfo:n asiakaspalvelussa pääkirjaston rakennuksessa Autoasemankatu 2, Hyrylä.