Tekninen palvelupiste

Tekninen palvelupiste on avoinna ma-to klo 10 - 15 ja pe klo 10-13:30, muina aikoina ajanvarauksella. Ajanvaraukset TuusInfo asiakaspalvelu p. 09 8718 3070 tai tuusinfo@tuusula.fi.
 
Teknisestä palvelupisteestä kuntalaiset ja muut asiakkaat saavat yhdestä pisteestä mahdollisimman laajalti palvelua liittyen kaavoituksen, maankäytön ja paikkatiedon sekä rakennusvalvonnan palveluihin:
  • Rakennuslupa-, toimenpidelupa- ja poikkeuslupa- ym. hakemusten jättö, naapureiden kuulemiset sekä avustaminen Lupapisteen käytössä
  • Karttatilaukset (rakennus-ja poikkeuslupiin sekä kiinteistönvälittäjille), valokopiot, kunnan omakotitonttien markkinointi ja siihen liittyvät työt, laskutus sekä puhelinneuvonta
  • Asiakkaiden käyttöön on varattu tietokone, jolla voi tehdä mm. sähköisiä rakennuslupahakemuksia Lupapiste palveluun.

Teknisen palvelupisteen yhteystiedot ma-to klo 10 - 15 ja pe klo 10-13:30.

Puhelinnumero: 040 314 3144
Käyntiosoite: Tuusulan kunnantalo 3B krs., Hyryläntie 16, 04300 Tuusula
Sähköposti: rakennusvalvonta@tuusula.fi 


Mikäli tulet tapaamaan henkilökohtaisesti esim. rakennustarkastajia, kunnallistekniikan suunnittelijoita tai kaavoittajia varaathan heiltä ajan etukäteen.

Maksutapana laskutus.
 
Tuusulan kunnan kaavakartat, kunnallistekniikan suunnittelun katu- ja puistosuunnitelmat, Tuusulan veden vesihuoltosuunnitelmat sekä ELY:n ja VR:n suunnitelmat ovat nähtävillä kunnan verkkosivuilla ja TuusInfo:n asiakaspalvelussa pääkirjaston rakennuksessa Autoasemankatu 2, Hyrylä.