Koirapuistot ja koirien uimaranta

Koirapuistot tuusulassa

  • Riihikallio: Haukantien ja Koppelokujan risteys
  • Hyökkälä, Tuuliviirinpuisto
  • Kellokoski, Carlanderintien ja Kaukolantien risteys
  • Jokela, Peltokaaren puistotie

Koirapuistot

Koirapuistot ovat koirien ulkoiluun varattuja alueita, joissa koirat saavat juosta vapaasti ja tutustua muihin koiriin. Koirapuistossa jokainen koiranomistaja vastaa omasta koirastaan ja sen käytöksestä, jotta kaikille voidaan tarjota iloinen - ja turvallinen - leikkihetki.

Tuusulan kunnan karttapalvelusta löydät tarkat sijainnit koirapuistoille. Tuusulassa karvakuonot pääsevät leikkimään vapaasti tällä hetkellä neljässä aidatussa koirapuistossa Kellokosken Roinilassa, Hyrylässä Tuuliviirinpuistossa, Jokelan Peltokaaressa sekä Riihikalliossa.

Asukkaiden toiveesta myös Puustellinmetsän puiston ja Kotuntien lammasaitauksissa on mahdollista liikkua tulevana talvena koirien kanssa. Kokeiluun avattavissa lammasaitauksissa tulee ottaa huomioon, että aitausalueet eivät ole virallisia koirapuistoja eikä niitä ole rakennettu koirapuistoiksi.  

Koirien uimaranta

Tuusulassa on yksi virallinen koirien uimaranta. Se sijaitsee Tuusulajärven rannalla osoitteessa Kotorannankuja 10. Koirien uittaminen on sallittua kaikkialla muualla, paitsi virallisilla uimarannoilla.

Koirankakkapussien jakelu

Voit suunnitella koiranulkoilutusreittisi koirankakka-astioiden sijainnin mukaan. Tuusulan jokaisessa kuntakeskuksessa on 4-6 koirankakkapussien jakelupistettä, joiden sijainti näkyy Tuusulan karttapalvelussa.

Lisätietoja

Palautetta puistojen kunnosta voi lähettää osoitteeseen puutarhuri@tuusula.fi.

Tutustu myös naapurikaupunkien Järvenpään ja Keravan koirapuistotarjontaan.