Kulttuuritalo Monio

Ensi-ilta01

Hyrylän keskustassa sijaitsevan kulttuuritalo Monion modernit ja muunneltavat tilat tarjoavat mahdollisuuden uuden oppimiseen sekä monipuolisten elämysten kokemiseen konserteissa, teatteriesityksissä, näyttelyissä ja muissa tapahtumissa. Elämyksien järjestämisestä vastaavat Tuusulan kunnan kulttuuripalvelut ja useat muut tapahtumajärjestäjät.

Moniossa toimivat saman katon alla Tuusulan lukio, Tuusulan Opisto, Tuusulan kuvataidekoulu, Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto ja Tuusulan kunnan kulttuuripalvelut.

17. Kalle Särkkä

Monion avajaisviikko, Olli Mustosen konsertti. Kuva: Kalle Särkkä

Kulttuuritalo Monion tapahtumakalenteri

Monipuoliset tilat tapahtumille ja kohtaamisille

Monio tarjoaa puitteet monenlaisille tapahtumille sekä asukkaiden, yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamisille. Järjestä tapahtuma, kokous tai harrasta yhdessä Monion tiloissa.

Uutisia Moniosta

29.5.2024

Elokuun toinen perjantai 9.8. on tänäkin vuonna täynnä taikaa, kun kesäillan täyttävät taide ja kulttuuri. Runsaasta ohjelmatarjonnasta jokainen löytää jotakin itseään kiinnostavaa. Tervetuloa viettämään unohtumaton ilta!

29.5.2024
21.5.2024

Kulttuuritalo Moniossa sijaitseva esitystila täyttyy monipuolisista taideteoksista. Näyttelyissä tullaan näkemään valokuvataidetta, esineinstallaatioita, maalaustaidetta ja monotypioita.

21.5.2024
24.4.2024

Kulttuurikahvilassa torstaina 16.5. puhumassa kirjailija ja some-vaikuttaja Lotta-Sofia Saahko. Aiheena tapaamisessa on oman luovuuden löytäminen ja sen kanavointi.

24.4.2024

Tervetuloa tutustumaan!

Hyväksy evästeet niin saat sisällön näkyviin.