Lukio ja kulttuuritalo Monio

Kultuuritalo Monio

Lukio- ja kulttuuritalo Moniossa toimivat saman katon alla Tuusulan lukio, Tuusulan Opisto, Tuusulan kuvataidekoulu, Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto ja Tuusulan kunnan kulttuuripalvelut. Syksyksi 2023 valmistuneen Monion modernit tilat tarjoavat kaikenikäisille kuntalaisille mahdollisuuden uuden oppimiseen ja monipuolisten kulttuurielämysten kokemiseen.

Avajaisviikon esitysten ovimyynnin maksuvälineeksi käy vain maksukortit.

Kulttuuritalo Monion tapahtumakalenteri

Monipuoliset tilat tapahtumille ja kohtaamisille

Monio tarjoaa puitteet monenlaisille tapahtumille sekä asukkaiden, yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamisille. Järjestä tapahtuma, kokous tai harrasta yhdessä Monion tiloissa.

Uutisia Moniosta

28.9.2023

Tuusulan uutuutta kiiltävällä Moniolla järjestetään lauantaina 7.10. kello 15−22 Monitaidefestivaali. Tuusulan taideohjelman järjestämä festivaali tarjoaa aktiviteetteja graffititaiteen, tanssin ja live-musiikin keinoin. 

28.9.2023
25.9.2023

Tuusulan kunnan kulttuuripalveluiden tapahtumiin voi nyt ostaa lipun etukäteen Tuusinfoista, Taiteilijakoti Erkkolasta ja Halosenniemestä.

25.9.2023
25.9.2023

Tuusulan museo tallentaa kokoelmiinsa Tuusulan historiaan liittyvää aineistoa. Tallennustyön pääpaino on valokuvissa ja erilaisessa arkistoaineistossa ja muistitiedossa. Tallennustyötä tehdään jatkuvasti, mutta tänä syksynä museo järjestää erityisen kampanjan juhliakseen 380-vuotiasta Tuusulaa ja 100-vuotiasta Museoliittoa.

25.9.2023

Vilkaisu Monioon videon avulla

Hyväksy evästeet niin saat sisällön näkyviin.