Roselius-säätiön senioritalot

Roselius-säätiö

Säätiön tarkoituksena on parantaa erityisesti tuusulalaisten vanhusten, mutta myös vammaisten ja muiden erityispalveluja tarvitsevien henkilöiden elinolosuhteita. Säätiön tavoitteena on, että edellä mainituista kodeista tulisi kohtaamispaikka, jonne lähiyhteisön asukkaiden on helppo tulla. 

Säätiö vuokraa ja ylläpitää kolmea senioritaloa Tuusulassa. Taloihin voi hakea Tuusulan kunnan kiinteistöjen (Tukuki) kautta. Lisätietoja asunnon hausta löytyy Tukukin verkkosivuilta. Hakemukseen tulee merkitä, että haku tapahtuu Roselius-säätiön asuntoon eli Martta Augusta -kotiin, Ester Matilda -kotiin tai Kustaa Aadolf -kotiin.

Asukasvalinnat tapahtuvat yhteistyössä Roselius-säätiön ja Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen (Keusote) kanssa. Lisätietoja saa Roselius-säätiön toiminnanjohtaja Tarja Määtältä, p. 040 772 4517, tarja.maatta(at)roseliussaatio.fi.  

Martta Augusta -koti, Kievarinkaari 1, 04300 Tuusula

  • 7 omistusasuntoa ja 12 vuokra-asuntoa                                                              

Ester Matilda-koti, Konduktöörinkuja 2, 05400 Jokela

  • 14 vuokra-asuntoa ja viisi yhden hengen soluasuntoa

Kustaa Aadolf -koti, Koulutie 12 (vanha osoite: Aurinkokuja 4), 04500 Kellokoski

  • 6 vuokra-asuntoa ja neljä yhden hengen soluasuntoa

Mikäli asukas tarvitsee asumisensa tueksi erilaisia kotona asumisen tukipalveluja vastaa näistä palveluista Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote). Tarkemmat tiedot: Ikäihmisten neuvonta ja ohjaus