Yrittäminen ja elinkeinopalvelut

Tuusulassa toimii yli 5000 aktiivista yritystä ja Tuusulan kunta panostaa voimakkaasti yrittäjämyönteisyyteen. Tämä näkyy toiminnassamme monin eri tavoin: aloittaville yrityksille tarjoamme laadukkaita uusyrityskeskuspalveluita sekä apua liiketoiminnan käynnistämiseen ja verkostoitumiseen, kehittämisyhtiö Keuke ja kunnan oma kasvutiimi auttavat yrityksiä liiketoimintansa kasvattamisessa, ja osallistumme erilaistenyrityksille suunnattujen, kehittämishankkeiden rahoitukseen 

Sijoitu Tuusulaan!

Tutustu vapaisiin yritystontteihin ja toimitiloihin osoitteessa  www.tuusula.fi/yritystontit

Elinkeinopalveluissa autamme yrityksiä myös sijoittumaan Tuusulaan. Tuusula sijaitsee pääkaupunkiseudun ja lentokentän kupeessa, mikä tarjoaa erinomaisia liiketoimintamahdollisuuksia monien eri alojen yrityksille. Tuusulassa kohtaavat Uudenmaan suuri markkina-alue sekä monipuolinen ja osaava työvoima.

 

Ota yhteyttä 

elinvoimajohtaja Kristiina Salo
elinkeinopäällikkö Toni Popovic
elinvoimasihteeri Seija Lahtinen

Ajankohtaista

31.5.2024

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote) ja Tuusulan kunta ovat valmistelleet sosiaali- ja terveyspalvelujen pilottia Jokelan alueella. Pilotin myötä Jokelan terveysasemalla voi toimia Keusoten lisäksi sote- ja hyvinvointipalveluita tuottavia yrityksiä. 

31.5.2024
6.5.2024

Business as Tuusula -verkostoitumisaamut yrittäjille jatkuvat 24.5. Teemana on tällä kertaa vastuullisuus.

6.5.2024
5.4.2024

Tuusulan kunta selvittää pysäköinnin nykytilaa osana pysäköintipolitiikan päivitystyötä. Päivitystyön tueksi kunta pyytää asukkaita vastaamaan asukaskyselyyn.

5.4.2024
14.3.2024

Oletko kiinnostunut varastoalasta? Tuusulassa järjestetään Lukio ja kulttuuritalo Moniossa torstaina 21.3.2024 rekrytointitapahtuma, jossa pääset kuulemaan Keski-Uudellamaalla tarjolla olevista alan työpaikoista.

14.3.2024
1.3.2024

Tuusulan kunta selvittää yritysten kiinnostusta vuokralaisiksi ja liiketoimintakonseptien kehittämiseen Hyrylän keskustassa, Tuusulanväylän kupeessa, sijaitseville kolmelle vanhalle punatiilirakennukselle. Kunta suunnittelee rakennusten saneerausta ja haluaa sitä ennen kartoittaa niihin mahdollisesti tulevaa toimintaa. 

1.3.2024