Tuusula-viikko

Tuusula-viikko on monipuolinen tuusulalaisten tuusulalaisille järjestämä tapahtumaviikko, joka perustuu 22.7. vietettävään Tuusula-päivään eli Tuusulan perustamispäivään. Ensi kesänä Tuusula-viikko järjestetään 17.-25.7.2021. 

Ohjelmaa järjestävät tuusulalaiset kulttuuri- ja kotiseutuyhdistykset, museot sekä Tuusulan kulttuuripalvelut. Tuusulan kulttuuripalvelut järjestää yhteislaulutilaisuuksia, konsertteja ja muita mukavia hetkiä yhdessä paikallisten yhdistysten ja toimijoiden kanssa. Tervetuloa mukaan!

Tuusula-viikon ohjelmatiedot jaetaan tuusulalaisiin kotitalouksiin Asukaslehden kesäliitteessä. 

Tutustu Tuusula-viikon tunnelmiin sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla: 
#Tuusula
#MunTuusula
#KulttuuriLiikuttaa

Tapahtuman järjestäjälle:

Tervetuloa suunnittelemaan ja toteuttamaan yhteistä Tuusula-viikkoa 2021! 
Koronatilanteesta johtuvat mahdolliset rajoitukset ja ohjeet on huomioitava Tuusula-viikon järjestelyissä. Toivomme, että tapahtumat voitaisiin toteuttaa kuten viime kesänä: alle 50 henkilön tapahtumia ulkona turvavälein ja hyvää hygieniaa noudattaen. Tapahtumia ja toimintaa voi järjestää myös verkossa, ikkunoissa, polkuina yms.

Miten mukaan?

  • Ideoikaa, mitä voisitte tarjota kuntalaisille ja matkailijoille Tuusula-viikon aikana.
  • Valmistele tapahtuman nimi, aika, paikka, pieni esittelyteksti ja kuva sekä vastuuhenkilö.
  • Laita tapahtumasi 31.5. mennessä Tuusulan tapahtumakalenteriin. Huikkaa sen jälkeen kulttuurituottajalle tapahtumastanne (kulttuuri@tuusula.fi), niin tiedämme nostaa sen Tuusula-viikon tapahtumien alle ja mukaan yhteiseen viestintään. 
  • Järjestä tapahtumasi sovitusti.

 Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

 

RSS

Tuusula-viikon tapahtumat