• Haluatko harrastaa?

  • Vauva tulossa?

  • Kaipaatko apua perheelle?

  • Mitä nuorille Tuusulassa?

Perhepalvelut

Lapset          
Vanhemmat         
Nuoret          
Usein kysytyt kysymykset      
Yhteistyö

          Perhepalvelut tarjoaa sinulle apua ja tukea arjen eri tilanteisiin

Näiltä sivuiltamme löydät kaikki tuusulalaisille lapsille, nuorille ja perheille suunnatut palvelumme.

Voit tutustua palveluihimme joko valiten kohderyhmän (lapset, vanhemmat, nuoret), jota edustat tai valiten alta vihreistä laatikoista aihealueen, jonka tunnet koskettavan tällä hetkellä elämäntilannettasi.

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin, joista voit löytää vastauksen mieltäsi askarruttavaan kysymykseen. Yhteistyö-sivullamme kerromme sinulle lisää perhepalvelumallistamme ja yhteistyöverkostoistamme.

Etsitkö tietoa? Tutustu perhepalveluiden usein kysyttyihin kysymyksiin (UKK).
Teemme yhteistyötä erilaisissa verkostoissa palveluidemme kehittämiseksi.

Ajankohtaista

20.5.2024

Tuusulan kunta järjestää painotettua opetusta lukuvuonna 2024–2025 musiikissa sekä urheiluvalmennuksessa. Musiikkipainotus toteutetaan Riihikalliossa ja urheiluvalmennus kaikissa yläkouluissa. Painotettua opetusta halutaan kehittää Tuusulassa edelleen. Tuusulassa välimatkat eri kuntakeskusten välillä ovat pitkiä ja siten painotuksia on syytä kehittää jatkossa kunnan eri alueet huomioiden, joko kuntakohtaisena tai alueellisena painotuksena.

20.5.2024
17.5.2024

Elokuussa toimintansa käynnistävään Peltokaaren päiväkotiin on mahdollista tutustua rakennusaikaisilla tutustumiskierroksilla keskiviikkona 29.5. kello 16 alkaen. Ilmoittaudu mukaan 28.5. mennessä! 

17.5.2024
16.5.2024

Pellavan päiväkodin Nuuskamuikkuset-esiopetusryhmän Matikkakoulu-työ on voittanut vuoden 2024 Yritys Hyvä -kilpailun esi- ja alkuopetuksen sarjan. 

16.5.2024

Tapahtumia ja toimintaa lapsille, nuorille ja perheille

Tukea lapsiperheiden arkeen

Jokaisessa perheessä nousee esiin erilaisia kysymyksiä ja tilanteita, joihin etsitään vastausta. Keusote on kerännyt perheitä varten hyödyllisiä ja luotettavia vinkkejä ja linkkejä lapsiperheen arjen tueksi.

Ideoita ja ehdotuksia sivujemme parantamiseksi

Otamme mielellämme vastaan ideoita ja kehittämisehdotuksia perhepalvelut-sivujemme kehittämiseksi. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen viestinta@tuusula.fi.