• Haluatko harrastaa?

  • Vauva tulossa?

  • Kaipaatko apua perheelle?

  • Mitä nuorille Tuusulassa?

Perhepalvelut

Lapset          
Vanhemmat         
Nuoret          
Usein kysytyt kysymykset      
Yhteistyö

          Perhepalvelut tarjoaa sinulle apua ja tukea arjen eri tilanteisiin

Näiltä sivuiltamme löydät kaikki tuusulalaisille lapsille, nuorille ja perheille suunnatut palvelumme.

Voit tutustua palveluihimme joko valiten kohderyhmän (lapset, vanhemmat, nuoret), jota edustat tai valiten alta vihreistä laatikoista aihealueen, jonka tunnet koskettavan tällä hetkellä elämäntilannettasi.

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin, joista voit löytää vastauksen mieltäsi askarruttavaan kysymykseen. Yhteistyö-sivullamme kerromme sinulle lisää perhepalvelumallistamme ja yhteistyöverkostoistamme.

Etsitkö tietoa? Tutustu perhepalveluiden usein kysyttyihin kysymyksiin (UKK).
Teemme yhteistyötä erilaisissa verkostoissa palveluidemme kehittämiseksi.

Ajankohtaista

5.12.2023

Maanantaina 4.12. oli aihetta juhlaan, kun kaksi Tuusulan kunnan kehittämistekoa palkittiin Tärkeissä töissä -gaalassa Helsingissä. Palkittavina olivat Tuusulan Agenda2030 -portaat ja kulttuurikasvatussuunnitelmat.  

5.12.2023
29.11.2023

Lapsiystävällinen kunta -alkukartoituksessa toteutettiin laaja lasten ja nuorten kuuleminen, jonka tulokset julkistettiin Lasten oikeuksien päivänä 20.11. Maanantaina 27.11. lapset ja nuoret veivät kuulemisen tulokset kunnanhallituksen tietoon.

29.11.2023
24.11.2023

Syksystä 2023 alkaen kaikissa Tuusulan perusopetuksen kouluissa on käytössä ProKoulu-toimintamalli, jonka tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten oppilaiden positiivista käyttäytymistä kouluissa. Malli on jo tuonut tullessaan Tuusulan kouluille yhtenäisempiä toimintakulttuureita sekä hyvinvointia niin oppilaille kuin henkilöstöllekin.

24.11.2023

Tapahtumia lapsille ja perheille

Tukea lapsiperheiden arkeen

Jokaisessa perheessä nousee esiin erilaisia kysymyksiä ja tilanteita, joihin etsitään vastausta. Keusote on kerännyt perheitä varten hyödyllisiä ja luotettavia vinkkejä ja linkkejä lapsiperheen arjen tueksi.

Ideoita ja ehdotuksia sivujemme parantamiseksi

Otamme mielellämme vastaan ideoita ja kehittämisehdotuksia perhepalvelut-sivujemme kehittämiseksi. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen viestinta@tuusula.fi.