Kulkuyhteydet Tuusulanjärvelle

Tuusulanjärvi sijaitsee Tuusulan eteläisimmän kuntakeskuksen Hyrylän alueella. Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee vain 15 minuutin päässä Hyrylästä. Järven eteläpää ja jokilaakson alue alkaa aivan Hyrylän keskustan tuntumasta, jonne on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Hyrylän keskusta-alue tarjoaa myös pysäköintimahdollisuuksia omalla autollaan liikkuville. Tuusulanjärven alueeseen voi tutustua myös kävellen tai polkupyörällä. 

Julkinen liikenne

Tuusulan kunta on osa Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymää (HSL). Tiedot reiteistä ja aikatauluista löydät HSL:n reittioppaasta. Lähiliikenteen alueen junissa voit kuljettaa pyörän aina maksutta, jos junassa on tilaa. Voit siis polkea vaikka osan matkasta.

Visit Tuusula Lake -bussi

Visit Lake Tuusula -bussi kiertää kesäisin Tuusulanjärven ympäri alueen monien museoiden ja majoituskohteiden ohi. Reitin varrella on 21 pysäkkiä, jotka on merkitty bussin nimellä (Visit Lake Tuusula bus). Lisätietoja Visit Tuusula Lake -bussista on saatavilla jälleen kesän 2021 kynnyksellä. 

Kävely- ja pyöräilyreitit

Tuusulanjärven ympärillä on runsaasti reittejä, joita voit hyödyntää liikkuessasi kävellen tai pyörällä. Tutustu reitteihin Tuusulan kartassa

Voit myös tutustua alueeseen pyöräilemällä järven ympäri, matkaa kertyy noin 25 kilometriä. Tutustu Tuusulanjärven ympäripyöräilyn reittiin ja matkan varrella sijaitseviin kohteisiin. Voit myös ladata kierroksellesi mukaan Citynomadi-mobiilisovelluksen, joka opastaa sinua halutessasi.