Kulkuyhteydet Tuusulanjärvelle

Tuusulanjärvi sijaitsee Tuusulan eteläisimmän kuntakeskuksen Hyrylän alueella. Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee vain 15 minuutin päässä Hyrylästä. Järven eteläpää ja jokilaakson alue alkaa aivan Hyrylän keskustan tuntumasta, jonne on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Hyrylän keskusta-alue tarjoaa myös pysäköintimahdollisuuksia omalla autollaan liikkuville. Tuusulanjärven alueeseen voi tutustua myös kävellen tai polkupyörällä. 

Julkinen liikenne

Tuusulan kunta on osa Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymää (HSL). Tiedot reiteistä ja aikatauluista löydät HSL:n reittioppaasta. Lähiliikenteen alueen junissa voit kuljettaa pyörän aina maksutta, jos junassa on tilaa. Voit siis polkea vaikka osan matkasta.

Kävely- ja pyöräilyreitit

Tuusulanjärven ympärillä on runsaasti reittejä, joita voit hyödyntää liikkuessasi kävellen tai pyörällä. Tutustu reitteihin Tuusulan kartassa. Tutustu myös pyöräsuunnistuksen kohteisiin

Voit myös tutustua alueeseen pyöräilemällä järven ympäri, matkaa kertyy noin 25 kilometriä. Tutustu Tuusulanjärven ympäripyöräilyn reittiin ja matkan varrella sijaitseviin kohteisiin.