Esityslistat, pöytäkirjat ja viranhaltijapäätökset

Esityslistojen ja pöytäkirjojen julkaiseminen

Valtuuston esityslista julkaistaan n. 10 päivää ennen kokousta netissä. Pöytäkirja julkaistaan sen hyväksymisen jälkeen pääsääntöisesti kokouksen jälkeisenä perjantaina.

Kunnanhallituksen esityslista julkaistaan n. 4 päivää ennen kokousta netissä. Pöytäkirja julkaistaan hyväksymisen jälkeen pääsääntöisesti kokousta seuraavan viikon tiistaina.

Lautakuntien esityslistat julkaistaan n. viikkoa ennen kokousta netissä. Pöytäkirja julkaistaan hyväksymisen jälkeen. Lautakuntien pöytäkirjojen tarkastamisesta ja nähtävänä pitämisestä on ilmoitettu vuosi-ilmoituksessa.

Esityslistat, pöytäkirjat ja viranhaltijapäätökset

Tuusulassa otettiin toukokuussa 2017 vaiheittain käyttöön uusi asianhallintajärjestelmä, johon jatkossa tallennetaan kunnan toimielinten esityslistat, pöytäkirjat ja viranhaltijapäätökset. Järjestelmässä on viranaltijapäätökset 1.5.2017 alkaen ja lautakuntien esityslistoja ja pöytäkirjoja 1.6.2017. Järjestelmäuudistuksen vuoksi kaikkia toimielimiä ei vielä näy uuden julkaisujärjestelmän listalla. Toimielimet ilmestyvät valikkoon sitä mukaan, kun niiden ensimmäinen esityslista tai pöytäkirja julkaistaan järjestelmän kautta.

 Esityslistat_poytakirjat_ja_viranhaltijapaatokset_Image_courtesy_of_Kittisak_at_FreeDigitalPhotos.net

Aiempia esityslistoja ja pöytäkirjoja löytyy KTWebistä. Uuteen järjestelmään siirtyminen tapahtuu vaiheittain, joten joidenkin toimielinten uusia esityslistoja ja pöytäkirjoja löytyy edelleen KTWebistä.

Esityslistat ja pöytäkirjat 2015 - 6/2017 

Pöytäkirjat 2014 ja vanhemmat

 

Image courtesy of Kittisak at FreeDigitalPhotos.net