Hyvinvoiva Kellokosken koulu

Kellokosken koulu on Tuusulassa toimiva yhtenäiskoulu, joka aloitti hallinnollisesti toimintansa 1.8.2015. Samalla Kellokosken yläkoulu, Ruukin koulu ja Linjamäen koulu lakkasivat olemasta erillisinä kouluina. Uudisrakennuksen rakentaminen koulujen väliin alkoi syksyllä 2016, ja kevättalvella 2018 vietettiin upean uudisrakennuksen avajaisia. 

Kellokosken koulun tiloissa toimii esiopetusryhmiä. Samassa rakennuksessa toimiva Tuusulan lukion Kellokosken toimipiste tarjoaa mainiot mahdollisuudet jatko-opintoihin. Yhteensä koulukeskuksessa työskentelee noin 1000 oppilasta ja opiskelijaa eskareista lukiolaisiin: eskarissa ja alakoulussa 472 oppilasta, yläkoulussa 452 ja lukiossa 101 opiskelijaa. Henkilökuntaa on lähes 100.

Kellokosken koulun toiminta-ajatuksena on luoda lapsille ja nuorille edellytykset kasvaa vastuuntuntoiseksi kansalaiseksi turvallisessa ja yksilön erilaisuuden hyväksyvässä kouluyhteisössä. Toiminnassa otetaan huomioon Kellokosken kylän ominaispiirteet. Koulumme arvot ovat turvallisuus, vastuullisuus, yhteisöllisyys sekä tasa-arvo ja yhdenvertaisuus. Kellokosken koulun visio on Hyvinvoiva koulu.  

Lukuvuoden 2023 - 2024 kehittämissuunnitelman mukaiset tavoitteita ovat oppiminen ja hyvinvointi sekä henkilöstön osaamisen kehittäminen. 

Lisäksi Kellokosken koulu on Liikkuva koulu  ja ProKoulu.


 

Kellokosken koulu pohjapiirustus