Ajankohtaista

Koulun muutto Järvenpäähän

Kalliomaan koululle remontoidaan väistötiloja Järvenpäästä osoitteesta Mannilantie 43. Koulun on tarkoitus toimia Nuorisopsykiatrian hoitoyksikön läheisyydessä kyseisissä tiloissa siihen saakka, kunnes uusi koulu valmistuu lukuvuoden elokuussa 2026 Bulevardikorttelin yhteyteen. Alustavasti koulun muutto väistötiloihin on puolessa välissä toukokuuta 2023.

Päiväsairaalayksikön muutto Järvenpäähän

Keskeisen uudenmaan nuorisopsykatrian päiväsairaalayksikön muuttaessa uuteen Bulevardikortteliin (Perhelän kortteli), myös Kalliomaan koulun päiväsairaalaluokka muuttaa 9.1.2023 alkaen Järvenpäähän. Opetustilat ovat osoitteessa Mannilantie 43.

Avoimet ovet

Avoimia ovia tulossa syksyllä 2023 uusiin tilohin Järvenpäähän. Näistä tiedotetaan myöhemmin.

Vanhemapainryhmä

Kalliomaan koulun vanhempainryhmän ensimmäinen tapaaminen on torstaina 15.9.2022 klo 17-> Kalliomaan koululla. Vanhempainryhmä perustuu vertaistukeen ja sen toiminta rakennetaan yhdessä lukuvuoden kuluessa. Vanhempainryhmän toiminnasta vastaa koulukuraattori Merja Willberg ja sairaanhoitaja Pertti Utriainen. Mukana on joillain tapaamiskerroilla myös Järvenpään nuorisopsykiatrinen poliklinikalta sairaanhoitaja Merja Paananen.

Vanhempainilta

Koko koulun vanhempainilta tiistaina 20.9.2022 klo 18 Kalliomaan koululla. Yhteinen aloitus ja sen jälkeen siirrymme oman opettajan johdolla kotiluokkiin.

Joulumyyjäiset ja kirpputori

Oppilaiden ja koulun aikuisten järjestämä joulutori Kalliomaan koulun (Kartanon 3.krs) tiloissa torstaina 15.12.2022 klo 10-14. Tervetuloa ostoksille!

Tällä hetkellä ei ole ajankohtaisia tiedotteita.