Ohjeistus tapahtuman järjestäjälle

Tapahtuman järjestäjän vastuulla on huolehtia siitä, että kaikki järjestelyt sekä tarpeelliset luvat ja ilmoitukset on hoidettu hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua. Myös tapahtuman markkinointi kuuluu tapahtumanjärjestäjän vastuisiin.

Teknikko tapahtumissa

Monion salien teknisen tuotannon voi hankkia yhteistyökumppaniltamme Krapin Pajalta.

Krapin Pajan yhteyshenkilö: Mika Hakkarainen, tekniikka@krapinpaja.fi

Tapahtuman lipunmyynti

Tapahtuman järjestäjä vastaa itse tapahtuman lipunmyynnistä. Yhteistyökumppanimme Lippupisteen kanssa voi tehdä erillisen sopimuksen tapahtuman lipunmyynnistä.

Lippupisteen yhteyshenkilö: Esa Vedenkannas, esa.vedenkannas@lippu.fi

Tapahtuman markkinointi

Tapahtuman järjestäjä vastaa tapahtuman markkinoinnista.

Yksi hyvä tapa levittää sanaa tapahtumasta, on ilmoittaa se Tuusulan tapahtumakalenteriin tapahtumat.tuusula.fi. Ohjeet tapahtumakalenterin käyttöön löytyvät osoitteesta: www.tuusula.fi/tapahtumakalenteri

Hyviä markkinointikanavia ovat myös muun muassa paikallislehdet Keski-Uusimaa sekä Keski-Uusimaa Viikko, Helsingin Sanomien Menovinkki (Menokone), sosiaalinen media ja ilmiotustaulut. Vinkkejä on koottu tapahtumajärjestäjän oppaaseen.

Järjestyksenvalvonta ja turvallisuus

Tapahtuman järjestäjä vastaa itse järjestyksenvalvonnasta ja tapahtuman turvallisuudesta. Suositus on yksi (1) järjestyksenvalvoja 100 ihmistä kohden. Jos järjestyksenvalvojia tarvitaan enemmän, ainakin yhdellä on oltava järjestyksenvalvojakortti. Tuusulan kunnan omien tilaisuuksien turvallisuudesta vastaa Securitas. 

Securitaksen yhteyshenkilö: Jarno Pohjanoksa, jarno.pohjanoksa@securitas.fi

Vaatesäilytys

Tapahtuman järjestäjä vastaa itse vaatesäilytyksen järjestämisestä. Monion ensimmäisessä kerroksessa on 285 naulakkopaikkaa. Toisesta kerroksessa löytyy lukittavia
lokeroita ja lisää naulakkopaikkoja.

Luvat

Tapahtuman järjestäjä vastaa tapahtuman luvista, kuten Teoston luvista.

Väliaikatarjoilun järjestäminen

Moniossa toimii kahvila, joka on auki tilauksesta kulttuuritapahtumien yhteydessä. Yhteistyökumppaniksi valittu pH7 Oy/Ravintola Kerho järjestävät tilauksesta tarjoiluja erilaisiin tilaisuuksiin. Tutustu Monion kahvilatilan käyttö -ohjeeseen. Tilauksesta vastaa tapahtumanjärjestäjä itse.

Huom! Jos tapahtumassanne on ruoka- tai kahvitarjoilua, varatkaa myös Tupa-auditoriosyvennys.

Monion luokkatiloihin tarjoiluja ei voi viedä.

Lisää materiaalia

Tuusulan kunnan laatimaan tapahtumajärjestäjän oppaaseen on koottu tietoa tapahtuman järjestämisestä Tuusulassa.