Hakeminen iltapäivätoimintaan

Hakumenettely

Iltapäivätoiminnan paikat myönnetään ensisijaisesti vuosittain alkuvuonna toteutuvana hakuaikana tulleiden hakemusten perusteella. Hakemuksia otetaan vastaan myös hakuajan jälkeen ja kesken toimintakauden. Tällöin paikka myönnetään, mikäli ryhmässä on tilaa.

Hakeminen

Keskitetty hakuaika syksyllä 2023 alkavaan toimintaan on tulevien ensimmäisen vuosiluokan oppilaiden kohdalla 16.12. 2022–31.3.2023. Tästä tiedotetaan huoltajia suoraan kouluun ilmoittautumisesta kertovassa kirjeessä.

Keskitetty hakuaika tuleville toisen vuosiluokan oppilaille ja sitä vanhemmille oppilaille on 1.2.-31.3.2023. Tästä tiedotetaan Wilman kautta oppilaiden huoltajia.

Hakeminen on myös mahdollista hakuajan jälkeen alla mainitulla tavalla. Huomaathan kuitenkin, että keskitettynä hakuaikana saapuneet hakemukset ovat etusijalla.

Kerhotoimintaan haetaan lähikoulun kerhoon. Kerhopaikka määräytyy koulupaikkapäätöksen mukaisesti ja toiminta aloitetaan omalla koululla, jos keskitettynä hakuaikana toimintaan ilmoittautuu 13 lasta. Muussa tapauksessa kerhopaikka on läheisen koulun yhteydessä. Näissä tapauksissa lapsi kuljetetaan koululta iltapäivätoimintaan, mutta ei iltapäivätoiminnasta kotiin. 

Jos haette iltapäiväkerhopaikkaa muulloin kuin keskitettynä hakuaikana, olkaa yhteydessä laura.aalto@tuusula.fi hakemuksen lähettämisen yhteydessä.

 

Mikäli lapsenne tarvitsee paikan koululaisten iltapäivätoimintaan, ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella eDaisy-ohjelman kautta: https://tuusula.daisynet.fi/eDaisy (eDaisy) 

Palveluun kirjaudutaan (linkki yllä) verkkopankkitunnuksilla Suomi.fi-palvelun kautta.

Huomioi seuraavat asiat hakemuslomakkeen täyttämisen yhteydessä: 

  • Kun olet kirjautunut eDaisy-palveluun, niin muistathan valita etusivulta välilehden Koululaisten iltapäivätoiminta (kuva alla), jonka takaa avautuu iltapäivätoiminnan hakemuslomake.  
  • Valitse hakemuslomakkeelta Alue (esim. Hyrylä) ja sen alta avautuvista kouluista se koulu, missä lapsi oletettavasti aloittaa koulunkäynnin* (tulevat ensimmäisen luokan oppilaat) tai mitä koulua lapsi jo käy (tulevat toisen luokan oppilaat).
    • Alueelliset koululistaukset on tehty Tuusulan kunnan perusopetuksen mukaan.
  • Yhteishuoltajuustapauksissa (ei asuta samassa osoitteessa) hakemuslomakkeen voi täyttää vain se henkilö, joka merkitään laskun maksajaksi.

Iltapäivätoimintaan ilmoittautuminen

*Tulevien ensimmäisen luokan oppilaiden koulupaikat tarkentuvat rehtoreiden oppilaaksiottopäätöksissä, jotka tehdään maaliskuussa viikolla 11.


Hakeminen Tuusulan kunnan Mikkolan koulun erityisluokkien iltapäivätoimintaan

Mikkolan koulun erityisluokkien (F-, G-, ja H-luokkien) iltapäivätoimintaan haetaan erillisellä hakemuslomakkeella. Hakemus löytyy Erityisluokkien iltapäivähoito - Tuusulan kunnan www-sivut. Lomakkeen voi joko tulostaa ja tuoda Mikkolan koululle (kirjaa kuoreen Eevastiina Hawksley/erityisluokkien iltapäivätoiminta) tai lähettää sähköpostitse osoitteeseen eevastiina.hawksley@tuusula.fi maaliskuun aikana. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi myös noutaa Pikkaraisesta arkisin klo 9-16.30 (erillinen rakennus Mikkolan koulun yhteydessä Juho Niukkasen kujan puolella). Lisätietoja erityisluokkien iltapäivätoiminnasta 040 314 4815 arkisin klo 9-12.

Hakemiseen ja toimintaan liittyvät kysymykset

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa oppimisen asiantuntija Laura Aalto laura.aalto@tuusula.fi, 040314 3485.

Vaihtoehtoinen hakemistapa

Mikäli sähköinen asiointi eDaisy-palvelussa ei ole mahdollista, toimintaan voi hakea myös koululaisten iltapäivätoiminnan hakemuslomakkeella. Palautusosoite on alla.

Hakemuslomakkeen palautus:
Tuusulan kunta
Kasvatus- ja sivistystoimi
Oppimisen asiantuntija
PL 60
04301 Tuusula

Hakemuslomakkeita saa myös kouluilta sekä esiopetus- ja iltapäivätoimintaryhmistä.

 

Iltapäivähoitopaikat perhepäivähoidossa

Perhepäivähoidonohjaajalta voi kysyä myös mahdollisia iltapäivähoitopaikkoja ensimmäisen luokan oppilaalle. 

Lisätietoja saa perhepäivähoidonohjaajilta:
Etelä-Tuusula: Paula Tuulaniemi p. 040 314 3332
Jokelan alue: Paula Tuulaniemi p. 040 314 3332
Kellokosken alue: Paula Tuulaniemi p. 040 314 3332