A

Hakeminen iltapäivätoimintaan

Hakumenettely

Iltapäivätoiminnan paikat myönnetään ensisijaisesti vuosittain alkuvuonna toteutuvana hakuaikana tulleiden hakemusten perusteella. Hakemuksia otetaan vastaan myös hakuajan jälkeen ja kesken toimintakauden. Tällöin paikka myönnetään, mikäli ryhmässä on tilaa.

Lukuvuosi 2017–2018

Keskitetty hakuaika lukuvuoden 2017-2018 toimintaan oli 20.2.-31.3.2017 välisenä aikana. Hakeminen on myös mahdollista hakuajan jälkeen alla mainitulla tavalla.

Ensisijaisesti haku tapahtui varhaiskasvatuksen sähköisen järjestelmän eDaisyn kautta erillisellä koululaisten iltapäivätoiminnan hakemuksella. Palveluun kirjaudutaan (linkki alla) verkkopankkitunnuksilla Suomi.fi-palvelun kautta.

Koululaisten iltapäivätoimintaan hakeminen: https://tuusula.daisynet.fi/eDaisy (eDaisy) 

Huomioi seuraavat asiat hakemuslomakkeen täyttämisen yhteydessä: 

  • Kun olet kirjautunut eDaisy-palveluun, niin muistathan valita etusivulta välilehden Koululaisten iltapäivätoiminta (kuva alla), jonka takaa avautuu iltapäivätoiminnan hakemuslomake.  
  • Valitse hakemuslomakkeelta Alue (esim. Hyrylä) ja sen alta avautuvista kouluista se koulu, missä lapsi oletettavasti aloittaa koulunkäynnin* (tulevat ensimmäisen luokan oppilaat) tai mitä koulua lapsi jo käy (tulevat toisen luokan oppilaat).
    • Alueelliset koululistaukset on tehty Tuusulan kunnan perusopetuksen mukaan.
  • Yhteishuoltajuustapauksissa (ei asuta samassa osoitteessa) hakemuslomakkeen voi täyttää vain se henkilö, joka merkitään laskun maksajaksi.

Iltapäivätoimintaan ilmoittautuminen
*Tulevien ensimmäisen luokan oppilaiden koulupaikat tarkentuvat rehtoreiden oppilaaksiottopäätöksissä, jotka tehdään maaliskuussa.


Sähköisen asioinnin ongelmatilanteissa

Mikäli sähköisten hakemuslomakkeiden täyttämisessä ilmenee ongelmia, niin tarkastathan koneesi Internet-selaimen. Hakemus toimii parhaiten seuraavien selainten tuoreimmilla versioilla: Chrome, Mozilla Firefox ja Safari. Mikäli hakemuksen täyttäminen ei onnistu tai lähettämisessä ilmenee virheilmoitus, voit kääntyä iltapäivätoiminnan koordinaattorin p. 040 314 3406 tai varhaiskasvatuksen ohjaajan p. 040 314 3330 puoleen.

Vaihtoehtoinen hakemistapa

Mikäli sähköinen asiointi eDaisy-palvelussa ei ole mahdollista, toimintaan voi hakea myös koululaisten iltapäivätoiminnan hakemuslomakkeella. Palautusosoite on alla.

Hakemuslomakkeen palautus:
Tuusulan kunta
Kasvatus- ja sivistystoimi
Iltapäivätoiminnan koordinaattori
PL 60
04301 Tuusula

Hakemuslomakkeita ja toimintaesitteitä saa myös kouluilta sekä esiopetus- ja iltapäivätoimintaryhmistä.