Uudet tilat kasvaa, oppia ja harrastaa

Yhteisöllinen Tuusula tarjoaa parhaat mahdolliset eväät asukkaidensa elämään. Keskeisillä paikoilla sijaitsevat modernit ja monikäyttöiset kampukset kutsuvat kaikenikäisiä tuusulalaisia yhteen oppimaan ja harrastamaan.

Rakennamme uusia päiväkoteja ja kouluja, jotta voimme tarjota terveelliset ja turvalliset tilat kasvulle, oppimiselle ja harrastamiselle. Iltaisin ja viikonloppuisin tilat muuntautuvat harrastamisen paikoiksi ja kuntalaisten yhteisiksi olohuoneiksi.

Rakentaminen on jo alkanut ja ajoittuu vuosiin 2021–2026. Valmistunut päiväkoti Martta Wendelin aloitti toimintansa 1.8.2022, ja käynnissä on lukio ja kulttuuritalo Monion sekä Tuusulanjärven kampuksen rakentaminen. Tulossa on myös Riihikallion monitoimikampus, Rykmentinpuiston monitoimikampus, Lahelan monitoimikampus ja Jokelan koulukeskus.

Päiväkoti Martta Wendelin

Martta Wendelin -päiväkoti on alusta asti lapsia ja heidän turvallista arkeaan varten suunniteltu, monipuolinen tila, joka muuntautuu iltaisin ja viikonloppuisin helposti myös harrastamisen areenaksi. Päiväkodin sisustuksessa on hyödynnetty tunnetun Martta Wendelinin taidetta.

Lukio ja kulttuuritalo Monio

Monion myötä Tuusula saa uuden, monipuolisemman lukion ja samalla kaivatun kulttuuritalon. Saman katon alle muuttavat lukion lisäksi Tuusulan Opisto, Tuusulan kuvataidekoulu sekä Keskisen Uudenmaan musiikkiopisto. Muuntuvia tiloja voidaan käyttää konserttien ja muiden tapahtumien järjestämiseen.

Tuusulanjärven kampus

Tuusulanjärven kampus tarjoaa oppimista ja kasvua tukevat, turvalliset ja terveelliset tilat varhaiskasvatukselle, esiopetukselle, perusopetukselle ja ruotsinkieliselle opetukselle. Iltaisin ja viikonloppuisin kampus voi toimia alueen yhteisöllisen elämän keskuksena, jossa voi harrastaa ja jonne voi kokoontua yhteen.