Uudet tilat kasvaa, oppia ja harrastaa

Yhteisöllinen Tuusula tarjoaa parhaat mahdolliset eväät asukkaidensa elämään. Keskeisillä paikoilla sijaitsevat modernit ja monikäyttöiset kampukset kutsuvat kaikenikäisiä tuusulalaisia yhteen oppimaan ja harrastamaan.

Rakennamme uusia päiväkoteja ja kouluja, jotta voimme tarjota terveelliset ja turvalliset tilat kasvulle, oppimiselle ja harrastamiselle. Iltaisin ja viikonloppuisin tilat muuntautuvat harrastamisen paikoiksi ja kuntalaisten yhteisiksi olohuoneiksi.

Rakentaminen alkoi vuonna 2021. Päiväkoti Martta Wendelin aloitti toimintansa 2022 ja lukio ja kulttuuritalo Monio vuonna 2023. Käynnissä on Tuusulanjärven kampuksen, Riihikallion kampuksen, Rykmentinpuiston kampuksen sekä Peltokaaren päiväkodin rakentaminen. Myöhemmin rakennetaan vielä Lahelan kampus. 

Jokelan koulukeskuksesta on tehty strateginen kehittämisselvitys vuonna 2020. Selvitys ottaa kantaa koko alueen palveluverkkoon. Vuoden 2021 aikana on tehty laaja ennakkovaikutusten arviointi, jossa on arvioitu eri kehittämisvaihtoehdot. Päätös valittavasta toteutusmuodosta tehdään myöhemmin.