Tietoa Tuusulan karttapalvelusta

Tuusulan karttapalvelussa on monenlaisia paikkatietoja kuten karttoja, aluejakoja ja palvelukohteiden sijainteja. Karttapalvelu löytyy osoitteesta: kartta.tuusula.fi. Suurimman osan paikkatiedoista tuottaa ja ylläpitää kunta. Palvelusta löytyy tietoa erilaisista hankkeista ja suunnitelmista kuten kaavoituksesta. Suunnitelmat -osiosta, joka löytyy karttapalvelusta S- painikkeesta, kartalle saa auki vireillä olevat kaavahankkeet, vesihuolto-, puisto- sekä muita suunnitelmia.

Karttapalvelusta löytyy monenlaisia taustakarttoja kuten opaskartta, pohjakartta ja ilmakuvia. Karttapalvelun aineistot on jaettu valikkopuuhun aihealueittain. Monista aineistoista niiden kohteista löytyy lisätietoja klikkaamalla niitä (karttakohteista avautuu infolaatikko). Karttapalvelusta löytyy monipuolisesti erilaisia aineistoja esimerkiksi tietoa kaavatilanteesta, tilastoja, ympäristötietoja ja tieoja palveluista ja näitä pystyy selaamaan palvelun valikkopuusta tai hakemaan valikkopuuhun ”Rajaa aineistoja” -haulla.

Karttapalvelussa on myös erilaisia työkaluja kuten mittaus, karttalinkkien luonti ja kartan tulostus. Haku toiminnolla kartalta voi etsiä esimerkiksi osoitteita tai palveluita. Työkalujen sijainnit näkyvät alla olevassa kuvassa:

Tuusulan karttapalvelun karttanäkymä

Tuusulan kunta ei vastaa tietojen käyttäjälle aiheutuvasta vahingosta, jonka syynä on tietojen mahdollinen virheellisyys, puutteellisuus tai väärä tulkinta. Kiinteistöjen pinta-alatiedot ja rakennusoikeudet on aina tarkistettava Tuusulan kunnasta. Karttapalveluun liittyen kommentteja, palautetta tai ideoita voi lähettää osoitteeseen paikkatieto@tuusula.fi.