Vesihuollon saneeraushankkeet

Kun Tuusulan vesihuoltoliikelaitos uusii vesijohtonsa ja viemärin kokonaisuudessaan, joudutaan tonttijohdot liittämään saneerattuihin linjoihin ja usein joudutaan uusimaan myös osa kiinteistön tonttijohdosta. Tästä aiheutuu kiinteistöille kustannuksia ja asiasta tiedotetaan ennen hankkeen alkamista. Kiinteistöjä kannustetaan tarkastamaan omien tonttijohtojensa kunto ja uusimaan vanhat ja huonokuntoiset johdot.

Tuusulan Veden seuraavat saneerauskohteet:

TEOLLISUUSTIEN JATKO (Pääjätevesiviemärin saneeraus välillä Teollisuustie-Fallbackantie ja vesijohdon ja viemärin saneeraus)  (karttalinkki)

Kohteessa saneerataan yli 1 km vesihuoltolinjoja.Urakoitsijana kohteessa toimii VM Suomalainen Oy. Työt käynnistyvät 6/2021. Urakka aiheuttaa alueella vesikatkoja liitostöiden aikana ja väliaikaisia liikennejärjestelyitä. Urakan valmistumisajankohta on 12/2022, viimeistelytöitä voidaan tehdä vielä keväällä 2023. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa haittaa.

 

ASKOLININTIE (karttalinkki), Saneerausalueen rajaus tarkentuu suunnittelun aikana. Suunnittelu ja saneeraus tehdään alustavan arvion mukaan 2022.

 

Tämän lisäksi Tuusulan vesihuoltoliikelaitos parantaa viemäriverkostoa jatkuvasti menetelmällä, joka ei aiheuta kiinteistöillä toimenpiteitä kuin hetkellisesti huuhteluiden aikana. Kiinteistöille jaetaan tiedote ja ohjeet muutamaa päivää ennen huuhtelua.