Vesihuollon saneeraushankkeet

Kun Tuusulan vesihuoltoliikelaitos uusii vesijohtonsa ja viemärin kokonaisuudessaan, joudutaan tonttijohdot liittämään saneerattuihin linjoihin ja usein joudutaan uusimaan myös osa kiinteistön tonttijohdosta. Tästä aiheutuu kiinteistöille kustannuksia ja asiasta tiedotetaan ennen hankkeen alkamista. Kiinteistöjä kannustetaan tarkastamaan omien tonttijohtojensa kunto ja uusimaan vanhat ja huonokuntoiset johdot.

Tuusulan Veden seuraavat saneerauskohteet:

TEOLLISUUSTIE (karttalinkki), vesihuollon saneeraus välillä Palkkitie-Tekniikkapuisto. Urakoitsijaksi on valittu VM Suomalainen Oy ja urakka on käynnistynyt 7/2021. Alueella saneerataan noin 1015 m runkovesijohtoa ja 240 metriä runkojätevesiviemäriä. Urakka aiheuttaa alueella vesikatkoja liitostöiden aikana ja väliaikaisia liikennejärjestelyitä. Urakan valmistumisajankohta on 11/2021. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa haittaa.

PÄHKINÄMÄENTIE (karttalinkki), vesijohdon saneeraus välillä Martta Wendelinin päiväkoti - Aropellontie. Vesijohto saneerataan Pähkinämäentien itäpuolisen kevyen liikenteen vaylän kohdalle. Työ aiheuttaa väliaikaisia liikennejärjestelyitä. Toteutus alustavan arvion mukaan vuonna 2021.

SUUTARINTIE, (karttalinkki) vesijohdon ja jätevesiviemärin saneeraus. Toteutus alustavan arvion mukaan vuonna 2021.

ASKOLININTIE (karttalinkki), Saneerausalueen rajaus tarkentuu suunnittelun aikana. Suunnittelu ja saneeraus tehdään alustavan arvion mukaan 2021-2022.

 

Tämän lisäksi Tuusulan vesihuoltoliikelaitos parantaa viemäriverkostoa jatkuvasti menetelmällä, joka ei aiheuta kiinteistöillä toimenpiteitä kuin hetkellisesti huuhteluiden aikana. Kiinteistöille jaetaan tiedote ja ohjeet muutamaa päivää ennen huuhtelua.