Näin varaat tiloja

Linkkejä Timmiin

Kirjaudu ohjelmaan tai selaile kirjautumatta

Timmin tietosuojaseloste

Tilavaraushakemuksen tekeminen Timmissä

TuusInfo

Autoasemankatu 2, 04300 Tuusula

Sähköposti: tuusinfo@tuusula.fi

Puh. 09 8718 3070

Vuorojen varaus

Yksittäisiä vuoroja voi hakea pitkin vuotta. Vakiovuorojen haku on kerran vuodessa seuraavalle kalenterivuodelle. Hakuajat vaihtelevat tilan mukaan, katso tarkemmat ajat eri tilojen varausohjeistuksista.

Tilavarausohjelma

Tuusulan kunnan tilojen varauksia ylläpidetään ja vuoroja haetaan pääsääntöisesti Timmi-tilavarausohjelmassa. Tilavarausohjelmassa pääsee vaivattomasti tarkastamaan tilojen varaustilanteen sekä tekemään varaushakemuksen. Kalentereita pääsee selailemaan myös kirjautumatta, mutta varaamisvaiheessa tulee kirjautua Timmin käyttäjäksi. 

Rekisteröityminen käyttäjäksi

Haettaessa Timmissä ylläpidettävien tilojen käyttövuoroja, tulee hakijan rekisteröityä ohjelman käyttäjäksi ja tunnistautua alla mainituilla tavoilla.

Rekisteröityminen yksityishenkilönä

Tilavarausohjelmaan kirjaudutaan aina yksityishenkilönä. Käytössä on Suomi.fi -vahva tunnistautuminen. Ohjelmaan kirjaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kun olet onnistuneesti tunnistautunut Suomi.fi palvelun kautta ja rekisteröitynyt Timmin asiakkaaksi, pääset tekemään varaushakemuksia tiloihin. 

Organisaation puolesta asiointi

Jos toimit yhdistyksen edustajana voit hakea käyttöoikeuksien laajennusta. Kirjaudu Timmiin sisään omilla tunnuksilla yksityishenkilönä. Valitse Timmin etusivulta vaihda asiakasrooli->Organisaation puolesta asiointi->pyydää käyttöoikeutta. Valitse edustamasi organisaatio Timmin asiakasrekisteristä tai luo uusi antamalla pyydetyt tiedot. Kun tiedot on tallennettu tulee hakemus Timmiin ylläpitäjän hyväksyttäväksi ja hyväksynnästä tulee hakijalle vahvistussähköposti.


Rekisteröityvällä hakijalla tulee olla käytössään sähköpostiosoite. Käyttäessään Timmi-tilavarausohjelmaa käyttövuorojen hakemisessa hakija antaa suostumuksensa vuoropäätöksen sähköiseen tiedoksiantoon sähköpostitse.

Timmin toimivuus

Timmi-tilavarausohjelmisto toimii seuraavilla viimeisimmällä tai viimeisintä edeltävällä selainversiolla: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari ja Opera.
Jos käytössäsi on vanhempi selainversio, suosittelemme käyttämään rekisteröitymisessä ja varaushakemuksen teossa toista laitetta tai päivittämään selaimeen uudemman version ennen ohjelmiston käyttöä.

Muu hakutapa 

Kaikki tilat eivät ole varattavissa sähköisesti. Eri tilojen osalta on käytössä useita erilaisia varaustapoja, jotka vaihtelevat tilakohtaisesti.

Alla on lueteltu varattavat tilat toimialueittain. Otsikoiden linkeistä pääset tutustumaan eri toimialojen ja tilojen varauskäytäntöihin. 

Kirjaston varattavat tilat

Pääkirjastossa on kaksi kokoushuonetta Einari ja Laura, joita voi varata esim. yhdistysten ja seurojen käyttöön. 

Tilat varataan ensisijaisesti sähköisen tilanvarausohjelman kautta. 

Koulutilojen ilta- ja viikonloppukäyttö

Käyttövuoroja voivat hakea kunnan omat toiminnot, kansalaisopistot, rekisteröidyt urheiluseurat, yhdistykset ja yhteisöt, yksityiset henkilöt sekä rekisteröimättömät ryhmät.

Koulujen tilat varataan ensisijaisesti sähköisen tilanvarausohjelman kautta. Keittiötilojen käytöstä saat lisätietoja ruokapalvelupäällikkö Kirsi Hanskilta.

Vapaa-aikapalveluiden liikuntapaikan varaus

Tiloja ja suorituspaikkoja luovutetaan ensisijaisesti tuusulalaisille yhdistyksille ja yhteisöille. Eri liikuntapaikkojen vuorojen hakutapa vaihtelee tilakohtaisesti.

Nuorisotilat

Nuorisotiloja voi vuokrata nuorisotalotoiminnan ulkopuolisina aikoina erilaisiin kokoontumisiin. Tilavaraustiedusteluihin vastaavat talokohtaiset nuoriso-ohjaajat tai muu yhteyshenkilö.

Yhteisötilat

Yhteisötilat on perustettu mahdollistamaan asukkaiden ja yhteisöjen kokoontumiset ja yhdessä tekeminen. Yhteisötilat ovat maksutta varaajien käytössä.

Tilat varataan ensisijaisesti sähköisen tilanvarausohjelman kautta.