Keusote tiedottaa: Kolmansien koronarokotusten sähköinen ajanvaraus kaikille 18–59-vuotiaille avautuu

15.12.2021 klo 12.35

Sähköinen ajanvaraus koronarokotusaika.fi -palvelussa kolmansiin koronarokotuksiin kaikille 18–59-vuotiaille tulee avautumaan Keusoten alueella viikon 50 aikana.

Rokotusaikoja tullaan luomaan lisää tammi-helmikuulle. Keusoten alueen asukas voi varata rokotusajan haluamaansa rokotuspisteeseen Keusoten alueella (Hyvinkää, Järvenpää, Nurmijärvi, Tuusula, Mäntsälä, Pornainen), myös oman kotikuntansa ulkopuolella.

Kolmannen koronarokoteannoksen voi ottaa, kun toisesta annoksesta on kulunut vähintään 5 kuukautta. Suosittelemme ja kannustamme erityisesti ikäihmisiä ja riskiryhmäläisiä hakeutumaan rokotukseen ennen nuorempia ikäryhmiä.

5–11-vuotiaiden riskiryhmiin kuuluvien rokotusten suunnitellaan käynnistyvän viikolla 51

5–11-vuotiaiden riskiryhmään kuuluvien lasten rokotusten suunnitellaan käynnistyvän viikolla 51, kun tälle ikäryhmälle tarkoitettua BioNTech-Pfizerin Comirnaty-rokotetta saadaan HUS-Apteekista Keusoten alueelle. Ajanvaraus ei ole vielä avoinna, ja aukeamisesta tiedotetaan erikseen.

THL on laatimassa huoltajille tarkoitetun infokirjeen, suostumuslomakkeen ja julkaisemassa tarkemmat riskiryhmät, jotka ovat oikeutettuja rokotukseen. Koronarokotusaika.fi -ajanvarauspalveluun on työn alla tarvittavat muutostyöt. Riskiryhmiin kuuluville lapsille tullaan luomaan rokotusaikoja Nurmijärven Klaukkalan, Järvenpään JUSTin ja Hyvinkään Sveitsin rokotuspisteille, ja ajat on tarkoitettu kaikkien Keusoten alueen kuntien riskiryhmiin kuuluville lapsille.

Takaisin