Kulttuurikahvilassa puhetta oman luovuuden kanavoimisesta

24.04.2024

Kulttuurikahvilassa torstaina 16.5. puhumassa kirjailija ja some-vaikuttaja Lotta-Sofia Saahko. Aiheena tapaamisessa on oman luovuuden löytäminen ja sen kanavointi.

Kulttuuritalo Moniossa to 16.5. klo 18 järjestettävä Kulttuurikahvila nostaa keskusteluun oman luovuuden kanavoinnin. Puhumassa luovalla alalla työskentelevä kirjailija, näyttelijä ja some-vaikuttaja Lotta-Sofia Saahko. Saahko nostaa puheenvuorossaan keskiöön omien unelmien toteuttamiseen, kertoen samalla omasta matkastaan luovan alan ammattilaiseksi. Saahkon puheenvuoron jälkeen on aikaa kysymyksille ja vapaalle keskustelulle. Kulttuurikahvilassa on myynnissä Saahkon teoksia, joita hän myös signeeraa.

Kulttuurikahvilassa Monion kahvila avoinna klo 18–19. Kahvilassa myynnissä kahvia ja kahvileipää omakustanteisesti. Kahvilaa pitää avoinna Tuusulan lukion oppilaskunta.

Kulttuurikahvila: oman luovuuden kanavoiminen
To 16.5. klo 18 –20
Monion monttu, Pataljoonantie 6, Hyrylä
Vapaa pääsy.

Kulttuurikahvilat ovat tuusulalaisten kulttuuri ja luovan alan ammattilaisten avoin tapaamisfoorumi. Kulttuurikahvila on tietojen jakamista, tutustumista ja ideoiden testaamista, sekä innostusta, energiaa, vapaaehtoistyötä ja kotiseuturakkautta. Yhdessä olemme enemmän – yhteistyössä on voimaa!

Lisätietoja:
www.tuusula.fi/kulttuurikahvila
kulttuurituottaja Aurora Salomaa, p. 040 314 3435, aurora.salomaa@tuusula.fi

Takaisin