Tuusula-viikko jatkuu monipuolisella ohjelmistolla

22.07.2014 klo 10.20

Tuusula-viikon loppuviikolla on ohjelmassa vielä muun muassa teatteria, Jokelan Antiikkimarkkinat, Piknik-konsertti Kellokoskella ja Taiteilijatapaaminen Taidekeskus Kasarmissa.

Teatteri Pensaan kesäkiertue kurvaa Tuusulaan

Teatteri Pensas on omaleimainen, vaeltava ammattiteatteri, joka on kiertänyt ahkerasti Suomea ja muutakin maailmaa. Teatterin esityksiä on nähty Tuusula-viikolla aiempinakin vuosina ja esitykset ovat saaneet hyvää palautetta. Teatteriryhmän tuo Tuusulaan kunnan yleinen kulttuuritoiminta.

Keskiviikkona 23.7. Hyrylässä uimahallin nurmikolla klo 14 on ohjelmassa Ahmatti-lastennäytelmä, joka on humoristinen tarina pelimaailmasta. Myöhemmin samana päivänä, klo 17, on vuorossa improvisaatioteatteriesitys Yleisön armoilla. Tässä esityksissä yleisö pääsee vaikuttamaan tarinan kulkuun ehdottelemalla esimerkiksi tapahtumapaikkoja, tunnetiloja tai laulun aiheita. Molempiin esityksiin on vapaa pääsy. Lisätietoja löydät täältä.

Taiteilijatapaaminen Taidekeskus Kasarmissa

Rakkaus-näyttelyn taiteilijat Päivi Allonen, Tiia Orivuori ja Sanni Seppä kertovat teoksistaan Taidekeskus Kasarmissa sunnuntaina 27.7. Yleisöllä on samalla mahdollisuus kysyä paikalle kutsuttavilta näyttelyn taiteilijoilta heidän teostensa ja työskentelynsä taustoista. Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton teemanäyttely RAKKAUS on esillä Tuusulan taidemuseossa 21.9. asti. Kaikkiaan näyttelyssä on töitä 23 taiteilijalta tai taiteilijaparilta. Taiteilijatapaamiseen pääsee museon sisäänpääsymaksun hinnalla 5/4/2 €. Taidekeskus Kasarmin osoite on Jääkärinpolku 2. Lisätietoja näytelystä löytyy Taidekeskus Kasarmin nettisivulta.

Antiikkia Jokelassa, musiikkia Kellokoskella

Lauantaina 26.7. vietetään Jokelan tiilitehtaalla Antiikkimarkkinoita perinteisin menoin. Mukana on antiikin ja vanhan tavaran kauppiaita sekä tutustumiskierroksia tiiliuunissa. Koko perhettä lauantain ilmaistapahtumassa viihdyttää klo 12 nähtävä Cluncer Circuksen Karvanoppasirkus. Antiikkimarkkinoiden järjestäjänä on Jokelan Tiilitehdasperinne ry.

Kellokoskella Prinsessapuistossa on sunnuntaina 27.7. kaikille avoin piknik-konsertti, jonne suunnataan omien eväiden ja vilttien kanssa. Perinteinen tapahtuma tarjoaa elämyksiä koko perheelle. Klo 13.30 luvassa on Nukketeatteri Sytkyt esityksellään Tammen tarinoita. Klo 14 kuullaan Kellokosken soittokuntaa ja klo 15 Shinaa. Piknik-konsertin järjestää Me Kellokoskelaiset ry.

Myös Kellokosken kesäsoitto on osana Tuusula-viikon ohjelmaa. Konsertteja riittää torstaista sunnuntaihin. Kellokosken kesäsoitto on Riku Niemi Orchestran järjestämä rytmimusiikkifestivaali, joka toteutuu nyt jo neljättä kertaa. Tarkemmat konserttitiedot löytyvät tapahtuman nettisivuilta www.kesasoitto.fi.

Takaisin