Kutsu: Joukolla tai enkeleiden kanssa - Miten ja mistä voin saada pääomarahoitusta? iltakoulu 29.10.2014

15.10.2014

 

Keskiviikko 29.10. klo 17 - 20
Keuda-talo, Aimo-Sali, Keskikatu 3 A, Kerava
Mukaan mahtuu 80 kuulijaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Tilaisuus on MAKSUTON


Oma pussi ja pankkilaina eivät ole ainoita tapoja rahoittaa liikeideoita ja keksintöjä. Bisneskentällä liikkuu myös suuria joukkoja ja enkeleitä. Tule kuulemaan huipputarinoita ja oppimaan, miten kirjoitat oman menestykseen johtavan pichin eli myyntiesittelyn.

PUHUJAT:

Enkeleitä onko heitä - miten myyt vakuuttavasti ideasi? Riku Asikainen, FiBAN Riku Asikainen on yksi vuoden 2010 lopussa perustetun Finnish Business Angels Network ry:n (FiBAN) perustajista. Hän on sijoittunut bisnessenkelinä hopealle European Business Angels networkissa, samassa tapahtumassa, jossa FiBAN nimettiin Euroopan vuoden 2012 parhaaksi bisnesenkeliverkostoksi. Menestyksekäs yrittäjä ja sijoittaja on tunnettu myös tv:n Leijonan luola-ohjelmasta.

Miten saan joukot taakseni? Miten joukkorahoitus toimii? Mikko Savolainen, Invesdor Mikko Savolainen tulee kertomaan Invesdorin joukkorahoitusalustasta. Invesdorin palvelun kautta pääomarahoitusta etsivät yrittäjät voivat helposti kohdata sijoittajia, jotka haluavat sijoitta lupaaviin pohjoiseurooppalaisiin kasvu- ja startup-yrityksiin. Invesdorin avulla on mahdollistettu muun muassa Iron Sky -tieteiselokuva ja Panimoravintola Bryggeri Helsingissä. Suuret joukot ja enkelit ovat liikkeellä. Tule sinäkin!

Ilmoittautumiset 22.10. mennessä osoitteessa https://my.surveypal.com/paaoma.

Takaisin