KUTSU inspiraatioiltaan: Kapinoi! Tee jotain. Tee toisin. 24.3. Tuusula

05.03.2015

 

tiistaina 24.3.2015 klo 17.00 - 20.00
Majatalo Onnela, Rantatie 34, Tuusula
Tilaisuus on MAKSUTON, 1 paikka / yritys. Sitovat ilmoittautumiset, peruuttamatta jätetystä varauksesta veloitetaan 50 € maksu.

Paras tapa kapinoida on tehdä jotain. Tekemiseen ei tarvita pelkkiä karttoja vaan myös kompassi. Huomaat, että kaikki on mahdollista, myös asioiden tekeminen ”väärin” päin. Tällä matkalla oppaana ja inspiraation ammentajana on Linda Liukas, joka kertoo oman tarinansa siitä, miten asiat voi tehdä toisin. Pääset myös itse visualisoimaan oman liiketoimintakarttasi (Business Model Canvas) ja saat siitä hyvän kompassin oman yrityksesi ja liiketoimintasi kehittämiseen. Ota siis rento etunoja tuntemattomaan ja hyppää mukaan tekemiseen!

Linda Liukas on suomalainen lastenkirjailija ja ohjelmoija. Parhaillaan hän kirjoittaa lapsille suunnattua Hello Ruby -ohjelmointikirjaa ja saman teeman aiheista opasta vanhemmille. Kirja keräsi 380 000 dollarin rahoituksen keväällä 2014 Kickstarterissa. Kauppatieteitä, designia ja tekniikkaa Aalto-yliopistossa ja Stanfordin yliopistossa opiskellut Linda on myös Suomen Digital Champion. Euroopan komissio myöntää Digital Champion -arvonimen vuosittain jäsenmaidensa henkilöille, jotka suurlähettilään tavoin edistävät maansa kansalaisten, yhteisöjen ja yritysten digivalmiuksia.

Ilmoittautumiset 19.3. mennessä osoitteessa: https://my.surveypal.com/Inspiraatio

 

Kutsu (pdf)

Takaisin