Kunnanhallituksen päätöksiä 30.11.2015

30.11.2015

Päätöstiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta. Päätökset vahvistuvat kokousta seuraavan viikon tiistaina, kun tarkastettu pöytäkirja asetetaan nähtäville, paitsi sellaisissa asiakohdissa, jotka kokous tarkastaa ja hyväksyy välittömästi.

519 § Kuntajohtamisen kehittäminen, luottamushenkilöorganisaation ja johtamisen vaihtoehdot

Kunnanhallitus päätti merkitä tiedoksi esityslistalla olevan selvityksen kuntalain mahdollistamista luottamushenkilöorganisaation ja johtamisen vaihtoehdoista ja ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää merkitä tiedoksi esityslistalla olevan selvityksen kuntalain mahdollistamista luottamushenkilöorganisaation ja johtamisen vaihtoehdoista.

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää, että Tuusulassa jatketaan valmistelua poliittisen johtamisen vahvistamiseksi, että muutostyötä johtaa poliittinen johtoryhmä: Arto Lindberg, Sanna Kervinen ja Tuija Reinikainen (Tuija Reinikaisen varalla Jussi Salonen) ja että asia tuodaan maaliskuussa 2016 valtuustoon käsiteltäväksi.

520 § Tilakeskuksen päällikön viran julistaminen uudelleen haettavaksi

Päivö Kuusisto esitti Aila Koivusen, Marko Cederin ja Pasi Huuhtasen kannattamina, että tilakeskuksen päällikön viran kelpoisuusehdoksi määritellään tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Äänin 6-4, 1 tyhjä kunnanhallitus päätti, että tilakeskuksen päällikön kelpoisuusehdoksi määritellään tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Kunnanhallitus päätti, että tilakeskuksen päällikön viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä vahva kokemus esimiestoiminnasta, kiinteistönpidosta, kiinteistöjohtamisesta ja rakennuttamisesta. Tilakeskuksen päälliköltä edellytetään myös erittäin hyviä yhteistyötaitoja. Lisäksi arvostetaan kokemusta palvelujen hankinnasta, hankesuunnittelusta ja projektinjohdosta, sisäisten ja ulkoisten vuokrien määrittämisestä sekä kiinteistökannan kehittämistoiminnasta. Kokemus projektinjohto-, allianssi- ja elinkaariurakoinnista on hakijalle eduksi.

Kunnanhallitus päätti julistaa tilakeskuksen päällikön viran uudelleen haettavaksi ja valtuuttaa teknisen johtajan hoitamaan käytännön hakumenettelyn.

Kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän asian osalta välittömästi kokouksessa.

521 § Häyrinen Terttu, kiinteistön 858-407-10-7 Vanamola osto, Lahela

Kunnanhallitus päätti, että Tuusulan kunta ostaa Terttu Häyriseltä noin 5 002 m2:n suuruisen Vanamola-nimisen kiinteistön (858-407-10-7) 37 515 euron kauppahinnalla sekä muutoin kauppakirjassa ilmenevin ehdoin.

Kunnanhallitus päätti hyväksyä esityslistan liitteenä olevan kauppakirjaluonnoksen ja valtuuttaa kauppakirjan allekirjoittajien tarvittaessa tekemään kauppakirjaan pieniä/teknisluonteisia tarkistuksia ja allekirjoituksillaan hyväksymään lopullisen kauppakirjan.

Kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän pykälän osalta välittömästi kokouksessa.

522 § Saukkola Ulla, kiinteistön 858-415-1-118 Metsälä osto, Tuomala

Kunnanhallitus päätti, että Tuusulan kunta ostaa Ulla Saukkolalta noin 35 050 m2:n suuruisen Metsälä-nimisen kiinteistön (858-415-1-118) 61 337,50 euron kauppahinnalla sekä muutoin kauppakirjassa tarkemmin määrättävin normaalein kauppaehdoin.

Kunnanhallitus päätti hyväksyä esityslistan liitteenä olevan kauppakirjaluonnoksen ja valtuuttaa kauppakirjan allekirjoittajien tarvittaessa tekemään kauppakirjaan pieniä/teknisluonteisia tarkistuksia ja allekirjoituksillaan hyväksymään lopullisen kauppakirjan.

Kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän asian osalta välittömästi kokouksessa.

523 § Kunnanhallituksen kokouksiin osallistuvat viranhaltijat vuonna 2016

Kunnanhallitus päätti, että viranhaltijoista kunnanhallituksen kokouksiin vakituisesti osallistuvat esittelijöiden lisäksi pöytäkirjanpitäjänä toimiva kunnansihteeri ja viestintäpäällikkö ja että esittelijöillä ja kunnanhallituksen puheenjohtajalla on oikeus kutsua kokouksiin asiakohtaisia asiantuntijoita.

524 § Kunnanhallituksen pöytäkirjojen tarkastaminen ja nähtävillä pitäminen vuonna 2016

Kunnanhallitus päätti, että kunnanhallituksen pöytäkirjan tarkastavat kaksi erikseen valittavaa pöytäkirjantarkastajaa, jotka valitaan aakkosjärjestyksessä. Pöytäkirjantarkastajiksi ei valita puheenjohtajaa eikä varapuheenjohtajia.

Kunnanhallitus päätti, että kunnanhallituksen kokouksen tarkastetut pöytäkirjat pidetään yleisesti nähtävillä kunnanvirastossa kokousta seuraavan viikon tiistaina klo 13-15 (kokousta seuraavan viikon kokouspäivän ollessa tiistai keskiviikkona klo 13-15) ja että tarkastettujen pöytäkirjojen jäljennökset lähetetään nähtävilläoloajan jälkeen myös kunnan kirjastoihin (=epävirallinen nähtävilläolo).

525 § Kunnalle saapuvan arvopostin sekä arvolähetysten kuittaaminen ja vastaanottaminen vuonna 2016

Kunnanhallitus päätti valtuuttaa hallinnon palvelusihteerit kuittaamaan ja vastaanottamaan kunnalle saapuvan arvopostin sekä muut arvolähetykset.

526 § Metsähakkuut ja puistometsien hoito vuonna 2016

Kunnanhallitus päätti hyväksyä UPM-Kymmene Oyj:n tekemän tarjouksen 186 735 € hakkuukauden 2016 pysty- ja hankintakauppaerien osalta, yhteensä noin 5 300 kiintokuutiometriä ja oikeuttaa teknisen toimen tekemään metsänhakkuusopimukset UPM-Kymmene Oyj:n kanssa.

Kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän asian osalta välittömästi kokouksessa.

527 § Högberginmäen asemakaava

Kunnanhallitus päätti hyväksyä laaditun Höhberginmäen asemakaavaan, hyväksyä lausuntoihin laaditut vastineet ja ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää hyväksyä Högberginmäen asemakaavan.

528 § Viranhaltijapäätökset

Kunnanhallitus päätti, ettei esityslistalla mainittuja viranhaltijapäätöksiä oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi.

529 § Toimielinten pöytäkirjoja

Kunnanhallitus päätti, ettei esityslistalla mainituissa toimielinten pöytäkirjoissa käsiteltyjä asioita oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi.

§ 531 Kuntakehityksen ja tekniikan toimialan organisaatiomuutokseen liittyvä hallintosäännön ja johtosääntöjen muuttaminen

Asia poistettiin esityslistalta.

 

Esityslista

 

Takaisin