Kunnanhallituksen päätöksiä 1.2.2016

01.02.2016

Päätöstiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta. Päätökset vahvistuvat kokousta seuraavan viikon tiistaina, kun tarkastettu pöytäkirja asetetaan nähtäville, paitsi sellaisissa asiakohdissa, jotka kokous tarkastaa ja hyväksyy välittömästi.

22 § Valtuuston 25.1.2016 pidetyn kokouksen päätösten laillisuus ja täytäntöönpano

Kunnanhallitus päätti todeta KunL 56 §:n mukaisesti valtuuston 25.1.2016 pidetyn kokouksen päätösten syntyneen laillisessa järjestyksessä ja olevan täytäntöönpanokelpoisia.

23 § Kantatien 45 Koskenmäen kiertoliittymän parantaminen ja maantien 139 (Nahkelantie) parantaminen välillä Vaunukangas-Koskenmäen kiertoliittymä, Tuusula

Kunnanhallitus päätti antaa tiesuunnitelmasta esityslistan perustelutekstin mukaisen lausunnon, antaa tiesuunnitelmaa vastaan tehtyihin muistutuksiin esityslistan liitteenä olevat vastineet ja liittää lausuntoonsa lähetekirjeessä 22.10.2015 pyydetyt asiakirjat, kuten kaavaotteet ja jäljennökset nähtävilläpidosta, ELY -keskukselle toimitettaviksi.

Kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän asian osalta välittömästi kokouksessa.

24 § Tilakeskuksen päällikön viran täyttäminen, haastattelut

Kunnanhallitus päätti, että haastatteluun kutsutaan seuraavat hakijat: Petteri Hankivuo, Jari Kuosa ja Ritva Lappalainen.

Kunnanhallitus päätti nimetä Kari Frimanin, Pasi Huuhtasen, Päivö Kuusiston, Ari Nymanin, Ilmari Sjöblomin ja Petri Ahosen haastatteluryhmään toteuttamaan haastattelut ja käyttämään lisäksi tarvittaessa soveltuvuusarviointia.

Kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän pykälän osalta välittömästi kokouksessa.

25 § Työnantajan edustajien palkkauksen tarkistaminen 1.2.2016 lukien

Kunnanhallitus päätti, että kunnanjohtajan, kasvatus- ja sivistystoimenjohtajan, sosiaali- ja terveystoimenjohtajan, kuntakehitysjohtajan, talousjohtajan ja henkilöstöjohtajan kokonaispalkkaa tarkistetaan 0,47 %:lla 1.2.2016 lukien.

26 § Kaavoituksen työohjelma vuodelle 2016 ja vuoden 2015 seuranta

Kunnanhallitus toivoo, että Tuuskodon kaavoituksen yhteydessä tarkastellaan yleisen uimarannan sijoittamista Tuusulanjärven rantaan.

Kunnanhallitus päätti merkitä tiedokseen kaavoituksen työohjelman 2015 seurannan ja kaavoituksen työohjelman vuodelle 2016.

27 § Koy Tuusulan virasto- ja seurakuntakeskus, yhtiön purkaminen vapaaehtoisen selvitysmenettelyn kautta

Kunnanhallitus päätti merkitä tiedoksi Kiinteistö Oy Tuusulan virasto- ja seurakuntakeskuksen lopputilityksen, yhtiön tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen sekä BDO tilintarkastuskertomukset tilikaudelta 1.1.-14.12.2015.

28 § Ensivaikutelmat Tuusulasta, aloite

Kunnanhallitus päätti hyväksyä teknisen lautakunnan antaman selvityksen aloitteen johdosta ja ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää katsoa valtuutettu Risto Rämön 9.11.2015 § 162 tekemän aloitteen tulleen käsitellyksi.

29 § Viranhaltijapäätökset

Kunnanhallitus päätti, ettei esityslistalla mainittuja viranhaltijapäätöksiä oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi.

30 § Toimielinten pöytäkirjoja

Kunnanhallitus päätti, ettei esityslistalla mainituissa toimielinten pöytäkirjoissa käsiteltyjä asioita oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi.

 

Esityslista

 

Takaisin